Dodaj do ulubionych

Proszę o opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 11:12
Zawsze byłam bardzo zazdrosna o swojego chłopaka(miałam wtedy 19-21lat)bo tyle byłam z nim w związku. Byłam kapryśna, wymagająca, nie pozwoliłam mu się patrzeć na nagie kobiety w TV, byłam zła nawet jak mijały nas dziewczyny w mini czy skąpo ubrane. On na początku był uczuciowy, starał się, mówił o miłości, dużo pisał...ale ja chciałam wiecej. Po 2 latach rozstaliśmy się, ponieważ za dużo było kłótni itd. On był tym zmęczony i ja zresztą też(miałam świadomość, że w dużym stopniu to moja wina choć on nie był bez winy). A pol roku temu poznałam chlopaka(5 lat starszy) i spodobał mi się. Zaczelismy sie spotykać itd. Po ponad miesiącu poszliśmy do łóżka(pózniej trochę żałowałam bo to dla mnie za szybko, ale stało się i trzeba spojrzeć prawdzie w oczy). Zaczęłam zauważać, że on jest zupełnie inny niż mój były(dodam że zaczelam sie z nim spotykać niecały miesiac po rozstaniu). Wiem, że to bardzo szybko ale potrzebowałam kogoś... Wiem również, że napiszecie: To za szybko żeby wchodzić w nowy zwiazek itd Może bedziecie mieli racje...ale stało się i pokochałam faceta. Z tym, że on pisze z kolezankami, jest bardzo aktywny(lubi grac w gry, pływać itd) a ja nei za bardzo. I tu muze pohamowac swoja zazdrosc o kolezanki jego bo jest uparty tak jak ja...;/ wiem, że nie moge na niego wpłynać. Chciałabym żebt tylko na mnie patrzył itd a kolezanki poszly w neipamiec ale jak to zrocic?:?
Obserwuj wątek
    • lilyrush Re: Proszę o opinie 22.12.10, 11:31
      Nijak
      Jesteś z facetem, który nie żyje na pustyni, ma znajomych i sie z nimi spotyka. Ale z jakiś powodów jest z Toba w związku a nie z którąś z koleżanek. Tego sie trzymaj
      Albo to zaakceptujesz i będziecie razem, albo daj sobie i jemu święty spokój.
    • ewa.zeromska Re: Proszę o opinie 22.12.10, 11:35
      Wybacz, ale trochę piszesz, jak małe, kapryśne dziecko.
      Chcesz być całym światem dla mężczyzny, a co masz mu do zaoferowania, poza zazdrością i obecnością? Czym chcesz mu ten świat zamknięty wypełnić?
      To jedna sprawa.
      Druga, to taka, że mężczyzna , poprzez fakt związania się z jakąś kobietą na dłuższy czas, a może na zawsze, nie staje się nagle, ślepy, głuchy, pozbawiony zmysłów. Jednym słowem nie staje się bezwolną rośliną, która może być pielęgnowana tylko przez jedną osobę.

To jest nie tylko niewykonalne, ale po prostu głupie.
      Jeśli chcesz, żeby jakikolwiek mężczyzna zechciał być z tobą na dłużej, to nie możesz go tratować jak bezwolną własność. Już drugi raz popełniasz ten błąd!
      Pozdsrawiam
      • Gość: XXXXX Re: Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 12:29
        Wiem, że nie owinnam tak robić ale zazdrosna jestem i na to nie mogę nic poradzić;/ poza tym nie chce żeby ciągle pisał z koleżankami..Rozamawiałam z nim o tym ale on stwierdził, że nie mogę go ograniczać a poza tym on jest towarzyski i taki już pozostanie. Inna kwestia, która mnie martwi jest taka, iż między nami jest dobrze jak ni erozmawiamy o problemach. A jak zaczynam temat dl aniego neiwygodny to "ucieka". Boli mnie to.
        • Gość: focus30 Re: Proszę o opinie IP: *.era.pl 22.12.10, 13:31
          To nie są niewygodne tematy... jak go zadręczasz tymi problemami i próbujesz ograniczać, to nie dziwne, że ucieka od rozmowy...
        • urko70 Re: Proszę o opinie 22.12.10, 14:54
          Dokładnie, jesteś jak małe dziecko, tupniesz nóżką i ma być tak jak Ty chcesz, a tu zycie daje Ci pstryczka w nos. Możesz miec pretensje do tych którzy przyzwyczaili Cię to bycia taką.

Co zrobić (?) wydorośleć, znaleźć sobie zajęcie bo siedzenie w domu, kwękanie i oczekiwanie że ktoś nagle zmieni siebie tak aby razem z Toba siedzieć w domu jest dzeicinadą. A możr kup sobie dużego misia który będzie siedział z Tobą w domu i nie będzie się spotykał z innymi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka