Dodaj do ulubionych

Strach przed odrzuceniem

29.12.10, 09:51
Witam panie, mam pewien problem. Jestem z dziewczyną od jakiegoś czasu, bardzo lubię sprawiać jej przyjemność językiem, problem jest w tym, że ona chce się odwdzięczyć ustami jednak mam jakąś blokadę wynikającą z tego, że mój penis wydaje mi się być raczej mały (16cm długości i 13cm obwód...), nie chcę aby mnie wyśmiała albo co gorsze zostawiła z tego powodu, ogromnie mi na niej zależy ale wiem, że nie mogę uciekać z tym w nieskończoność. Zawsze się jakoś wymiguję, dawałem takie głupie odpowiedzi, że np jeśli kobieta robi mężczyźnie ustami to poniżenie dla niej chociaż wcale tak nie myślę, bo niby co złego w robieniu drugiej osobie dobrze, ja np bardzo się cieszę jeśli sama mnie o to zapyta. Boję się, że będzie chciała mnie porównać ze swoim byłym, co jeśli z nim było jej lepiej? To wszystko zaczyna mnie już przerastać.
Obserwuj wątek
    • urko70 Re: Strach przed odrzuceniem 29.12.10, 09:58
      pl.wikipedia.org/wiki/Rozmiary_pr%C4%85cia_cz%C5%82owieka
    • ewa.zeromska Re: Strach przed odrzuceniem 29.12.10, 10:07
      No, no pochwaliłeś się wymiarami (całkiem normalne).
      Ja myślę, że twoja dziewczyna nie jest głupia i skoro dochodzi między wami do takich pieszczot, to chyba do innych też, więc chyba dokładnie wie, jaki jesteś. A jesteś normalny, więc nie widzę problemu.
      Stanowczo za bardzo myślisz o sobie. Pomyśl o dziewczynie, o tym jak jej możesz sprawić przyjemność. Jej przyjemność, to nie tylko pieszczoty, którymi ją obdarzasz, ale też to, na co jej pozwalasz, wzgledem siebie. seks, to zabawa we dwoje.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka