niunia-lalka 31.07.09, 20:34 czy to już koniec tego forum? byłoby szkoda bo ja chciałam byc tu nowa.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colette Re: czy to już koniec? 01.08.09, 17:58 nie, to tylko lato - o tej porze roku na wszystkich forach jest mniejszy ruch. Mimo to, raz na jakiś czas ktoś tu zagląda, a niedawno nawet udało nam się całkiem pokaźną grupą spotkać. Więc rozgość się i czuj się jak u siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niunia-lalka Re: czy to już koniec? 01.08.09, 19:16 no to się rozgoszczę - zwłaszcza że mam dużo miejsca.. Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: czy to już koniec? 01.08.09, 21:27 może by tak wakacyjne spotkanko ... Jarmark, tłumy turystów, piwo i ... my :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: czy to już koniec? 02.08.09, 00:37 ja tam jestem "za" i nawet nie musi być w "przyszłym tygodniu". To co przyjmujemy zapisy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: czy to już koniec? 02.08.09, 11:35 W przyszlym tygodniu to i jarmark sie skończy :-) Colette - bierz zeszycik i zapisuj Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: czy to już koniec? 02.08.09, 22:02 zeszycik wzięłam, karteczki w kratkę wygładziłam, ołówek pośliniłam... a chętnych brak :-( Jako, że zeszycik i ołówek są moje, to proponuje czwartek lub piątek (najbliższe)- inne dni mi nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: czy to już koniec? 02.08.09, 22:43 prosze postawic plusik w diagramie na skrzyzowaniu srody i piatku oraz laptopka Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: czy to już koniec? 03.08.09, 12:55 a ja w piątek nie mogę, bo przyjeżdża moja siostra i zostaje do niedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: czy to już koniec? 03.08.09, 13:42 to weź siostre pod pretekstem pokazania jarmarku, a nas niechcacy spotkasz Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: czy to już koniec? 03.08.09, 20:10 z ogromną chęcią się spotkam z bracią (siostrą) formumową, co do terminu to jestem uległa ;) PS nie jestem mizantropem ale wolałabym jakieś mniej zagęszczone człowiekami miejsce niż jarmark Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: czy to już koniec? 04.08.09, 08:07 Spokojnie, nie bedziemy w samym sercu jarmarku. Przycupniemy sobie gdzies z brzeżka. chociaz tylko my to juz bedzie duzo czlowiekow wiec musisz objawy przezwyciezyc. chcesz o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: czy to już koniec? 04.08.09, 09:15 > z ogromną chęcią się spotkam z bracią (siostrą) formumową, co do terminu to > jestem uległa ;) Tylko co do terminu? Toż ja przecież uwielbiam uległe kobiety!:) eM. ___ "Prawie" sprawdza się tylko w przpadku rzutu podkową lub granatem Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: POBUDKA ! 04.08.09, 09:20 Obecny! eM. ___ "Prawie" sprawdza się tylko w przpadku rzutu podkową lub granatem Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: POBUDKA ! 04.08.09, 15:07 chcesz o tym porozmawiac? chcem ... ale otworzę się jedynie przy gofrach Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: POBUDKA ! 04.08.09, 15:08 > Toż ja przecież uwielbiam uległe kobiety!:) cdn ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia-lalka no proszę... 04.08.09, 21:31 no proszę.. a wystarczyło jedno prowokacyjne pytanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: no proszę... 04.08.09, 23:57 bo nam wystarczy czasem tylko palcem pokiwać i głupawka nas bierze. i potem jeździ taka jedna z drugą przy blasku księżyca z wózkiem z tesco po dróżkach rowerowych. a co do prowokowania to nam sie zawsze wszystko z jednym kojarzy. KOLOROWYCH SNÓW. to pisałam ja - laptopek. Czy moja sąsiadka juz z psem nie wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
colette podsumujmy 05.08.09, 21:11 widzimy się w piątek - proponuję godz. 17. Jeśli chodzi o lokal, to ja się nie znam, ale znam kogoś, kto się zna, prawda Laptopku? Zadeklarowały się: Nixie, Laptopek, Miedzianowłosa, ja i Blue z siostrą ;-) Z pozostałych Szanownych nikt się nie zadeklarował. Czy ktoś ma może nr do Basi i mógłby jej dać znać, bo coś jej tu ostatnio nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: podsumujmy 05.08.09, 21:24 Tradycyjnie postaram sie być :) A my nie idziemy przypadkiem na jarmark? PS. Laptopek, sąsiadka wychodzi z psem, ale ostatnio są to pory bardzo nieprzewidywalne :/ Nie mogę sie juz doczekać krótkiego urlopu we własnym domku... wtedy sie nie opędzisz ode mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: podsumujmy 06.08.09, 09:12 Ja nie będę mógł niestety spotkać się z Wami w najbliższy piątek, ale liczę na relację ze spotkania. Basi dam cynk o spotkaniu ( jeśli już z urlopu wróciła). A siła charakterystycznych nicków jest tak wielka, że jeśli "Niunia" nie okaże się posiadaczką długaśnych paznokci, krótkiej mini, przepalonej skóry na solarium i nie będzie posiadała zamiłowania do przyciemnianych samochodów model Golf to...będę bardzo rozczarowany... eM. ___ "Prawie" sprawdza się tylko w przpadku rzutu podkową lub granatem Odpowiedz Link Zgłoś
niunia-lalka Re: podsumujmy 06.08.09, 21:29 Co prawda tak nie bardzo wiem czy zaproszenie mnie też dotyczyło bo ja tak cicho w kącie stoję bo generalnie nieśmiała jestem... na szczęście problem sam się rozwiązał - nie mogę byc w piątek o 17.00. Mojave - życie niesie czasem wieeelkie rozczarowania.. nick jest czystą prowokacją (ach, jak ja lubię prowokacje i te kije w mrowiskach!) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: podsumujmy 07.08.09, 09:26 > Mojave - życie niesie czasem wieeelkie rozczarowania.. > nick jest czystą prowokacją (ach, jak ja lubię prowokacje i te kije > w mrowiskach!) Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: podsumujmy 06.08.09, 10:51 Colette, ja naprawdę nie mogę :-( o 18.40 odbieram siostrę z dworca, nie dam rady... za tydzień mogę, bo wszyscy goście już wyjadą... no i mogę do końca września, zanim mi się szkoła nie zacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek BARDZO WAŻNE :-) 06.08.09, 11:59 blue, z którego dworca obierasz? to zrobimy komitet powitalny :-) nixie, kiedy masz urlop bo ja 10-14 sierpnia. colette, i wyjde na jakiegos pijaka co wszystkie knajpy zna. Myslę, że umówimy się w centrum gdańska - moze byc kolo dworca PKP koło KFC gdzie postawili taki nowy pomnik. Przy okazji go obejrzymy z bliska i stamtąd wyruszymy szukając czegoś co wszystkim podpasuje... Zatem jutro, 17.00 +/- 5 minut pod pomnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: BARDZO WAŻNE :-) 06.08.09, 19:14 Blue, spokojnie, to był żart :-D Laptopku, a nie znasz wszystkich? ;-) Mojave, a jednak kolejka dojeżdża tylko do Sopotu!? Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: BARDZO WAŻNE :-) 07.08.09, 09:29 > Mojave, a jednak kolejka dojeżdża tylko do Sopotu!? Patrz Pan! Złośliwości się nauczyła od Laptopka... Dojeżdża, dojeżdzą. Ba! Ja ostatni tydzień spędziłem właściwie w Gdańsku. Nawet wczoraj sobie w plenerowym kinie jarmarkowym oglądałem "Butelki zwrotne" ( przy okazji polecam taką inicjatywę...piknie się zebrać z ogromniastą grupą ludzi i nocą film sobie na powietrzu obejrzeć) eM. ___ "Prawie" sprawdza się tylko w przpadku rzutu podkową lub granatem Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: BARDZO WAŻNE :-) 07.08.09, 16:54 oh ju .... byliśmy wczoraj na "butelkach" u dominikanów :-) 10 rząd po prawej patrząc na ekran. Prosto po treningu i z wiosłami - nie zauważyłeś ??? ZE JA NIBY ZŁOSLIWA JESTEM? PO CZYM TAK WNIOSKUJESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: BARDZO WAŻNE :-) 08.08.09, 18:58 mojave777 napisał: > Patrz Pan! Złośliwości się nauczyła od Laptopka... No patrz, w jednym krótkim zdaniu zrobiłeś ze mnie bezmózgiego naśladowcę, a z Laptopka zepsutą deprawatorkę. Gratuluję przenikliwości - bystry z Ciebie obserwator! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek i po kolejnym spotkaniu :-) 07.08.09, 23:53 dziekuje przybylym za mily wieczor. pozdrawiam konia i zurawia. czerwonooki laptopek Odpowiedz Link Zgłoś