Dodaj do ulubionych

bolesny anal

IP: *.icpnet.pl 24.10.10, 18:14
od jakiegos czasu uprawiam sex z moja dziewczyna i probowalismy robic to od tylu lecz ona strasznie narzeka na bol, uzywamy nawilzaczy lecz czasem konczymy w polowie bo dziewczyna nie moze wytrzymac, chce mi dac ta przyjemnosc ale ja jestem jakis nieumiejetny chyba... macie jakies sposoby na to zeby to nie bolalo? moze jakies rady jak to robic?
Obserwuj wątek
    • ewa.zeromska Re: bolesny anal 24.10.10, 18:28
      Witam,
      Seks analny to bardzo szczególny, wręcz wyrafinowany sposób kochania się i na pewno nie dla wszystkich.
      Wydaje się, że wystarczy dobry lubrykant i po kłopocie. jak widać - nie. Kobieta musi być świadomie gotowa, rozluźnina. Opór zwieracza jest bardzo silny, a pokonanie go na siłę, sprawia ból. Ból powoduje, że zwieracz zaciska się jeszcze bardziej, więc ból jest coraz dotkliwszy.
      Dziewczyna tego nie chce, a godzi się jedynie dlatego, że ty tego oczekujesz.
      Zdaj sobie sprawę, że jesteś egoistą, no niestety.
      każda kolejne próba budzi jej strach i niechęć, już na samą myśl. Przecież nikt normalny nie pragnie bólu!
      Jeśli nadal będziesz nastawał, lub choćby ponawiał próby, doprowadzisz do tego, że ona w ogóle przestanie się z tobą kochać, znielubi seks, bo nigdy nie będzie pewna, czy nagle nie będziesz chciał seksu analnego. Będzie obawiała kochać się od tyłu, zwyczajnie, bo to tylko mały ruch, żeby było inaczej.
      Przemyśl to. Jeśli kochasz dziewczynę, to nie traktuj jej jak dostarczycielki twojej rozkoszy
      Ona ma prawo do tego, żeby czuć się komfortowo i bezpiecznie. Chce być kochana, a nie używana.
      Pozdrawiam
      • Gość: fri123 Re: bolesny anal IP: *.icpnet.pl 24.10.10, 18:42
        najbardziej denerwuje mnie to ze po wszystkim mowi ze bol byl warty efektu, i wlasnie chce wiecej, ale poczatek jest dla niej ciezki... wydaje mi sie ze ogormny wplyw ma na to niska samoocena mojej kochanki... mi sie podoba, ale to do niej nie chochodzi... tak samo jest z robieniem tego od tylu, jest niezadowolona ze swojej tylnej dziurki... mi sie podoba, nie wiem jak jej to wytlumaczyc, jak przemowic jej, zawsze jest spieta bo mowi ze nie lubi jak ogladam ja nago a tymbardziej podczas sexu gdy czesto nie ma wplywu na to co sie dizeje jak jest jej dobrze...
        • Gość: xxx Re: bolesny anal IP: *.252.23.174.internetia.net.pl 24.10.10, 18:56
          będę wulgarna - kup se grubą świeczkę (taka jak gromnica) użyj nawilżaczy i poproś dziewczyne aby ci analnie dogodziła, ale oczywiście w twoja dziurkę i zobacz czy aby nie boli!!!!
          • Gość: fri123 Re: bolesny anal IP: *.icpnet.pl 24.10.10, 20:50
            nie boli... calkiem fajne, dziewczyna ma strap-on'a^
            • Gość: xxx Re: bolesny anal IP: *.252.23.174.internetia.net.pl 24.10.10, 21:05
              "lecz ona strasznie narzeka na bol, uzywamy nawilzaczy lecz czasem konczymy w polowie " - to wg ciebie nie boli, ale z ciebie egoista, dziewczyna niech wieje od ciebie i to jak najszybciej
              • zosia543 Re: bolesny anal 24.10.10, 23:28
                Musicie robic to powolutku.Wloz go troche i chwile poczekaj zwieracz sam sie wyluzuje zapewniam ze warto.Rozumiem Twoja dziewczyne ja tez na poczatku mialam opory bo tez bolalo ale zaczelismy robic to bardzo delikatnie i powoli i jest super.
                • Gość: fri123 Re: bolesny anal IP: *.icpnet.pl 24.10.10, 23:36
                  dzieki;* czegos w ten desen oczekiwalem, mialas moze jakis swoj sposob na rozluzowanie sie przed? jakies zrelaksowanie sie? jakis masaz palcem przed czy cos? zielony jestem niestety a nie chce jej robic krzywdy...
                  • Gość: xxx Re: bolesny anal IP: *.252.23.174.internetia.net.pl 24.10.10, 23:40
                    no to poczekajcie rok, dwa, jak te zwieracze na pewno puszczą na stałe i trzeba będzie pampersili dziewczynie zakładać
                    • Gość: fri123 Re: bolesny anal IP: *.icpnet.pl 24.10.10, 23:42
                      wez wy****dalaj z takimi tekstami na samosie trolowac. wydaje mi sie ze to powazny temat a Ty tu smiecisz
                      • zosia543 Re: bolesny anal 25.10.10, 13:20
                        Jesli Twoja dziewwczyna tego pragnie to nie powinno byc problemu.Poczytaj w necie jak to zrobic wlozysz delikatnie odczekasz i zwieracz sie rozluznia a do przedmowczyni to prosze rowniez poczytac i zwieracz nie puszcza po kilku latach uprawiania takiego sexu-szok co za zacofanie.Bedzie dobrze powolutku dacie rade oczywiscie mozesz masowac lizac co lubisz to juz od was zalezy co was podnieca.
                        • Gość: xxx Re: bolesny anal IP: *.252.23.174.internetia.net.pl 25.10.10, 16:56
                          "czasem konczymy w polowie bo dziewczyna nie moze wytrzymac" - sprawianie bólu dziewczynie to na pewno bardzo poważny temat, dziewczyna dla świętego spokoju pozwala, bo chłopczyk sie napalił na anal i nie myśli o jej odczuciach i bólu
                          • labadine Re: bolesny anal 25.10.10, 20:18
                            Jezeli twoja partnerka akceptuje i znajduje przyjemnosc w analu to przedewszystkim zostaw jej inicjatywe i kontrole penetracji bo w ten sposob ona zapobiegnie sama sobie zrobienie ewentualnego bolu.Mezszczyzni w sprawach analu sa najczesciej za szybcy i za nagli oraz bardzo nie zaradni,najpierw nalezy jak zawsze dobrze podniecic partnerke- np przez "69",potem niech ona sama wprowadzi jeden z twoich palcow delikatnie do odbytnicy by po kilku minutach z kolei wprowadzic kciuk uwazajac zawsze aby palce byly obficie nawilgotnione slina czy innym srodkiem nawilzajacym.Potem kiedy wylacznie ona uzna ze,jest gotowa to poloz sie na plecach i zostaw jej inicjatywe samej penetracji,w pozycji na jezdzca ona sama zrobi to i to bez zadnego bolu i z zadowoleniem dla was obojga.
                            Najwazniejsze jest przygotowanie,a wiec paznokcie u rak dobrze podciete i oszlifowane,obowiazko prezerwatywa i dobry prysznic przed,u partnerki potrzebne pelne wyproznienie,ewentualna lewatywa i rowniez dobry prysznic jak rowniez srodek srodek nawilzajacy pomimo ze,slina jest w zupelnosci wystarczajaca.
                            Dodatkowo juz po wszystkim partnerka powinna kilka razy "zamykac i rozluzniac" swoje zwieracze-to jest znany kobietom trening polegajacy na wzmocnieniu miesni szczeliny i pecherza.Dodatkowa rada-najlepiej sie kochac w ten sposob 2-3 razy w m-cu i zawsze zadbac o higiene osobista oraz byc jak najbardziej czuly i deliktny z partnerka.
                            • Gość: fri123 Re: bolesny anal IP: *.icpnet.pl 25.10.10, 21:10
                              prezerwatywa jest konieczna?
                              moja pratnerka chce abym dochodzil w niej a prezerwatywa psuje caly urok, dosyc ma ze robimy to normalnie w gumce, czyms powaznym gorzi anal bez prezerwatywy czy tylko ewentualnym "ubrudzeniem sie" ?
                              • anet01 Re: bolesny anal 25.10.10, 21:37
                                pl.wikipedia.org/wiki/Seks_analny
    • play100cen Re: bolesny anal 26.10.10, 08:55
      Cześć fri23,

Sam kiedyś intensywnie poszukiwałem informacji na ten temat.

1. Najważniejsza sprawa to rozluźnienie dziewczyny. I w sensie fizycznym i przede wszystkim psychicznym. Wiem, że to trudne opanować podniecenie, ale staraj się te pierwsze kilkanaście razy potraktować bardziej jako naukę niż sam seks. Wypijcie sobie po kieliszku wina (ale tylko po jednym i wina właśnie) i zacznij ją pieścić poświęcając wiele uwagi pośladkom i wszystkiemu między nim i wokół nich. Najpierw pieść ją w środku czymś mniejszym placem odpowiednią zabawką itp. Po wejściu nie wykonuj gwałtownych ruchów, na początek w ogóle z nichz rezygnuj. Różne osoby różnie reagują na różne lubrykanty, niektóre mogą szczypać jedną osobę a dla drugiej są OK. Wypróbujcie różnych tych profesjonalnych i domowych typu oliwka dla niemowląt, oliwka z oliwek, ślina - jak nie opasuje to nie kontynuujcie. Może to zabrzmi śmiesznie, ale jeśli przy wchodzeniu zwieracz się zaciska, co jest początkowo naturalne i poza kontrolą, to wystarczy zacząć kasłać (kaszleć) to powoduje automatyczne rozluźnienie zwieracza.

2. Wpisz sobie w google seks analny poradnik, jest kilka rzeczowo napisanych publikacji online. Moim zdaniem jak bardziej profesjonalny i dydaktyczny wpis znajdziesz tutaj:
      ginekologradzi.blog.onet.pl/Sex-analny,2,ID108111197,n
      3. Nieumiejętnie uprawiany anal może być niebezpieczny. Nie ma jednak większej piedroły niż to, że regularne i prawidłowe stosunki tego typu mogą "zepsuć pupę" (mit papmersów). Kondon jest tylko po to, żebyś nie zaraził się czymś od osoby postronnej, lub jeśli po wyjściu z pupy planujecie jeszcze jakaś inną zabawę. Aczkolwiek ja polecam po prostu b. dokładnie umyć.

Powodzenia,
      • play100cen Re: bolesny anal 26.10.10, 09:18
        PS.
        4. Nie pisz na forum o tym, że Ci się podoba jej tyłek tylko mów jej o tym w czasie seksu i nie tylko :) Komplementuj jej pupę i po prostu nawijaj jej często jak Ci się podoba i podnieca. Generalnie mów do niej w czasie seksu, to ją dowartościuje.
        • Gość: fri123 Re: bolesny anal IP: *.icpnet.pl 26.10.10, 11:54
          dzieki, czgos takiego szukalem, no to teraz mam nadzieje moj skarb bedzie zadowolony z moich poczynan^
    • hobbit303 Re: bolesny anal 26.10.10, 12:21
      W głowie może mieć zakodowane że jest to miejsce nieczyste, można spróbować:

- dobrze podniecić dziewczynę (podniecenie sprawia że bariery pryskają)
      - przyzwyczaić do dotyku, pomasować nawilżonym paluszkiem, a później eskalować wkładając
      - użyć alkoholu (sprawia że bariery pryskają)
      - zrobić lizanko czekoladowego słoneczka - psychologiczny sygnał że to miejsce jest tak samo urocze jak każde inne
    • dzokej11 Re: bolesny anal 26.10.10, 13:52
      robić coraz częściej i częściej rozluźnić itp
      • Gość: sekswariatka Re: bolesny anal IP: 89.174.254.* 27.10.10, 19:33
        Najpierw zainwestujcie w dobry lubrykant,ale nie taki normalny tylko taki jakich używają geje(skład jest zupełnie inny)Polecam Boys Own firmy The EXS Lube Company,ale uprzedzam,bardzo drogi.To już połowa sukcesu.Daje doskonały poślizg,nie wysycha i nie lepi się tak jak te nasze rodzime(ten jest Brytyjski)A reszta cóż,delikatnie ,powoli i spokojnie.I nie przesadź z czasem trwania stosunku,bo im dłużej to tym bardziej zaczyna boleć nawet jeśli zaczniecie bez bólu.To bardzo delikatna śluzówka i łatwo ją uszkodzić.Poza tym po zbyt długim analu są problemy ze zwieraczami a to nie jest przyjemne.Częsty anal prowadzi też do żylaków...
        • Gość: milamia Re: bolesny anal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 23:19
          Czy przed analem robicie lewatywę?Nigdy w życiu nie miałam, obawiam się trochę. Czy anal może być przyjemny? Na razie traktuję jako poświęcenie. Będę wdzięczna za odpowiedzi.
          • akei5 Re: bolesny anal 28.05.11, 00:12
            Coś okropnego..... czytam i nie wierzę, jak dziewczyny mogą się na coś takiego godzić
    • Gość: Maty2026 anal IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.02.14, 23:48
      Widzisz dziewczyny się zgadzają i ja sama je rozumiem. Mój partner bardzo to lubi i podnieca go to. Ja sama na początku nawet nie chciałam o czymś podobnym słyszeć, było to dla mnie bardziej niż temat tabu... Ale pewnego dnia się przełamałam, podkreślając mojemu partnerowi, że jeżeli nie spodoba mi się to, albo będzie boleć to nigdy do tego nie wrócimy. Początek nie był miły, ale mój chłopak był tak strasznie delikatny, że postanowiłam zobaczyć co będzie dalej i było dobrze. Nie uprawiamy analu często, bo wolimy normalny sex. Warto spróbować, tylko wasz partner musi na początku być bardzo delikatny, a wy myślcie o czymś przyjemnym i będzie dobrze. Pozdrawiam gorąco. Jeśli ktoś będzie miał pytania to piszcie na mojego emaila odp napewno
      agulina9382@interia.pl
    • Gość: Pjbfvhjjnjjjhhyhh Re: bolesny anal IP: *.play-internet.pl 13.04.16, 09:24
      Z tej strony Paula . Jesli robisz to od raz to boli . Zacznij najpierw od innej dziurki by ja nakrecic pozniej zmien . Nawet moze to polubic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka