Dodaj do ulubionych

Źle i krótko

29.06.04, 12:00
Facet z którym obecnie mieszkam bardzo szybko się podnieca i po minucie,
dwóch stosunku ma już wytrysk. Nie wychodzi nam kolejny stosunek po wytrysku,
gdyż nie dochodzi do erekcji. Przypuszczam ze są to jakieś zaburzenia,,, ale
co robić?? On jakoś niespecjalnie chcę się udać do lekarza...
Dodam jeszcze że ma 27 lat i stresującą prace.
Obserwuj wątek
    • orales73 Re: Źle i krótko 29.06.04, 16:01
      esi.zosi napisała:

> Facet z którym obecnie mieszkam bardzo szybko się podnieca i po minucie,
      > dwóch stosunku ma już wytrysk. Nie wychodzi nam kolejny stosunek po wytrysku,
      > gdyż nie dochodzi do erekcji. Przypuszczam ze są to jakieś zaburzenia,,, ale
      > co robić?? On jakoś niespecjalnie chcę się udać do lekarza...
      > Dodam jeszcze że ma 27 lat i stresującą prace.

Jak często się kochacie ?
      Możecie spróbować kremu opóźniającego wytrysk, sprawdza się.

• izkan81 Re: Źle i krótko 19.07.04, 13:49
        mam pytanie czy ten krem opozniajacy wytrysk moze uszkodzic prezerwatywe
        (rozposcic)?, mam ten sam problem ze swoim mezem, chcialabym zeby wreszcie sie
        skonczyl
        • wlochac1 Re: Źle i krótko 19.07.04, 16:20
          Mialem podobny problem ale ze soba a wynikalo to z trzech przyczym po 1 kiedy
          sie denerwowalem(stresowalem) i w trakcie to bylo wlasnie krotko ale powolli
          zaczolem nad tym panowac, po drugie jezeli sie czyms zamartwialem to bylo to
          samo i po 3 co chyba kazdy wie jezeli w sexie mialem np dwa 3 dni przerwy to
          niemam mowy zeby bylo dlugo(no chyba ze po 40) choc jest kwestia opanowania
          zeby bylo troche dluzej niz minute ale po 4 dniach to juz klapa bedzie:(. Tak
          wiec przy oappnowaniu tych trzech czynnikow dociagniecie z 15 minut:)))
          Najlepszaa przerwa to 1 dniowa:) pozdrawiam
    • ambx Źle i krótko? - zamieszkaj z "Dobrze i długo"!!! 23.07.04, 17:07
      Albo twój facet zrobi coś ze swoimi stresami i problemami które one wywołują
      albo przenieś się do pełnosprawnego mężczyzny. Czy naprawdę musisz mieszkać z
      niepełnosprawnym seksualnie? Nie masz wyboru? Przecież wybór należy do ciebie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka