Dodaj do ulubionych

maz unika seksu

IP: *.cdma.centertel.pl 23.10.11, 09:17
mam problem , od urodzenia dziecka , ok. 1, 8 miesiecy temu mąz unika seksu, nigdy nie był wulkanem seksu, ale to co teraz sie dzieje jest chore . tak uważam. probowałam juz rozmów , nic z tego. podejrzewałam go o zdrade , ale sie wypiera
Obserwuj wątek
    • michal.lew-starowicz Re: maz unika seksu 25.10.11, 13:34
      Na podstawie tych informacji nie mogę stwierdzić, dlaczego Pani mąż unika kontaktów seksualnych. Zaangażowanie w inną relację jest tylko jedną z wielu możliwości. Częstym problemem po urodzeniu dziecka jest pogodzenie na płaszczyźnie psychologicznej nowych ról rodzicielskich z rolą partnerów seksualnych. Zmiana trybu życia, nowe obowiązki, jak i brak potrzeby dalszej prokreacji także mogą wpływać na popęd seksualny. Ważne jest, żeby rozmowy były prowadzone w spokojnej atmosferze ukierunkowanej na znalezienie rozwiązania, bez obwiniania i oceny. W razie dalszych trudności sugeruję wspólną wizytę u seksuologa.
      • Gość: gość_atrakcyjna Re: maz unika seksu IP: *.tarniny.pl 29.10.11, 23:25
        Dopiero zauważyłam Twój wątek.. Mam podobny problem, bardziej szczegółowo opisałam tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,1190,130214145,130214145,JEGO_brak_ochoty_.html.

Mogłabyś dodać parę szczegółów, porównamy sytuacje, może nasi mężczyźni nie są wyjątkowymi przypadkami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka