Dodaj do ulubionych

zasponsoruje kobiete

IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 15:17
Zasponsoruje atrakcyjną kobiete
oferty tylko foto na: sandokan2@o2.pl
wylacznie powazne propozycje
Obserwuj wątek
    • didi83 Re: zasponsoruje kobiete 17.03.05, 16:06
      wiec dla Mnie poprosze przed spotkaniem 50tys na konto (nie bede pazerna) do
      tego oplacic mi kursy ktore sobie upatrzylam (to bedzie jakies 23tys) samochod
      (nie bede pazerna po raz 2;] zeby nie bylo, ze kobiety to materialistki..
      skromnie wezme ranault cabrio albo megan II-jest piekny, albo OBA jak chcesz mi
      sprawic DUZA RADOSC) Mieszkanie ktore sobie upatrzylam ........ i moge isc z
      Toba na kolacje W miejsce publiczne :D ale do 22 bo pozniej juz musze isc spac :D
      odpowiadaja warunki???
      :D
      • Gość: Miss Re: zasponsoruje kobiete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:30
        Bylam w finale Miss P. nie wygladam zle, studiuje, a ile Sponsor ma lat, jesli
        moge wiedziec.
        • Gość: sandokan2 Re: zasponsoruje kobiete IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 18:30
          nie rozmawiam na publicznym
          podalem maila wiec prosze o foto i pare slow o sobie
      • Gość: sandokan2 Re: zasponsoruje kobiete IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 18:32
        i zapomnialas dodac ze masz karnet do swietnego psychoterapeuty wiec ten koszt
        mi odpadnie
        • didi83 Re: zasponsoruje kobiete 18.03.05, 14:35
          Moj terapeuta bierze 400zl za sesje BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ;] Jakos sama sobie
          oplace :]
          • Gość: terry Re: zasponsoruje kobiete IP: 195.94.210.* 18.03.05, 14:44
            To chyba musi być piekielnie beznadziejny przypadek z Ciebie,skoro tyle Cie
            kasuje...
            • didi83 Re: zasponsoruje kobiete 18.03.05, 19:54
              Jest najlepszy :] warto :]
    • Gość: ann Re: zasponsoruje kobiete IP: *.chello.pl 17.03.05, 16:32
      rozumiem, że chodzi o to, by sprawić mi przyjemność, a żadne zobowiązania nie
      wchodzą w grę, czy tak?
      inaczej to by było zwykłe skur...
      • Gość: sandokan2 Re: zasponsoruje kobiete IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 18:31
        jakbym chcial odpowiadac na durnowate list to bym ci odpisal ale jakos nie mam
        ochoty
        milego dnia
      • Gość: aldonka Re: zasponsoruje kobiete IP: *.chello.pl 17.03.05, 19:21
        dawaj tu swoją fotkę, chcemy wiedzieć kto chce nas sponsorować, podaj wymiary,
        wagę, wiek, wykształcenie, oświadczenie o niekaralności, oświadczenie majątkowe
        i zaświadczenie o zarobkach, potem rozpatrzymy i wyślemy Ci swoje fotki :)
        • Gość: sandokan2 Re: zasponsoruje kobiete IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 21:08
          pocaluj mnie... zgadnij gdzie
          • northumberland Re: zasponsoruje kobiete 18.03.05, 14:46
            "pocaluj mnie... zgadnij gdzie"
            czy to mowisz "laseczkom" rano? po "zasponsorowaniu .. hehehehehehe.. prostak
    • malinka48 Re: zasponsoruje kobiete 17.03.05, 18:33
      kurde sponsor się znalazł,już taki jeden mnie zaprosił na obiad i spierdaczył
      musiałam zapłacić,a najgorsze w tym wszystkim było to,że żarł jak opętany.A ja
      głupia nie załapałam,że on ze skrzyżowania pod Alejami oszzzzzz.
      • Gość: madzia Re: Malinka48 IP: *.chello.pl 17.03.05, 19:12
        dobre, ja kiedyś poszłam do knajpy na spotkanie w sprawie pracy, a że koleś był
        podejrzany, nic nie zamówiłam i spierdaczyłam zanim przynieśli rachunek.
        • malinka48 Re: Malinka48 17.03.05, 19:14
          hahaha czyli rachunki faceci ,kobiety wyrównane:)))
          • Gość: sandokan2 Re: Malinka48 IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 21:12
            jezu ale tu bydlo przychodzi lepiej pojde na jakis serwis
            np. na amorek.com.pl jest lasek na kilkogramy tu same dzieci pa pa pa
            • northumberland Re: Malinka48 18.03.05, 14:39
              tia idz sobie na "laseczki" gluptasku, dlaczego nie napiszesz wprost "zadna
              mnie nie chce musze im za to placic, ktora da sie przeleciec?"
              szczerosc, czy tak duzo od Ciebie wymagaja?
        • Gość: sandokan2 Re: Malinka48 IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 21:10
          masz kalse
      • Gość: sandokan2 Re: zasponsoruje kobiete IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 21:10
        mam nadzieje ze to nie dziedziczne
    • didi83 Re: zasponsoruje kobiete 18.03.05, 14:37
      a tak na marginesie to Cie chociaz stac by bylo na Mojego terapeute?? :>
      • Gość: izys pewnych rzeczy kasa nie nadrobisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:38
        ...ale powiedz chociaz czy jesteś estetyczny ? Bo w przeciwnym razie szkoda
        wysylac powwazne oferty.
      • northumberland Re: zasponsoruje kobiete 18.03.05, 15:41
        .. pewnie po zaciagnieciu pozyczki.. juz dosc rolnikow nie mozy wyjsc z dlugow,
        daj facetowi spokoj :))))
    • Gość: abc Re: zasponsoruje kobiete IP: *.chello.pl 18.03.05, 21:11
      jaką sumę miesięcznie jesteś w stanie przeznaczyć na sposoring?
      proszę o odpowiedź
    • joa_nn Re: zasponsoruje kobiete 04.06.15, 19:46
      polecam www.piekneibogaci.pl, tam na pewno znejdziesz to czego szukasz, super stronka super dziewczyny:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka