Dodaj do ulubionych

Terespol - uczniowie i absolwenci

IP: *.euro.mmm.com / 169.5.124.* 12.07.02, 16:00
Uczylem sie w Terespolu w podstawowce i LO i bardzo milo wspominam ten okres.
Ciekawe czy ktos z Was uczyl sie w Terespolu?
Pozdrawiam
Sobolek
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Terespol - uczniowie i absolwenci IP: *.oeiizk.waw.pl 09.09.02, 12:23
      uczyłam się w Trespolu w podstawówce w liceum a teraz tam pracuję. pozdrawiam
      • sobolek1 Re: Terespol - uczniowie i absolwenci 04.01.03, 14:06
        Gość portalu: magda napisał(a):

> uczyłam się w Trespolu w podstawówce w liceum a teraz tam pracuję. pozdrawiam
        Brawo Magda, To juz mamy 2 osoby. Ciekawe czy jest jeszcze ktoś z Terespola,
        kto ma dostęp do internetu? A może ktoś z kawiarenki internetowej? Pozdrawiam.
        • Gość: Zenek Re: Terespol - studniówka! IP: *.*.*.* 28.01.03, 22:01

www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?Site=DW&Date=20030128&Category=PODLASKA&ArtNo=301270020&R
          ef=AR
        • Gość: AMor Re: Terespol - uczniowie i absolwenci IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 18:53
          Uczyłem się w "jedynce" przy Sienkiewicza. Pod schodami przy wejściu były
          jaszczurki a Pan Michałowicz (mieszkał potem naprzeciwko szkoły) był moim
          wychowawcą. Pierwszą wychowawczynią była Pani Alicja Żuk. Matematyki uczyła
          mnie Pani Tarasiuk z Błotkowa. Prac technicznych uczył Pan Kuszneruk, który był
          też potem dyrektorem naszej "budy". A moja klasa to Anka Kuszneruk, Anka
          Matejuk, Anka Dziewięcka, ś.p. Mietek Guziuk, ś.p. Marian...... O, kurde,
          zapomniałem nazwiska. To był bardzo fajny chłopak. Był bardzo silny ale zawsze
          bronił słabszych! mnie, mięczaka też. Kasia Kowaluk, Tadek Sawczuk, Aneta
          Sielska, Mirek Kowalczyk, Leszek Kamola.... Starczy narazie. Może ktoś z nich
          się odezwie??????

Pozdrawiam Terespolaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • mirongaz Re: Terespol - uczniowie i absolwenci 03.10.04, 18:31
            Witam!!
            Miło mi ze coś o nasz napisałeś w internecie, ostatno mój syn przeglądał
            witryny i napotkał sie na Twoją wiadomośc. Jestem z tej samej klasy co Ty, i
            siedziałęm zar z Toba a raz obok Cieibe w jednej ławce. W swojej wiadomości
            wymieniłeś mnie, za to bardzo Ci dziękuje ze o nie nie zapomniałeś. Wszystkie
            wspomnienie są piękne, ale dobrze było by o niech pogadać. Andrzeju, mój e-
            mail: mirongaz@op.pl
            Z poważaniem Mirosław Kowalczyk
    • ajgl Re: Terespol - uczniowie i absolwenci 25.02.04, 12:23
      Cześć! Jestem absolwentką Szkoły Podstawowej nr. 2 oraz Liceum
      Ogólnokształcącego. Obecnie mieszkam w W-wie. Serdecznie pozdrawiam wszystkich
      terespolskich maturzystów, rocznik '95.
    • sobolek1 Re: Terespol - uczniowie i absolwenci 11.08.04, 23:23
      ... po przerwie.
      Znalazłem stronkę o LO Terespolu.

loterespol.republika.pl/
      Pozdrawiam
      Sobolek
      • tarasiuk.marek Re: Terespol - uczniowie i absolwenci 03.11.04, 12:49
        Zapraszam na www.terespol.aplus.pl
        w dziale forum powstaje sekcja pomagająca komunikowaniu się absolwentow
        terespolskiego liceum rozsianych po Polsce

Marek