Dodaj do ulubionych

Na potencje?

IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 19:42
Mój mąż ma 45 lat, jakiś czas temu zauważyłam u niego lekkie osłabienie libido.
Pewnie ma na to wpływ wiek i to już na pewno duży stres w pracy.
Będąc w aptece zwróciłam uwagę na wiele środków mających wpływać na poprawę
sprawności seksualnej. Czy ktoś to używał i może się wypowiedzieć? Wydaje mi się ze środki bez recepty to chyba nie wiele wiec niż j placebo i co najwyżej może działać na autosugestię.
Obserwuj wątek
    • Gość: guru Re: Na potencje? IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.12, 03:18
      Czyżby przedwczesne naciśniecie klawisza Enter? Tyle nie udanych linków a bredzisz o wielokrotnych orgazmach. Zarżnąłeś się marketingowo.
    • azeta4 Re: Na potencje? 21.01.12, 16:28
      Jesli On ma 45 lat, to Ty bedziesz chyba miala -+ tyle samo.Sprawdz jak reaguje na ladna dziewczyne -+ 20- letnia.
    • Gość: Ruat Re: Na potencje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 19:55
      A co konkretnie możesz polecić?
    • yooop Re: Na potencje? 11.09.14, 20:22
      Ja z partnerem, totalnie dla celów eksperymentalnych, bo nie ma on z tym problemów, kupiliśmy Braveran. Efekt? Żadnego. Tak jak normalnie nie ma problemu, tak w tym przypadku.... szkoda gadać, zwis totalny, a reklamują, że taki super... chyba tylko w reklamie, przynajmniej takie jest nasze zdanie
    • zimbwa Re: Na potencje? 17.09.14, 15:05
      prawdopodobnie Twój mąż źle się odżywia Szkoda, że tak niewiele osób zdaje sobie sprawę z tego, jak wielkie znaczenie na wszystkie aspekty naszego życia ma odpowiednio dobrana dieta, dopasowana do fenotypu danej osoby. wszystko teraz leczy się tabletkami i innymi świństwami, zapominając o medycynie naturalnej
    • michalkarwowski7 Re: Na potencje? 13.10.14, 18:20
      polecam zajrzeć do rankingu środków na potencję busby.pl, znajdziecie tam najlepsze środki, których działanie jest bezpieczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka