Dodaj do ulubionych

szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06.2011

• artur_fotograf Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 24.03.11, 15:40
      Witam,

zapraszam na moją stronę www.arturkos.com, na której można oglądnąć kolekcje najciekawszych momentów.

Natomiast na blogu arturkosblog.com zapraszam do oglądania pełnych reportaży ślubnych.

Pozdrawiam,
      Artur Kos
    • Gość: przyszła żona Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 10:57
      siostra brała ślub rok temu , znalazła fotografa w internecie na www.fotoemocje.com.pl, chłopak skromny usmiechnięty taka hmmm twarz artysty duzo ryzykowała ale nie było czasu na zmiany dziś ma piękny album i wspomnienia. Profesjonalista w każdym calu, najlepsze jest to że w ogóle nie było go widać na weselu a zdięcia tak zaskakujące jakby był przy każdym z nas cały czas, dziś ja z niego korzystam w lipcu biorę ślub i chcę mieć taki sam album jak siostra:) Jeżeli mogę polecić to naprawdę wiedząc że to On będzie robił zdjęcia śpię spokojnie . Pozdrawiam
    • Gość: AM Foto Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: 78.133.160.* 06.04.11, 13:28
      Witam,

Zapraszamy serdecznie do obejrzenia naszego portfolio: www.amfoto.com.pl

Na pytania odpowiadamy szybko i konkretnie :) Wiele kwestii dopasowujemy indywidualnie do konkretnej uroczystości.
    • pontoporia Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 07.04.11, 23:23
      polecam Mariusza Kubiak
      www.mariuszkubiak.com.pl

pzdr.
      pontoporia
    • ariene Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 08.04.11, 21:42
      Witam,
      chętnie podejmę się zadania, zapraszam do obejrzenia przykładowych prac na mojej autorskiej stronie
      www.ariene.pl,
      a jeśli zdjęcia przypadną do gustu zachęcam do kontaktu.
      W treści maila proszę podać źródło ogłoszenia.

Pozdrawiam.
    • Gość: wbfoto.pl Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.jmdi.pl 09.04.11, 11:50
      Serdecznie zapraszam do obejrzenia zdjęć na stronie :
      www.wbfoto.pl Fotografia ślubna
      • anika-pl polecam kreatywnego fotografa 09.04.11, 23:18
        www.zaluskistudios.blogspot.com ja ich wybralam. A masz moze fajnego DJ?
        • Gość: krysiaaa Re: Niezwykle Wyjątkowy Prezent na Ślub !!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 16:08
          Ekskluzywny Prezent na Ślub
          NIEZWYKLE PRESTIŻOWA RAMKA CYFROWA PEŁNA PRZYDATNYCH FUNKCJI !

Polecam!
    • Gość: Foto-Flesz Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: 80.72.46.* 12.04.11, 20:01
      Witam serdecznie.
      Moja propozycja to 500pln za tą usługę
      W zamian otrzyma Pan/Pani wszystkie zdjęcia na CD/DVD w wysokiej rożdzielczości w tym 200 wybranych zdjęć po obróbce cyfrowej.W celu uzyskania więcej info. proszę o kontakt tel.
      dane kontaktowe jak i portfolio znajdują się na www.ffstudio.pl
      Dziękuję i zapraszam.
    • Gość: www.cennachwila.pl Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.derby.waw.pl 13.04.11, 01:06
      zapraszam na www.cennachwila.pl
    • Gość: fidlerstudio Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.krawarkon.pl 13.04.11, 16:30
      Witam.
      Właśnie zwolnił mi się ten termin. Proponuję swoje usługi a oto strona: www.fidlerstudio.pl
    • dfoto Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 18.04.11, 11:03
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą na

www.dawidmarkiewicz.com

Pozdrawiam
      • ola350d Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 20.04.11, 14:45
        Zapraszamy do zapoznania się z naszą oferta na stronie www.lapchwile.pl Poprzez kreatywne ujęcia, świadome użycie długich czasów naświetlania i twórcze wykorzystanie fleszy tworzymy kadry pełne siły wyrazu, ruchu i radości.
    • paskudaruda Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 21.04.11, 23:02
      Polecam: www.facebook.com/profile.php?id=100002002468948&ref=ts
    • Gość: hdstudios Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.tomaszow.mm.pl 22.04.11, 08:44
      Witam, dzień wcześniej jedziemy do Wawy na szkolenia, więc moglibyśmy wykonać reportaż w bardzo promocyjnej cenie. Będziemy we dwoje więc żaden moment nam nie umknie. Zapraszam na www.hdstudios.pl . W razie zainteresowania proszę o kontakt na biuro@hdstudios.pl z dopiskiem, że jest to oferta promocyjna 04.06.2011.

pozdrawiam
      Marcin
    • Gość: kasia Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.11, 16:14
      polecam Ci moich fotografów - rectime zzobacz ich prace;) www.rectime.pl maja fajne ceny i promocje;)
      • respberry Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 03.05.11, 11:39
        Witam oferujemy fotografie slubna i okolicznosciowa www.foto.adriankraska.pl zapraszam!!
        • Gość: karol Re: szukam prezentu................. IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 16:09
          Ekskluzywny Prezent na Ślub
          NIEZWYKLE PRESTIŻOWA RAMKA CYFROWA PEŁNA PRZYDATNYCH FUNKCJI !

Polecam!
    • studio_pro Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 27.04.11, 10:13

Zapraszamy na stronę:

www.studiopro.net.pl

Działamy na terenie całego kraju. Zapewniamy oryginalne i wysmakowane zdjęcia reportażowe, w całkiem rozsądnych cenach.

Paweł Gawroński
      603 756 105
      studiopro.net@gmail.com
      www.studiopro.net.pl

• kadan83 Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 28.04.11, 18:45
      fotograf www.karinafalinska.com
    • Gość: LD Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.tvk.torun.pl 05.05.11, 16:06
      zapraszam blog.jacekpecka.com
    • fotomowa Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 10.05.11, 10:19
      www.fotomowa.pl
      Polecam swoje usługi. Moja specjalizacja to oryginalna i niepowtarzalna fotografia ślubna, sesje plenerowe, reportaż weselny, portrety dzieci i kobiet w ciąży "sesja z brzuszkem", akty, sesje modowe. Wyróżniam się kreatywnością i zaangażowaniem. Wykonuję również zlecenia dla firm.
      Zapraszam na stronę:
      Fotograf Warszawa - ślub, wesele, plener, portret, zdjęcia dzieci, sesja z brzuszkiem
    • Gość: sbstudio Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.itsa.net.pl 12.05.11, 16:04
      Zapraszam do odwiedzenia mojej strony www.skybluestudio.pl - oferuję profesjonalną usługę fotograficzną po przystępnej cenie.
    • Gość: Joanna Kiczka Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.home.aster.pl 20.05.11, 19:53
      Witam serdecznie!
      Nazywam się Joanna Kiczka. Specjalizuję się w fotografii portretowej, modowej i reportażowej. Jest to moja pasja oraz zawód - ukończyłam Europejską Akademię Fotografii. Zapraszam na swoją stronę www.photo-jotka.pl Jeśli chodzi o reportaż, to zajmuję się fotografowaniem głównie na imprezach zamkniętych - pokazy mody, przygotowania do pokazów czyli backstage, koncerty w klubach, komunie. (Zdjęcia z komunii będę mieć po weekendzie). Odbywam staż jako asystent studia w jednym z większych studiów fotograficznych w Polsce oraz jestem asystentką znanego fotografa mody i pomagam mu w jego projekcie dokumentalnym. Pracuję na profesjonalnym sprzęcie. Więcej o mnie, moje zdjęcia i również mnie jak wyglądam możecie Państwo zobaczyć na mojej stronie. :)
      Za poniższe zlecenie wezmę 350 zł, retusz 20 fotografii plus wszystkie inne zdjęcia w formie cyfrowej zgrane na płycie cd.
      Pozdrawiam, Joanna Kiczka
      515 047 077

Poszukuję fotografa na ślub w Warszawie. Ślub jest we wczesnych godzinach popołudniowych (godz. 13). Zlecenie dotyczy zdjęć z przygotowań do ślubu, ceremonii, skłądania życzeń po ślubie lecz bez przyjęcia weselnego. Prosze o oferty od profesjonalnych fotografów.
    • Gość: BluegothickStudio Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.146.163.42.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.05.11, 16:25
      zapraszam,termin mam wolny

www.ewakwasiborska.com
      bluegothick@gmail.com

również na facebooku :www.facebook.com/profile.php?id=100002010385168
      i youtube: www.youtube.com/watch?v=o93W1DtxmYY
      • Gość: katarzynaaa Re: szukam IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 16:09
        Prezent Ślubny
        LEWITUJĄCY GLOBUS W DUŻEJ OKRĄGŁEJ RAMCE PODŚWIETLANY BIAŁYM ŚWIATŁEM

Polecam!
    • Gość: Gość Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: 83.238.117.* 26.01.12, 13:28
      www.maciejlukomski.pl
    • Gość: ppp Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.devs.futuro.pl 26.01.12, 13:37
      Tutaj znajdziesz porady ślubne na temat : jak wybrać zaproszenie na ślub,jak wybrać najlepszy zespół na wesele, wymarzony bukiet ślubny, eleganckie obrączki i wszystko, czego możesz potrzebować przed najważniejszym dniem w życiu.

www.forum.abcslubu.pl/?pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
    • Gość: cattrina Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. IP: *.ists.pl 26.01.12, 23:29
      Szczerze polecam-Michał Grzanka-fotograf ślubny Kraków, Warszawa, cała Polska

Portfolio
      • husky_ Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 27.01.12, 09:42
        A ja szczerze polecam kurs czytania ze zrozumieniem.
    • studiofotoart Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 14.11.12, 17:32
      Zapraszam na: fotografia ślubna Kraków facebook: Studio Fotografii Artystycznej
    • carol_85 Re: szukam fotografa w na Slub w Warszawie 04.06. 17.01.13, 14:00
      Zapraszam na naszą stronę oraz do zapoznania się z portfolio: fotografia ślubna Kraków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka