Gość: sandokan2 IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 15:17 Zasponsoruje atrakcyjną kobiete oferty tylko foto na: sandokan2@o2.pl wylacznie powazne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didi83 Re: zasponsoruje kobiete 17.03.05, 16:06 wiec dla Mnie poprosze przed spotkaniem 50tys na konto (nie bede pazerna) do tego oplacic mi kursy ktore sobie upatrzylam (to bedzie jakies 23tys) samochod (nie bede pazerna po raz 2;] zeby nie bylo, ze kobiety to materialistki.. skromnie wezme ranault cabrio albo megan II-jest piekny, albo OBA jak chcesz mi sprawic DUZA RADOSC) Mieszkanie ktore sobie upatrzylam ........ i moge isc z Toba na kolacje W miejsce publiczne :D ale do 22 bo pozniej juz musze isc spac :D odpowiadaja warunki??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Re: zasponsoruje kobiete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:30 Bylam w finale Miss P. nie wygladam zle, studiuje, a ile Sponsor ma lat, jesli moge wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandokan2 Re: zasponsoruje kobiete IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 18:30 nie rozmawiam na publicznym podalem maila wiec prosze o foto i pare slow o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandokan2 Re: zasponsoruje kobiete IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 18:32 i zapomnialas dodac ze masz karnet do swietnego psychoterapeuty wiec ten koszt mi odpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: zasponsoruje kobiete 18.03.05, 14:35 Moj terapeuta bierze 400zl za sesje BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ;] Jakos sama sobie oplace :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: zasponsoruje kobiete IP: 195.94.210.* 18.03.05, 14:44 To chyba musi być piekielnie beznadziejny przypadek z Ciebie,skoro tyle Cie kasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: zasponsoruje kobiete IP: *.chello.pl 17.03.05, 16:32 rozumiem, że chodzi o to, by sprawić mi przyjemność, a żadne zobowiązania nie wchodzą w grę, czy tak? inaczej to by było zwykłe skur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandokan2 Re: zasponsoruje kobiete IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 18:31 jakbym chcial odpowiadac na durnowate list to bym ci odpisal ale jakos nie mam ochoty milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: zasponsoruje kobiete IP: *.chello.pl 17.03.05, 19:21 dawaj tu swoją fotkę, chcemy wiedzieć kto chce nas sponsorować, podaj wymiary, wagę, wiek, wykształcenie, oświadczenie o niekaralności, oświadczenie majątkowe i zaświadczenie o zarobkach, potem rozpatrzymy i wyślemy Ci swoje fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandokan2 Re: zasponsoruje kobiete IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 21:08 pocaluj mnie... zgadnij gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zasponsoruje kobiete 18.03.05, 14:46 "pocaluj mnie... zgadnij gdzie" czy to mowisz "laseczkom" rano? po "zasponsorowaniu .. hehehehehehe.. prostak Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: zasponsoruje kobiete 17.03.05, 18:33 kurde sponsor się znalazł,już taki jeden mnie zaprosił na obiad i spierdaczył musiałam zapłacić,a najgorsze w tym wszystkim było to,że żarł jak opętany.A ja głupia nie załapałam,że on ze skrzyżowania pod Alejami oszzzzzz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Malinka48 IP: *.chello.pl 17.03.05, 19:12 dobre, ja kiedyś poszłam do knajpy na spotkanie w sprawie pracy, a że koleś był podejrzany, nic nie zamówiłam i spierdaczyłam zanim przynieśli rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Malinka48 17.03.05, 19:14 hahaha czyli rachunki faceci ,kobiety wyrównane:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandokan2 Re: Malinka48 IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 21:12 jezu ale tu bydlo przychodzi lepiej pojde na jakis serwis np. na amorek.com.pl jest lasek na kilkogramy tu same dzieci pa pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Malinka48 18.03.05, 14:39 tia idz sobie na "laseczki" gluptasku, dlaczego nie napiszesz wprost "zadna mnie nie chce musze im za to placic, ktora da sie przeleciec?" szczerosc, czy tak duzo od Ciebie wymagaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandokan2 Re: zasponsoruje kobiete IP: *.ostnet.pl 17.03.05, 21:10 mam nadzieje ze to nie dziedziczne Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: zasponsoruje kobiete 18.03.05, 14:37 a tak na marginesie to Cie chociaz stac by bylo na Mojego terapeute?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izys pewnych rzeczy kasa nie nadrobisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:38 ...ale powiedz chociaz czy jesteś estetyczny ? Bo w przeciwnym razie szkoda wysylac powwazne oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zasponsoruje kobiete 18.03.05, 15:41 .. pewnie po zaciagnieciu pozyczki.. juz dosc rolnikow nie mozy wyjsc z dlugow, daj facetowi spokoj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: zasponsoruje kobiete IP: *.chello.pl 18.03.05, 21:11 jaką sumę miesięcznie jesteś w stanie przeznaczyć na sposoring? proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
joa_nn Re: zasponsoruje kobiete 04.06.15, 19:46 polecam www.piekneibogaci.pl, tam na pewno znejdziesz to czego szukasz, super stronka super dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś