Dodaj do ulubionych

Długość stosunku

IP: *.eastwest.com.pl 22.10.10, 11:23
Mam pytanie. Jestem z dziewczyną już kilka lat. Na początku seks trwał długo i nie sprawiało to mi żadnej trudności. Ale od jakiegoś czasu (nie wiem dlaczego) już po kilku minutach zaczynam zliżać się do końca. Jaka jest najlepsza metoda na długi stosunek?
Obserwuj wątek
    • michal.lew-starowicz Re: Długość stosunku 25.10.10, 09:35
      Gość portalu: gosc napisał(a):

> Mam pytanie. Jestem z dziewczyną już kilka lat. Na początku seks trwał długo i
      > nie sprawiało to mi żadnej trudności. Ale od jakiegoś czasu (nie wiem dlaczego)
      > już po kilku minutach zaczynam zliżać się do końca. Jaka jest najlepsza metoda
      > na długi stosunek?

Problem zbyt wczesnego orgazmu jest w tym przypadku wtórny – nabyty. Może wynikać z różnych przyczyn, m.in. infekcji układu moczowo-płciowego, zmian anatomicznych i neurofizjologicznych, czynników psychologicznych. Na podstawie tak ogólnych informacji nie mogę udzielić precyzyjnej odpowiedzi. Jeżeli dotychczasowe próby przedłużenia stosunku nie skutkują (np. wykorzystanie metod opóźniania wytrysku opisanych w wielu poradnikach dostępnych na rynku księgarskim), proponuję wizytę u lekarza seksuologa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka