kasia_76 05.02.02, 17:52 Przeczytalam na sasiednim forum watek pewnej pani,ktora biorac regularnie pigulki od 8 lat zaszla ciaze. Troche mnie przestraszyla ta wiadomosc.Czy to faktycznie sie zdarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raisa Re: pigulki i wpadka 05.02.02, 18:04 tez jestem ciut przestraszona,jednak to forum nie jest chyba dobre do zadawania takich pytan,pana doktora nie ma przez jakis czas:(( ja czekam na odpowiedz na forum 'zdrowie kobiety':-(wydaje mi sie,ze takie wpadki wynikaja tlyko i wylacznie z jakis manipulacji tabletkami,pomylki etc Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: pigulki i wpadka 06.02.02, 00:37 Zdarza się wówczas gdy kobieta zapomni przyjąć pigułkę , gdy zaczęła przyjmować tabletki nie od pierwszego lecz piątego dnia cyklu, gdy po zażyciu tabletki nie doszło do całkowitego jej wchłonięcia np.: z powodu wymiotów. Przy regularnym, nie zaburzonym przyjmowaniu prawdopodobieństwo ciąży jest znikome. Odpowiedz Link Zgłoś
too-tiki Re: pigulki i wpadka 10.02.02, 03:43 andrzej.depko napisał(a): > Zdarza się wówczas gdy kobieta zapomni przyjąć pigułkę , gdy zaczęła przyjmować > > tabletki nie od pierwszego lecz piątego dnia cyklu, gdy po zażyciu tabletki > nie doszło do całkowitego jej wchłonięcia np.: z powodu wymiotów. Przy > regularnym, nie zaburzonym przyjmowaniu prawdopodobieństwo ciąży jest znikome > . ZNIKOME, czyli istnieje, wbrew temu, co sie niektorym wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: pigulki i wpadka 11.02.02, 09:22 bierz i nie zapominaj....nie bedzie klopotow Odpowiedz Link Zgłoś