Dodaj do ulubionych

Typowe zachowania faceta majacego kochanke

• Gość: Zdradzona_22 ZDRADA IP: *.unity-media.net 25.02.15, 16:19
      Z kolei moj facet ma zawsze wyciszony telefon i zawsze go gdzies chowa przede mna. Nie usuwa sms-ow ani polaczen. Nie ubiera sie lepiej ani nie stroi. Mowi, ze bardzo dlugo pracuje, czasami nawet nie ma go na noc. Wysyla sms-y do 2 kochanek z trescia : Kocham cie albo potrzebuje cie. Za to mi wsiska kit, ze z nikim nie utrzymuje kontaktu. A czarno na bialym wszystko w telefonie. Ja specjalnie dla niego wyjechalam za granice zostawiajac wszystko a on mnie tak oszukuje.
      • sweet_lips_lynn Re: ZDRADA 17.06.19, 05:56
        Jesteś głupia czy naiwna? Czy jedno i drugie?
    • Gość: andrzej Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke IP: *.customers.d1-online.com 01.03.15, 12:58
      A moze proste pytanie do siebie samej? Dlaczego zdradza? jest po prostu dupkiem, ma niskie ego i potrzebuje sie dowartosciowac czy mu czegos w domu brakuje a kobieta uzywa sexu jako kary i nagrody a u innej ma to na zawolanie :). W kazdym razie cos sie popsulo i raczej warto znalez przyczyne niz martwic sie skutkami.
      • Gość: kos Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.15, 23:18
        a moja historia jest taka:
        stara miłość.. ALE:
        ma żonę - sopel lodu i rozwód na karku ( ale go nie ma i nawet nie zaczął nic robić w tym kierunku)
        ma kochankę w pracy - twierdzi, że jej nienawidzi i nie może wytrzymać pod jednym dachem, ale pracować musi, a ona się nie zwolni
        ma mnie - samotną matkę, pocieszycielkę jego ciężkiego stanu, skraju przepaści i stania nad grobem (cytaty). Staję na głowie, by mu pomóc w jego (nietylko powyższych) problemach, robię rzeczy niebyle jakie, a on mówi często, ze go olewam...

Mam:
        łzy
        oskarżenia, że kiedyś go nie chciałam
        często ciszę w telefonie i brak sms
        naigrywanie się ze mnie
        pogróżki, ze nie mam prawa chcieć czegokolwiek
        czasem słyszę jak rozmawia

idiotka ze mnie?
        pytanie: po co?

bo czasem jest dobrze
        bo czasem mówi, że wie, jak się zachowuje
        bo czasem przytuli

wiem, jak to brzmi.
        2 lata życia
        nie jestem zahukaną Matką- Polką
        i nie wyglądam najgorzej

a mimo to dałam się w to wciągnąć

dlaczego???

• niwius Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke 09.07.15, 17:59
          Chyba masz niskie poczucie własnej wartości.
        • sweet_lips_lynn Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke 17.06.19, 05:58
          Tak jesteś idiotką a on wyrachowanym cynikiem. Skoro w tym tkwisz to lubisz być ponizana. Idź do psychiatry !!!
    • Gość: kasiakatarzyna Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke IP: *.play-internet.pl 23.01.16, 00:49
      Witam was kochane :) proszę o radę bo nie mam pojęcia co o tym myśleć . Od pewnego czasu podejrzewam ze mój mąż mnie zdradza . Dziś po 6 dniach pobytu w szpitalu z naszym dzieckiem wróciłam do domu kładę spać małego a tam w jego łóżeczku pod kolderka schowane wszystkie nasze wspólne zdjęcia z salonu i kuchni ... dla mnie jest to jednoznaczne ze ktoś tu był .... bardzo mnie to boli cały czas myślę o tym co o tym myślicie ? Czy istnieje jakiś inny powód ?
      • phonetrack_pl Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke 14.07.16, 18:15
        Wierność partnera można sprawdzić korzystając ze specjalnego oprogramowania na telefon tworzącego kopie połączeń i wiadomości.
    • agnieszka_1200 Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke 27.02.16, 17:09
      moja koleżankę zdradzał mąż. Znam sku...ela bo pracuje w jednej z firm na fabrycznej we Wrocławiu na Hali c13. Sku...el gadał całymi dniami przez telefon i czatował. Skakał z kwiatka na kwiatek i zaraził ją jakimś gównem. Ona dalej mu wierzy, bo jest głupia a On nadal ją zdradza. Mam nadzieję, że ktoś go złapie na gorącym uczynku
    • Gość: Kara Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.11.16, 16:46
      Potrzebuje pomocy moj facet pracuje w Niemczech prace ma 70 km od naszego domu zawozi go facet mojej mamy do pracy często zostawiajac go pod sklepem dodatkowo dziwnie sie zachowuje zawsze szybko dochodził teraz od 2 razu nie moze gdy mowię ze ma kogoś wybucha agresja jestem 3 miesiące po cc mamy córkę co ja teraz zrobię załamałam sie dziewczyny juz 2 raz prawdopodobnie przez nastp mężczyznę jestem zdradzana nie wezmę tego juz na barki nie mam siły
    • phonetrack_pl Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke 20.12.16, 12:21
      Podejrzewającym zdradę może pomóc monitoring telefonu online phonetrack.pl
    • Gość: maria Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke IP: *.dyn.telefonica.de 02.10.17, 00:57
      Bylam miesiąc czasu u syna w Polsce i po powrocie zuwazylam ze on dziwnie się zachowuje i sasiatka która jest sama ze mnie unika co do tej pory tego nie robila ,może to dziwnie zabrzmi, paczke z poczty zanius jej w szlafroku,normalnie jest to krepujace.nie mamy ze sobą sexu bo on nie ma ochoty.co robic,przesto sle się czuje.
    • sweet_lips_lynn Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke 24.02.19, 18:27
      Prawda jest taka, że dzisiaj kazdy facet zdradza gdy tylko ma okazję, a w domu marudną zrzędę, która jest jak ZUS...wiecznie tylko wyciąga ręce nie dając nic w zamian. Kazdy taki idzie w ramiona innej!!!!Dlaczego to piszę? Bo jestem aktualną partnerką rozwiedzionego, a wcześniej kochanką zonatego faceta(tego samego). Kazdy zzaniedbany emocjonalnie zdradza, ale możecie być spokojne od was nie odejdzie! :D (Tak pusty śmiech) A Dlaczego? Bo kochanka jest waszym przeciwieństwem. Nie pierze mu, nie gotuje mu, nie jest dostępna na każde skinienie, nie chrzani, że ją głowa boli i nie jest dla niego dostępna zawsze, za to w swoim najlepszym wydaniu. W przeciwieństwie do was żon, wiecznie marudnych, niezadowolonych, w pretensjach, zrzędliwych, kapryśnych, roszczeniowych, wszystkiego wam mało, ciagle uwazacie, ze wasz mąż to pies na posyłki i wasza własność. Nie traktujecie jak partnera równego sobie, nie macie poszanowania dla jego pasji, marzeń... a kochanka ma. Bo kochanka akceptuje waszego faceta ze wszystkimi wadami i zaletami takiego jakim on jest...nawet z wami i dziećmi w tle...w dodatku bez wytykania mu 30 x dziennie, że kubeł na śmieci trzeba wyniesc. Sama możesz żarówkę przekręcić gdy sie przepaliła, mózg i 2 ręce masz. (Szczerze? Kochance zawsze śmieci wynosi, a ona go o to nawet nie prosi, robi to bo chce, bo w tej relacji w przeciwieństwie do małzenstwa jest wzajemnosc. Wam sie wydaje ze mąż to własność-parobek...otóż nie!). Gorzej gdy taki mąż zakocha sie w kochance. Pal licho gdy chodzi tylko o seks, ale gdy kochanka, która jest waszym przeciwienstwem daje mu to wszystko czego od Was nie dostaje? Gdy go docenia, komplementuje, jest wsparciem, jest przyjaciółką, pomaga rozwiązywać jego rodzinne problemy... A co gorsza naprawdę zaje***scie gotuje, jest dobra w łóżku, a do tego zadbana fizycznie i intelektualnie??? Jesteście na straconej pozycji nawet jeśli wpadniecie na genialny pomysł by machnąc sobie z nim kolejne dziecko...by ratowac rodzinę...serio? Ten chwyt juz od dawna nie działa. Zacznijcie być dla mężów tymi których potrzebują, a nie oczekiwać ze wiecznie to oni będą tylko dla Was to przestaną Was zdradzać. Jesli Cię kocha to Cię potrzebuje-jesli czuje się kochany ma poczucie bycia potrzebnym...I nie potrzeba mu ramion innej kobiety. ZAMIAST SZUKAĆ DOWODÓW NA ZDRADĘ ZMIEŃCIE MYŚLENIE I SIEBIE. Gdybyście były tym/tą czego/której mąż potrzebuje nie szukałby miłości poza domem...Tak, oni coraz częściej szukają nie seksu, a miłości bo jej w domu nie mają.
    • obrotowy odpusc sobie to sledztwo. 24.02.19, 20:04
      zaprzecza - wiec nie chce sie z Toba rozwiesc.

i to jest najwazniejsze.
      • sweet_lips_lynn Re: odpusc sobie to sledztwo. 24.02.19, 21:16
        Każdy zdradzający z kobietą bez znaczenia zaprzecza.
        • obrotowy Re: odpusc sobie to sledztwo. 25.02.19, 18:23
          czytaj ze zrozumieniem.

jezeli zaprzecza - to znaczy, ze nie chce rozwodu.

- gdyby rozwodu chcial - toby sie przyznal.

• 101lulilaj90 Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke 21.11.19, 09:30
      Na to nie ma reguły, niektórzy potrafią tak się kamuflować, że niczego nie idzie po nich poznać.
    • jarekzdolu Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke 15.12.19, 12:02
      Zapytaj wprost dlaczego zmieniło się jego zachowanie. Dlaczego czujesz, że jest inaczej. Rozmawiaj. Jeśli odpowiedzi są spójne to ok ale jeśli czegoś nie rozumiesz to do skutku proś o wyjaśnienie.
    • Gość: Nina Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke IP: *.centertel.pl 22.09.20, 14:56
      Hej nie jesteś sama od jakiegoś czasu mój chłopak też zaczął się dziwnie zachowywać chowa telefon i dziwnie się zachowuje 4 lata temu chłopak mnie zdradzil o tamtej pory nie mam do niego kompletnie zaufania i myślę że coś ukrywa ja postanowiłam zakończyć związek jeśli znajdziesz dowody takim się nie wybacza bo jak raz zdradzil to i kolejny raz to zrobi moim zdaniem przeczep mu telefon są różne sposoby zeby sprawdzic faceta
    • Gość: Anka 41 Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke IP: *.centertel.pl 01.11.20, 06:14
      Witaj.U mnie zmieniło się wtedy wszystko.Moj mąż był bardzo zły że wogole jestem i okazywał to na każdym kroku.Krzyczał na mnie z byle powodu,wychodził rozmawiać na zewnątrz,ciągle pisał smsy,krytykował mnie za wszystko co mógł.Koszmar.Czesto wyzywał i gardził mną a jak wracał ze spotkania z kochanką był szczęśliwy(widać to było na każdym kroku)
    • zichtracy212gazeta.pi Re: Typowe zachowania faceta majacego kochanke 19.04.21, 11:41
      Nazywam się Lilian N.To bardzo radosny dzień w moim życiu dzięki pomocy, jakiej udzielił mi dr Saguru, pomagając mi odzyskać mojego byłego męża swoim zaklęciem magicznym i miłosnym. Byłam mężatką przez 6 lat i było to straszne, ponieważ mój mąż naprawdę mnie zdradzał i szukał rozwodu, ale kiedy natknęłam się na e-mail doktora saguru w Internecie o tym, jak pomógł tak wielu ludziom odzyskać byłego i pomóc naprawić związek. i sprawić, by ludzie byli szczęśliwi w swoim związku. Wyjaśniłem mu swoją sytuację, a potem poprosiłem go o pomoc, ale ku mojemu zdziwieniu powiedział mi, że pomoże mi w mojej sprawie i teraz świętuję, ponieważ mój Mąż zmienił się całkowicie na dobre. Zawsze chce być przy mnie i nie może nic zrobić bez mojego prezentu. Naprawdę cieszę się z małżeństwa, co za wspaniałe świętowanie. Będę dalej zeznawał w Internecie, ponieważ dr Saguru jest naprawdę prawdziwym mistrzem zaklęć. CZY POTRZEBUJESZ POMOCY, A NASTĘPNIE SKONTAKTUJ SIĘ Z LEKARZEM SAGURU TERAZ PRZEZ E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com lub WhatsApp +2349037545183 On jest jedyną odpowiedzią na Twój problem i sprawi, że poczujesz się szczęśliwy w swoim związku. i jego również doskonały w
      1 CZAR MIŁOŚCI
      2 WIN EX BACK
      3 OWOC ŁONIKA
      4 CZAR PROMOCJI
      5 CZAR OCHRONNY
      6 CZAR BIZNESOWY
      7 DOBRE ZAKLĘCIE PRACY
      8 ZAKLĘCIE LOTERII I ZAKLĘCIE SĄDOWEJ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka