Dodaj do ulubionych

poznam kobietę, nieodgadnioną ...

06.07.14, 11:23
Witam,
Nie będę przynudzał ani moralizował, bo nie to jest moim celem samym w sobie.
Szczytem szczęścia byłoby dla mnie poznać taką właśnie, kobietę nieodgadnioną, intelektualnie zakręconą, z którą mógłbym na chwilę spowolnić czas, a ukradzione godziny zamienić w coś co daje przyjemność, zresztę dawać ją i też brać ...
Kim jestem ?
Jestem facetem, ustabilizowanym życiowo i zawodowo,który chciałby poznać, ją ... podobnie postrzegającą rzeczywistość.

Paweł
36
Obserwuj wątek
    • nautyka7 Re: poznam kobietę, nieodgadnioną ... 21.08.14, 03:39
      Witaj, a jeśli "ta nieodgadniona" ma 43 lata i większość facetów rezygnuje, bo nie nadążają za nią? :)
      Wiem, kim jestem i jaka jestem i stawiam wysoko poprzeczkę!
      Typowy wodnik, który ma wiele sprzeczności charakteru.
      Jestem kobietą z krwi o kości - pracuję z końmi trudnymi, to moja praca ale głownie pasja :)
      Żyję w świecie zwierząt i specyficzne postrzegam rzeczywistość
      Jeśli Jesteś odważny i wystarczająco decyzyjny, napisz do mnie i porozmawiamy
      Pozdrawiam Cię, Magda
      • syngo Re: poznam kobietę, nieodgadnioną ... 21.08.14, 07:24
        Dzień dobry Magdo,
        Popatrz na datę mojego anonsu, a ja popatrzę na godzinę Twojego wpisu, to jest już wystarczający powód żeby odpisać.
        Pisząc to co czytałaś, byłem pewien, że piszę w bezkresną odchłań sieci, gdzie nikt się tym nie zainteresuje, bo ja nie chcę handlować, nie szukam towaru, ja chcę poznać, chcę odkryć, chcę czuć ...
        43 lata, nie dbam o to ...
        Wiesz, czasem odnoszę wrażenie, że sam za sobą nie nadążam, więc jest duże prawdopodobieństwo, że Ciebie wyprzedzę.
        Podziwiam ludzi z pasją, bo jest ich coraz mniej.
        Nie znam się na koniach, trudne - znaczy pokrzywdzone przez właścicieli, czy trudne - bo pragnące wolności a nie siodła ?
        Czy ja jestem odważny ?
        Co rano patrzę w lustro i widzę tam siebie, co według mnie świadczy od odwadze :)
        Piszę tu, bo nie znam Twojego adresu.
        Paweł
        • nautyka7 Re: poznam kobietę, nieodgadnioną ... 21.08.14, 21:46
          Witaj Paweł,
          Dziękuję Ci, że odpisałeś,
          Ładne, Ja też się trochę pogubiłam, muszę przyznać, jak My Wszyscy, chyba :)
          Mój maila: magda.gatty@ttouch.pl Pozdrawiam
          Magda
    • Gość: modliszka... Re: poznam kobietę, nieodgadnioną ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.14, 14:56
      Paweł, podaj adres e-mailowy ;)))

Skąd jesteś ?

D.....
      • syngo Re: poznam kobietę, nieodgadnioną ... 21.08.14, 15:20
        Nie widzę przeciw wskazań :)
        smartguy@op.pl
        Krk
        • Gość: odgadniona Re: poznam kobietę, nieodgadnioną ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.14, 22:21
          no i wszyscy za kratki tylko koni szkoda
      • Gość: Robert Re: poznam kobietę, nieodgadnioną ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.14, 22:10
        Modliszko napisz do mnie a moze cos ciekawego , tajemniczego i perwersyjnego nas spotka :
        rob37priv@interia.pl
        Pozdrawiam
    • syngo Re: poznam kobietę, nieodgadnioną ... 22.08.14, 11:23
      Panie, Pani czerwcu, jeżeli te ciepłe słowa kierujesz do autora, to muszę się z tobą zgodzić.
      Czego rzeczowym przykładem jest pani/pana postawa, typowy paradoks swojego wewnętrznego ja, człowiek jest otwary na najlepsze, a oczekuje najgorszego.
      Kolejny powód błachy i oczywisty, w przyrodzie musi byc równowaga, skoro jestem ja, to musi byc ktoś jak ty, coś jak noc i dzień.
      Do przemyslenia :)
      • Gość: espresso ortografia IP: 188.123.206.* 30.08.14, 21:42
        PRZECIWWSKAZANIA

BŁAHY
        • Gość: Kasia Re: ortografia IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.09.14, 22:01
          Znalazłeś kobietę (nieodgadnioną)jeśli nie i dalej szukasz czekam na informację

Pozdrawiam
          • syngo Re: ortografia 06.12.14, 14:41
            Do Pani Kasi :)
            Nie zaglądałem tu całe wieki, co nie oznaczało, że tak.
            Nie, nie znalazłem, ale dużo by pisać.
            A co słychać w stolicy ?

Paweł
            • Gość: Anka Re: ortografia IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.12.14, 09:46
              W Stolicy pochmurno, wydaje się, że nawet słońce straciło nadzieję...
              • syngo Re: ortografia 07.12.14, 13:02
                To faktycznie jesteś nieodgadnioną, przynajmniej Twoje imię, Kasia, Ania ... :)
                A Ty też ją straciłaś ?
                • Gość: majka Re: ortografia IP: 37.8.224.* 07.12.14, 19:03
                  odbierz pocztę :)
                • Gość: Anka Re: ortografia IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.12.14, 20:29
                  Nadzieja.... Wariatka. Ona jest zawsze.
            • Gość: kasia Re: ortografia IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.14, 10:37
              Mój majl rybkakasia80@wp.pl fajowo że mi odpisałaś twoje ogłoszenie jest bardzo tajemnicze i chętnie bliżej ciebie poznam.
              A w stolicy już świątecznie
    • anett_wolna Re: poznam kobietę, nieodgadnioną ... 09.12.14, 14:34
      Mam taką koleżankę. Jest cudowna, aż się dziwię, że nikogo nie ma. Jest z okolic Wrocławia. Ma 25 , zgrabna, ładna, brunetka. Lubi podróże, szczególnie Włochy, włoską kuchnię i język. Jest po prostu dobrym człowiekiem, nigdy nie krzywdzi ludzi, jest nieco tajemnicza, nie wszystko od razu o sobie powie. Ma ciekawą, złożoną osobowość. Lubi gotować, piec ciasta, zajmować się domem, ale też pracuje zawodowo (na 3/4 etatu). Jest uzdolniona plastycznie, skromna, ale potrafi postawić na swoim. Odważna i romantyczna, przebojowa i delikatna. Ale o tym się można przekonać, gdy się ją dłużej zna. Jeśli szukasz dziewczyny na szybki numerek to odpada. Jeśli szukasz kogoś na serio to polecam :)
      Piszę z jej konta, mam jej zgodę. Pisz na maila jak coś. Powodzenia.
      • marta384 Re: poznam kobietę, nieodgadnioną ... 16.12.14, 21:16
        Jak konie przepędzisz a ryba odpłynie napisz na adres marta.madejak@wp.pl
        :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka