laptopek Re: nowy wątek... 27.07.08, 20:00 to musi być temat? żebyśmy mogli inteligentnie pomilczeć, hihihihi ostatnio tak cicho i pusto ... Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 27.07.08, 21:07 No, bo ja lubię wiedzieć, na jaki temat milczę. Bo jak się milczy bez tematu, to ktoś mógłby pomyśleć, że się nie ma nic do powiedzenia... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: nowy wątek... 27.07.08, 21:54 albo że się nie ma nic do pomilczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 28.07.08, 08:31 Czy tematem może być nałóg komputerowy? I powiem na tę okoliczność zaczęłam więcej czytać książek Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: nowy wątek... 28.07.08, 08:59 o nałogu komputerowym? czy innych, tak żeby wyjść z nałogu? chcesz o tym porozmawiać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: nowy wątek... 28.07.08, 14:05 Czy tematem może być nałóg komputerowy? > I powiem na tę okoliczność zaczęłam więcej czytać książek Postuluję natychmiastową zmianę nicka. Np. na "woluminek" albo "wydanie kieszonkowe". eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
woluminek Re: nowy wątek... 28.07.08, 14:34 a z nowym nieskazitelnym nikiem to sobie ide na inne fora, pomarudzic i podogryzac Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: nowy wątek... 28.07.08, 15:23 > a z nowym nieskazitelnym nikiem to sobie ide na inne fora, > pomarudzic i podogryzac Jako, że Single z Pomorza to mądrzy użytkownicy sieci, którzy znają opcje "Szukaj" pewnikiem będą śledzić Twe działania podburzające na inszych forach... eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 28.07.08, 18:49 a właściwie to to forum mogłoby nazwe zmienić bo nazwa w bład moze wprowadzic Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 28.07.08, 19:39 niby kogo? nikt poza nami tu nie bywa, nawet założyciel opuścił to miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: nowy wątek... 30.07.08, 14:39 Colette, liczy się jakość :) może i niewiele nas, ale za to jacy wspaniali jesteśmy :) rozgadani może nie, ale inne walory to ho ho :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 30.07.08, 14:57 jestem chyba gaduła ale samemu ze soba rozmawiać troche dziwnie :- )))) a tu taka wakacyjna cisza.... Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 30.07.08, 21:56 ja bym pogadała, ale wygląda na to, że Wy - skowronki, bywacie tu o zgoła innych porach, aniżeli ja - sowa ;-) A może ktoś z tutejszych by ze mną na piwo poszedł (ewentualnie gofra!)?? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 30.07.08, 21:53 Ależ ja wcale nie zaprzeczam! chciałam jedynie podkreślić, że jesteśmy tak okrutnie przenikliwi, że nas żadna nazwa nie zmyli, a inni niech sobie sami radzą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: nowy wątek... 02.08.08, 10:39 Byłyscie? Bo ja bym chętnie poszła jeśli wycieczka przyjmuje jeszcze zapisy :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:10 Nie byłyście, bo Laptopek chciała się tylko podrażnić ;-) a innych chętnych aż do teraz nie stwierdzono. Niezależnie od tego ja się nadal wybieram i będzie mi miło jeśli się przyłączysz! Może dziś? pasuje Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:49 Pewnie, że możesz! Nie miałam Twojego numeru, żeby puścić Ci sms-a Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:51 colette napisała: > Pewnie, że możesz! Nie miałam Twojego numeru, żeby puścić Ci sms-a ale blue wyczula, zanim jej napisalam na gg zeby tu zajrzala juz zdazyla zrobic wpis ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:49 ja sie nie draznilam tylko wprowadzałam słowa w czyn. od 3 dni mam obskoczone wszystkie kufloteki na jarmarku dajcie mi tylko 3-4 godz na wytrzezwienie i idziemy dalej a w ktora strone? gdanska czy moze "na budy" i o ktorej godzinie? i na piwo czy gofry? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:51 laptopek napisała: > ja sie nie draznilam tylko wprowadzałam słowa w czyn. > od 3 dni mam obskoczone wszystkie kufloteki na jarmarku Zapomniałaś o drobnym szczególe: to ja rzuciałam propozycję! ;-) > dajcie mi tylko 3-4 godz na wytrzezwienie i idziemy dalej > a w ktora strone? gdanska czy moze "na budy" i o ktorej godzinie? i > na piwo czy gofry? Jedno i drugie! :-D Idziemy do Sopotu! tak ustaliłyśmy we dwie bez Was! Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:53 bez nas idziecie czy bez nas ustalalyscie? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:57 Bez Was ustaliłyśmy, bo myślałam, że będziemy tylko we dwie. Ale Wasze towarzystwo jest jak najbardziej mile widziane! Pomysł jest taki, że idziemy spacerkiem do Sopotu na gorfa, piwo. lub jedno i drugie, a jak ktoś zechce to jeszcze coś innego. Czy możesz przyjechać bez samochodu?? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:56 to my se blue pojdziemu tez we dwie :-) i bedziemy im po pietach deptac a z krzaka za krzak niczym szpieg z krainy deszczowcow bedzie przeskakiwal mojave NO WŁASNIE , KURDE, DESZCZ PADA! BLEEEEE.............. Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:57 Ja Ci pójdę we dwie!! idziemy razem i już! Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: nowy wątek... 02.08.08, 11:58 kupimy sobie pelerynki z foliowych torebek :) oczywiscie niebieskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:00 Drogie Panie! Spotykamy się o 15:30 tam, gdzie zawsze. Pelerynki mile widziane, za to odcinanie się od koleżanek już nie! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:00 i takie kapturki jak babcie noszą (co sie w harmonijke składały) tzn kapturki sie składały a nie babcie... Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:07 slychac :-) Laptopek, a nie spotkalabys sie ze mna we wrzeszczu? Bo skoro mam przyjechac sama,bez samochodu, to sie pogubie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:08 znaczy tam przy betonowym czymś na placu? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:09 Si! Własnie tam! i właśnie o 15:30! Uff! Udało się! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:10 i z kapturkiem i z pelerynką... a u mnie nie pada! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 12:54 blue jedzie autobusem, nixie ja sie dosiadam do niej na naszym przystanku o 15.26 i możemy cie podwiesc :-))) a colette na placu bedziemy 15.33 wiec sobie spokojnie dojdz :- )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy wątek... 02.08.08, 14:39 Czuję się dyskryminowana: a mnie już się nie należy jazda autobusem?! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 14:47 spójrz na to z inej strony, masz najbliżej do punktu zbiorczego :-) a jak bardzo chcesz do za pol godziny nasz autobus rusza spod dworca, zdążysz zlapac blue bo ona juz innym jedzie ze swoich "rodzinnych stron" i bedzie sie przesiadac Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek... 02.08.08, 15:04 ale cisza, pewnie wszyscy sie na "bóstwo" robia albo juz jadą ... no to ja sobie jeszcze szybko sledzia zjem w ramach drugiego sniadania :-) Odpowiedz Link Zgłoś