Gość: Sobolek IP: *.euro.mmm.com / 169.5.124.* 12.07.02, 16:00 Uczylem sie w Terespolu w podstawowce i LO i bardzo milo wspominam ten okres. Ciekawe czy ktos z Was uczyl sie w Terespolu? Pozdrawiam Sobolek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Terespol - uczniowie i absolwenci IP: *.oeiizk.waw.pl 09.09.02, 12:23 uczyłam się w Trespolu w podstawówce w liceum a teraz tam pracuję. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sobolek1 Re: Terespol - uczniowie i absolwenci 04.01.03, 14:06 Gość portalu: magda napisał(a): > uczyłam się w Trespolu w podstawówce w liceum a teraz tam pracuję. pozdrawiam Brawo Magda, To juz mamy 2 osoby. Ciekawe czy jest jeszcze ktoś z Terespola, kto ma dostęp do internetu? A może ktoś z kawiarenki internetowej? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Terespol - studniówka! IP: *.*.*.* 28.01.03, 22:01 www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?Site=DW&Date=20030128&Category=PODLASKA&ArtNo=301270020&R ef=AR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMor Re: Terespol - uczniowie i absolwenci IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 18:53 Uczyłem się w "jedynce" przy Sienkiewicza. Pod schodami przy wejściu były jaszczurki a Pan Michałowicz (mieszkał potem naprzeciwko szkoły) był moim wychowawcą. Pierwszą wychowawczynią była Pani Alicja Żuk. Matematyki uczyła mnie Pani Tarasiuk z Błotkowa. Prac technicznych uczył Pan Kuszneruk, który był też potem dyrektorem naszej "budy". A moja klasa to Anka Kuszneruk, Anka Matejuk, Anka Dziewięcka, ś.p. Mietek Guziuk, ś.p. Marian...... O, kurde, zapomniałem nazwiska. To był bardzo fajny chłopak. Był bardzo silny ale zawsze bronił słabszych! mnie, mięczaka też. Kasia Kowaluk, Tadek Sawczuk, Aneta Sielska, Mirek Kowalczyk, Leszek Kamola.... Starczy narazie. Może ktoś z nich się odezwie?????? Pozdrawiam Terespolaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirongaz Re: Terespol - uczniowie i absolwenci 03.10.04, 18:31 Witam!! Miło mi ze coś o nasz napisałeś w internecie, ostatno mój syn przeglądał witryny i napotkał sie na Twoją wiadomośc. Jestem z tej samej klasy co Ty, i siedziałęm zar z Toba a raz obok Cieibe w jednej ławce. W swojej wiadomości wymieniłeś mnie, za to bardzo Ci dziękuje ze o nie nie zapomniałeś. Wszystkie wspomnienie są piękne, ale dobrze było by o niech pogadać. Andrzeju, mój e- mail: mirongaz@op.pl Z poważaniem Mirosław Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
ajgl Re: Terespol - uczniowie i absolwenci 25.02.04, 12:23 Cześć! Jestem absolwentką Szkoły Podstawowej nr. 2 oraz Liceum Ogólnokształcącego. Obecnie mieszkam w W-wie. Serdecznie pozdrawiam wszystkich terespolskich maturzystów, rocznik '95. Odpowiedz Link Zgłoś
sobolek1 Re: Terespol - uczniowie i absolwenci 11.08.04, 23:23 ... po przerwie. Znalazłem stronkę o LO Terespolu. loterespol.republika.pl/ Pozdrawiam Sobolek Odpowiedz Link Zgłoś
tarasiuk.marek Re: Terespol - uczniowie i absolwenci 03.11.04, 12:49 Zapraszam na www.terespol.aplus.pl w dziale forum powstaje sekcja pomagająca komunikowaniu się absolwentow terespolskiego liceum rozsianych po Polsce Marek Odpowiedz Link Zgłoś