IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 02.03.12, 14:26
kochane pomożecie? okres miałam 11 lutego a współżyłam bez zabezpieczenia 22 i 23 lutego. według moich obliczen to były dni płodne i nie wiem czy robic test czy czekac do połowy marca aż powinnam dostac znowu okres?
Obserwuj wątek
    • r.a.s Re: test 02.03.12, 15:18
      Poczekaj na dni w których ma się pojawic okres i wtedy zrób test. Z tego co wiem, nibny sa testy, które można stosowac już na drugi dzien po teoretycznym zajściu, ale nie wiem na ile są pewne.
      Swoją droga mam nadzieję że starasz sie o dziecko, bo jak na terminy współżycia to ładnie się wstrzeliłaś :)
      • Gość: Kasia Re: test IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 02.03.12, 15:45
        dzięki za odp. no mam nadzieję, że jestem w ciąży choć sytuacja jest dosyć skomplikowana :)
        • Gość: olka Re: test IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.12, 20:28
          Poczekaj spokojnie do terminu miesiączki, wtedy test będzie wiarygodny.
          Powodzenia
          • Gość: asasa Re: test IP: *.home.aster.pl 02.03.12, 21:12
            Jak jestes bardzo niecierpliwa to kup test bardziej czuły np. 10mlU, z reguły są testy o czułości 25.
            • Gość: Kasia Re: test IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 02.03.12, 21:22
              dzieki kochane! dalam tatusiowi do zrozumienia ale jakos nie wierzy :)
              • Gość: Mandaryna Re: test IP: *.acn.waw.pl 07.03.12, 14:18
                Może uwierzy jak zobaczy pozytywny test :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka