Dodaj do ulubionych

Celebryta z młodą na ściance

02.05.19, 08:30
www.pudelek.pl/artykul/146017/bartlomiej_topa_pokazal_nowa_dziewczyne_zabral_ja_na_scianke_zdjecia/
Panowie, dajcie spokój, bo to żenujące się zrobiło. To już nie jest o silnej potencji, tylko o kasie i samotności. To was postarza. Jakby to był jakiś romantyczny zryw jak w doktorze Żywago to gratulacje, ale ścianki siwy pan z kolejną młodszą to żenuje.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Celebryta z młodą na ściance 02.05.19, 08:37
      Myślę, że współcześnie przekroczyliśmy pewną granicę w starzejących się społeczeństwach Europy. Granicę między kultem młodości, a nocą żywych trupów jak w czasach Francji 18 wieku. Tony pudru , peruki...Coraz bardziej takie mam skojarzenia. Wszystko odwraca się w swoje przeciwieństwo niestety.
      • dotera Re: Celebryta z młodą na ściance 02.05.19, 08:43
        BYł zresztą taki artykuł w angielskiej prasie jak Rolling stonsi zagrali na brytyjskim festiwalu. WYglądali jak żywe trupy.

Nie mówię, że pewnych rzeczy już z wiekiem robić nie należy, ale nie należy ich już robić publicznie. W stadzie zbierającej się młodzieży. Tylko na przestrzeniach pogranicza.
        • dotera Re: Celebryta z młodą na ściance 02.05.19, 09:11
          Wczoraj pokazano na ściance aktorkę, która grała pannę w bikini u porucznika Borucznika w latach 80tych. MIała twarz 30latki bez zmarszczek. Później wywiad z piosenkarką Majewską z wygładzoną skórką, opowiadającą o miłości w jej życiu.
          Ludzie, dajcie spokój.
          • dotera Re: Celebryta z młodą na ściance 02.05.19, 09:13
            To znaczy tę aktorkę mogę jeszcze zrozumieć, ze musi dociągnąc do emerytury. Ale pani Majewska o zakochaniu? No to już przesada.
            • dotera Re: Celebryta z młodą na ściance 02.05.19, 09:16
              Czas przywrócić prestiż starości, rozwojowi intelektualnemu, kulturze wysokiej. Bo inaczej ludziom odpierdoli niemiłosiernie.
    • dotera Re: Celebryta z młodą na ściance 02.05.19, 09:38
      www.pudelek.pl/artykul/146033/magda_gessler_chwali_sie_zdjeciem_lary_w_majtkach_fani_pupa_ladna_ale_zeby_matka_takie_zdjecia_udostepniala/

Ta to już jest kwintesencji pierdolniętej beibibumersicy. Ma jakąś obsesję seksualną, a przy tym połączoną z potrzebą wulgarności co jest wymiotną u niej mieszaniną. Teraz ma program o seksi kuchni.....błeeee. I ciągle rozbiera ta swoją córeczkę publicznie.
    • dotera Re: Celebryta z młodą na ściance 02.05.19, 09:49
      Ale z drugiej strony panie na forum czemu się burzą ze facet z młodszą?

Panie rządzą generalnie seksem. Za młodu macie dobrze, a później trochę atuty mijają, bo okazuje się ze nie macie nic innego do rzadzenia. Taka karma :) Więc jeśli facet ma mieć motywację inną niż zostać menelem to chyba taką.
      • dotera Re: Celebryta z młodą na ściance 02.05.19, 09:55
        Feministki mówią, że patriarchat ogranicza je seksualnie. Na czym polega to ograniczenie? Ze muszą mieć męża a one chcą jak panna Rosati dawać ciała facetowi z haremem kochanek. No to po wyzwoleniu się seksualnym waszym, przyzwyczajajcie się do oglądania tych facetów których chcecie z coraz bardziej młodszymi partnerkami, i swojego samotnego macierzyństwa. To jest prawdziwa twarz rewolucji seksualnej.
        • dotera Re: Celebryta z młodą na ściance 02.05.19, 10:31
          Mitycznym tego wyrazem jest życie Polańskiego. Najpierw traktowany przez kobiety jako bóg seksu...później jako symbol molestowania...jak się zestarzały. Dlatego hasło metoo jest zabawne. Bo znaczy zarówno, że ja chce się zemścić także, jak i ja także chce być molestowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka