Dodaj do ulubionych

nowy wątek...

27.07.08, 17:38
se założe, a co!
Obserwuj wątek
    • colette Re: nowy wątek... 27.07.08, 19:30
      A na jaki temat??
      • laptopek Re: nowy wątek... 27.07.08, 20:00
        to musi być temat? żebyśmy mogli inteligentnie pomilczeć, hihihihi
        ostatnio tak cicho i pusto ...
        • colette Re: nowy wątek... 27.07.08, 21:07
          No, bo ja lubię wiedzieć, na jaki temat milczę. Bo jak się milczy
          bez tematu, to ktoś mógłby pomyśleć, że się nie ma nic do
          powiedzenia... ;-)
          • blue73 Re: nowy wątek... 27.07.08, 21:54
            albo że się nie ma nic do pomilczenia :)
            • laptopek Re: nowy wątek... 28.07.08, 08:31
              Czy tematem może być nałóg komputerowy?
              I powiem na tę okoliczność zaczęłam więcej czytać książek
              • blue73 Re: nowy wątek... 28.07.08, 08:59
                o nałogu komputerowym?
                czy innych, tak żeby wyjść z nałogu?
                chcesz o tym porozmawiać? :)
                • laptopek Re: nowy wątek... 28.07.08, 10:04
                  innych nie mam ... chyba
              • mojave777 Re: nowy wątek... 28.07.08, 14:05
                Czy tematem może być nałóg komputerowy?
                > I powiem na tę okoliczność zaczęłam więcej czytać książek

Postuluję natychmiastową zmianę nicka.
                Np. na "woluminek" albo "wydanie kieszonkowe".

eM.

___
                Here: every eye is a mirror
                Here: every act is a crime
                • woluminek Re: nowy wątek... 28.07.08, 14:32
                  Tak jest.
                  Wykonano...
                  • woluminek Re: nowy wątek... 28.07.08, 14:34
                    a z nowym nieskazitelnym nikiem to sobie ide na inne fora,
                    pomarudzic i podogryzac
                    • mojave777 Re: nowy wątek... 28.07.08, 15:23
                      > a z nowym nieskazitelnym nikiem to sobie ide na inne fora,
                      > pomarudzic i podogryzac

Jako, że Single z Pomorza to mądrzy użytkownicy sieci, którzy znają
                      opcje "Szukaj" pewnikiem będą śledzić Twe działania podburzające na
                      inszych forach...

eM.

___
                      Here: every eye is a mirror
                      Here: every act is a crime
                      • laptopek Re: nowy wątek... 28.07.08, 18:49
                        a właściwie to to forum mogłoby nazwe zmienić bo nazwa w bład moze
                        wprowadzic
                        • colette Re: nowy wątek... 28.07.08, 19:39
                          niby kogo? nikt poza nami tu nie bywa, nawet założyciel opuścił to
                          miejsce...
                          • blue73 Re: nowy wątek... 30.07.08, 14:39
                            Colette, liczy się jakość :) może i niewiele nas, ale za to jacy
                            wspaniali jesteśmy :)
                            rozgadani może nie, ale inne walory to ho ho :)
                            • laptopek Re: nowy wątek... 30.07.08, 14:57
                              jestem chyba gaduła ale samemu ze soba rozmawiać troche dziwnie :-
                              )))) a tu taka wakacyjna cisza....
                              • colette Re: nowy wątek... 30.07.08, 21:56
                                ja bym pogadała, ale wygląda na to, że Wy - skowronki, bywacie tu o
                                zgoła innych porach, aniżeli ja - sowa ;-)
                                A może ktoś z tutejszych by ze mną na piwo poszedł (ewentualnie
                                gofra!)??
                            • colette Re: nowy wątek... 30.07.08, 21:53
                              Ależ ja wcale nie zaprzeczam! chciałam jedynie podkreślić, że
                              jesteśmy tak okrutnie przenikliwi, że nas żadna nazwa nie zmyli, a
                              inni niech sobie sami radzą ;-)
                              • laptopek Re: nowy wątek... 30.07.08, 22:14
                                piwo? gofer? mniam....
                                • colette Re: nowy wątek... 31.07.08, 21:49
                                  No to cho, idziem!
                                  • nixie Re: nowy wątek... 02.08.08, 10:39
                                    Byłyscie? Bo ja bym chętnie poszła jeśli wycieczka przyjmuje jeszcze zapisy :)
                                    • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:10
                                      Nie byłyście, bo Laptopek chciała się tylko podrażnić ;-) a innych
                                      chętnych aż do teraz nie stwierdzono. Niezależnie od tego ja się
                                      nadal wybieram i będzie mi miło jeśli się przyłączysz! Może dziś?
                                      pasuje Ci?
                                      • blue73 Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:48
                                        ja też, ja też :)
                                        mogę jeszcze?
                                        • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:49
                                          Pewnie, że możesz! Nie miałam Twojego numeru, żeby puścić Ci sms-a
                                          • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:51
                                            colette napisała:

> Pewnie, że możesz! Nie miałam Twojego numeru, żeby puścić Ci sms-a

ale blue wyczula, zanim jej napisalam na gg zeby tu zajrzala juz
                                            zdazyla zrobic wpis ;-)
                                      • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:49
                                        ja sie nie draznilam tylko wprowadzałam słowa w czyn.
                                        od 3 dni mam obskoczone wszystkie kufloteki na jarmarku
                                        dajcie mi tylko 3-4 godz na wytrzezwienie i idziemy dalej
                                        a w ktora strone? gdanska czy moze "na budy" i o ktorej godzinie? i
                                        na piwo czy gofry?
                                        • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:51
                                          laptopek napisała:

> ja sie nie draznilam tylko wprowadzałam słowa w czyn.
                                          > od 3 dni mam obskoczone wszystkie kufloteki na jarmarku

Zapomniałaś o drobnym szczególe: to ja rzuciałam propozycję! ;-)

> dajcie mi tylko 3-4 godz na wytrzezwienie i idziemy dalej
                                          > a w ktora strone? gdanska czy moze "na budy" i o ktorej godzinie?
                                          i
                                          > na piwo czy gofry?

Jedno i drugie! :-D Idziemy do Sopotu! tak ustaliłyśmy we dwie bez
                                          Was!
                                          • blue73 Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:53
                                            bez nas idziecie czy bez nas ustalalyscie?
                                            • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:57
                                              Bez Was ustaliłyśmy, bo myślałam, że będziemy tylko we dwie. Ale
                                              Wasze towarzystwo jest jak najbardziej mile widziane!
                                              Pomysł jest taki, że idziemy spacerkiem do Sopotu na gorfa, piwo.
                                              lub jedno i drugie, a jak ktoś zechce to jeszcze coś innego. Czy
                                              możesz przyjechać bez samochodu??
                                          • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:53
                                            dobrze prosze pani
                                            • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:56
                                              to my se blue pojdziemu tez we dwie :-)
                                              i bedziemy im po pietach deptac
                                              a z krzaka za krzak niczym szpieg z krainy deszczowcow bedzie
                                              przeskakiwal mojave

NO WŁASNIE , KURDE, DESZCZ PADA! BLEEEEE..............
                                              • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:57
                                                Ja Ci pójdę we dwie!! idziemy razem i już!
                                              • blue73 Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:58
                                                kupimy sobie pelerynki z foliowych torebek :) oczywiscie
                                                niebieskie :)
                                                • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:00
                                                  Drogie Panie! Spotykamy się o 15:30 tam, gdzie zawsze. Pelerynki
                                                  mile widziane, za to odcinanie się od koleżanek już nie!
                                                • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:00
                                                  i takie kapturki jak babcie noszą (co sie w harmonijke składały)

tzn kapturki sie składały a nie babcie...
                                                  • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:01
                                                    hallo, słychać mnie???
                                                  • blue73 Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:07
                                                    slychac :-)
                                                    Laptopek, a nie spotkalabys sie ze mna we wrzeszczu?
                                                    Bo skoro mam przyjechac sama,bez samochodu, to sie pogubie :-)
    • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:06
      słyszu słyszu....
      • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:07
        Więc jesteśmy umówione? :-D
      • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:08
        znaczy tam przy betonowym czymś na placu?
        • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:09
          Si! Własnie tam! i właśnie o 15:30! Uff! Udało się! ;-)
          • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:10
            i z parasoleczką
            • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:10
              i z kapturkiem i z pelerynką... a u mnie nie pada!
              • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:54
                blue jedzie autobusem, nixie ja sie dosiadam do niej na naszym
                przystanku o 15.26 i możemy cie podwiesc :-)))
                a colette na placu bedziemy 15.33 wiec sobie spokojnie dojdz :-
                ))))))
                • colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 14:39
                  Czuję się dyskryminowana: a mnie już się nie należy jazda autobusem?!
                  • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 14:47
                    spójrz na to z inej strony, masz najbliżej do punktu zbiorczego :-)

a jak bardzo chcesz do za pol godziny nasz autobus rusza spod
                    dworca, zdążysz zlapac blue bo ona juz innym jedzie ze
                    swoich "rodzinnych stron" i bedzie sie przesiadac
                    • laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 15:04
                      ale cisza, pewnie wszyscy sie na "bóstwo" robia albo juz jadą ... no
                      to ja sobie jeszcze szybko sledzia zjem w ramach drugiego
                      sniadania :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka