Dodaj do ulubionych

dziwna sprawa

IP: *.home.aster.pl 26.02.12, 21:34
witam:) okolo 10 miesiecy temu rozstalem sie z dziewczyna. od tego czasu cos zaczelo sie dziac z moim cialem. chodzi o to ze bedac z kolejnymi kobietami nie potrafie sie podniecic mimo ze dziewczyny sa bardzo seksowne. czy to moze wynikac z tego ze jeszcze nie doszedlem do siebie po ostatnim zwiazku i ciagle cos czuje do mojej bylej dziewczyny? prosze o jakies rady. mam 27 lat i nigdy do tej pory nie mialem podobnego problemu:)
Obserwuj wątek
    • Gość: tropiciel gejów Re: dziwna sprawa IP: *.free.aero2.net.pl 27.02.12, 08:55
      Jesteś gejem...
    • janek1974 Jest to możliwe. Jak cały czas ją pragniesz, 27.02.12, 09:08
      kochasz to faktycznie możesz mieć problem.
      • Gość: neymar Re: Jest to możliwe. Jak cały czas ją pragniesz, IP: *.home.aster.pl 27.02.12, 11:47
        kocham w sensie ze czesto o niej mysle i wracam myslami do przeszlosci ale nie jest to juz tak intensywne jak zaraz po rozstaniu.
        • janek1974 Jednak być może jest. Jestem w związku i po prostu 27.02.12, 11:55
          inne panie w sensie łóżkowym dla mnie nie istnieją, bo kocham swoją Panią. Czas, czas. Czasami długo trzeba. Albo coś innego Ciebie blokuje, np. problemy zdrowotne.
    • narciarka4 Re: dziwna sprawa 27.02.12, 17:35
      tak możliwe że potrzebujesz jeszcze czasu żeby zapomnieć o niej
      • Gość: neymar Re: dziwna sprawa IP: *.home.aster.pl 28.02.12, 10:03
        ale to juz 10 miesiecy...troche dlugo:(
        • kokonabu W tych sprawach nic nie jest za długo. Po 28.02.12, 10:48
          prostu psychopaci potrzebują kilku dni, a normalni ludzie do nieskończoności żeby zapomnieć i przestać kochać.
          • Gość: :) Re: W tych sprawach nic nie jest za długo. Po IP: *.static.korbank.pl 28.02.12, 15:47
            a może jest odwrotnie?
            ludzie psychicznie zdrowi, samowystarczalni, przyjmują po prostu do wiadomości, że związek się zakończył i żyją dalej. wtedy wystarczy krótki czas, żeby dojść do siebie (bo nigdy się od siebie nie odeszło zbyt daleko).
            a tzw. "psychopaci" potrzebują miesięcy, a nawet lat, aby zacząć znów żyć dla siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka