kika2345 01.04.06, 12:25 Klamczuszki udalo sie wam kogos oszukac dzisiaj???Ja powiedzialam swemu mezowi ze bedziamy miec dzidzie i myslalam ze bedzie w szoku a on bardzo sie ucieszyl a to przeciez prima aprilis.:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negev56 Re: Prima aprilis 01.04.06, 17:01 ale czy zmartwił się, że nie będzie dzidziusia? sama siebie oszukałam,powiedziałam stanowczo, że nie idę na zakupy po czym prima aprillis i po godzinie wydawałam pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Prima aprilis 02.04.06, 00:46 negev56 napisała: > ale czy zmartwił się, że nie będzie dzidziusia? sama siebie > oszukałam,powiedziałam stanowczo, że nie idę na zakupy po czym prima aprillis i > po godzinie wydawałam pieniądze. Taaa, tak to i bez prima się dzieje codziennie, hehe Też tak mam, idę do sklepu po chlebek i bach... 50-dych Pani w kasie walnęła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Prima aprilis 02.04.06, 19:26 ..a do tego czynsz,opłaty,raty,kredyty,paliwo,buty..... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: Prima aprilis 03.04.06, 11:15 a ja to nawet nie zorientowalem sie kiedy ten dzien minal ... bylem za granica, gdzie taki zwyczaj chyba nie istnieje ... wiec nikt mnie nie oszukal, ale tez i nikogo nie oszukalem ... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Prima aprilis 03.04.06, 15:13 A ja byłam w pracy, także wieczorem dowiedziałam się,że był prima aprilis. Bardzo się cieszę z tego powodu,gdyż dzięki temu uniknełam durnowatych żarcików typu "awizo od komrnika" :/ Odpowiedz Link Zgłoś