Gość: PuMa
IP: 88.220.102.*
06.11.11, 11:54
Witam wszystskich, jak brzmi tytul mojego postu mam problem z turkiem.
Jezeli checie mi jechac tak jak na innych forach to dziekuje darujcie sobie i lepiej nie piszcie.
Wszystko zaczelo się przez glupia fotke pl. poznałam go na tym portalu, zaczelismy duzo ze sobą pisac, rozmawiac na skype gg telefon po 2 tyg nagle powiedzial ze mnie kocha ze che przyjechac do Polski dla mnie bla bla blaa...
Po jakims czasie zaczeły sie dziwne i smieszne zarazem nakazy wychodzenia z domu twierdzil ze ide na sex do kolegi a nie do kolezanki wszytsko kojazylo mu sie z seksem np to ze na ulicy powiedzial mi kolega czesc to oznaczalo ze chce mnie bzyknac smieszna spprawa.
zaczelo mnie to juz meczyc wiec poprosilam moja kuzynke z Poznania by z NIM porozmawiała i wytlmaczyła bo ja nie dawałam rady, ze w polsce to normalne ze kolezanka z kolega idzie na piwo albo powie mu czesc, On nie wierzył że to moja kzynka i zarzadał jej zdjęc z kartka w reku jego imieniem itp itd. no Kuzynka zrobila zdjecia ale on dalej mial jakies obawy ze to nie ona hahaha i nagle zachcialo mu sie jej nagich zdjęc. no smiech na sali, zerwałam z nim kontakt i ona zdenerwował mnie tak że mialam go dośc.
wracajac do jego przyjazdu do Polski kiedys pytał czy moglby u mnie mieszkac,,, no oczywiscie ze nie powiedzialam mu to ale po jakims czasie napisalam ze mogby jakby mi pomagal finansowo bo mnie nie stac sama sie utrzymuje z pieneidzy z mopsu a mam 24 lata. on 23. obrazil sie i powiedzial ze skoro mnie kocha nie musi placic wiec mu podziekowałam.
znajomosc zaczela sie psuc bo jak pisalam mialam go dosc pisalam na odczepnego albo wcale nie odpisywałam.
Dostal wize do Polski napisał ze jedzie ze kupil bilet wiza na 30 dni moja znajoma jemu zalatwila bo ja prosil... pozniej znow kolejna klotnia i niby anulowal ten bilet...
anulowal go tak ze nagle znalazl sie w Polsce dostalam sms ze jedzie do Olsztyna ze jest juz w Pociagu ze mnie mocno Kocha i zebym go doebrała.
Myslalam ze dostane zawału nie wiedzialam co zrobic ale pojechalam po niego na dworzec bo nie chcialam zostawic samego w obcym kraju i w miescie
( CHociaz ma znajomych we wroclawiu i w Poznaniu)
SPotkalam sie z nim powiedzialam znow ze nie moze u mnie spac i sie rozpłakał na dworcu jak małe dziecko, powiedzialam ze moze isc do hotelu ze przepsa ssie i rano moze jechac do Poznania albo Do wroclawia do znajomych
Nie wiem co mnie podkusilo ale zostalam z nim w tym hotelu
Do niczego nie doszło a chcial i probował, nawet juz w autobusie do hotelu.
rano oprowadzilam go po miescie i zawiozlam na autobus na PKP
W autobsie pisal jak bardoz juz teskni i mnie Kocha po czym za 30 min napisal do Kuzynki mojej z nic nie czuje do mnie i kochał mnie tylko przez internet...!!!!
Pozniej błagał czy ebdzie mogl do niej przyjechac do Poznania bo nie ma gdzie spac a ona ma meza i wiedział o tym mimo to sie chcial wpakować, do niej, do kolegi do wROCLAWIA tez pojechal bez zapowiedzi tak jak do mnie.
3 dni temu napisał mi sms ze nic nie czuje i nie mozemy rozmwiac wylaczyl tel i do tej pory cisza.
Nie kocham go ani nie zalezy mi na nim jedynie to byla zwykla sympatia nic wiecej, nie wiem o co mu chodzilo ale kazdy mowil ze chcial mnie wykozystac do jednego
seks, dom i jedzienie za free
I to ze nawet gdybym go zostawila w domu na 30 dni to by nic nie dalo bo jak by wyjechal powiedzialby to samo ze nic nie czuje , wteyd zulabym sie ejszcze bardziej oszukana..
a wy co myslicie o tej sytuacji co powinnam zrobic w tej sprawie??
Troche sie boje teraz bo przy kazdej klotni mowil ze mnie zabije... nie wiem co robic
prosze o rade
i dziekuje.