kossa 01.07.04, 13:24 Jaki powinien byc prawidlowy kat erekcji.Moj penis sztywnieje ale podnosi sie niewiele wyglada jak odwrocony banan .Pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretse11 Re: prawidlowy kat erekcji 01.07.04, 21:55 moj chlopak tez ma zakrzywionego w dol..ale kat wzwodu nie ma tu nic do rzeczy..wazne ,ze sztywnieje:)fakt..w niektorych pozycjach takie zakrzywienie powoduje ,ze inacze sie obciera..ale ja jestem przyzwyczajona...nie ma w tym nic zlego..taka uroda..wazne ze spelnia swoja funkcje-sikanie,dawanie rozkoszy partnerce..wytrysk... Odpowiedz Link Zgłoś
arekkostrzewski Re: prawidlowy kat erekcji 02.07.04, 22:58 mozna spytac jak bardzo w dol??i jeszcze jedno pytanie jak powinien byc sztywny penis zeby bylo dobrze:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
atlug "Kat erekcji"?? 01.07.04, 23:53 Kat to chyba w sredniowieczu wykonywal wyroki :) Jesli Cie to nie dotyczy to sie nie przejmuj, wszystko inne to sprawy drugorzedne ;) Nie aspekty techniczne, a uczucie sie liczy, ot co!! Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: prawidlowy kat erekcji 02.07.04, 11:51 Ooo, ciekawy problem, liczę na szerszą wypowiedź eksperta. Interesuje mnie, czy w razie czego warto bawić się w jakiś zabieg operacyjny... U mnie bowiem nie ma czegoś takiego jak "kąt erekcji", chyba że liczyć 180 stopni od zwisu w pionie. Albowiem podczas erekcji moj członek pręży się w górę, dotykając brzucha. Nie żeby był to jakiś wielki problem, ale... Wyklucza to np. seks w pozycji na jeźdźca, gdy moja partnerka zechce bardzo odchylić się do tyłu, tudziez seks w pozycji, gdy oboje siedzimy naprzeciwko siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczorynka2 Re: prawidlowy kat erekcji 05.08.04, 10:41 podciągam,może ktoś coś jeszcze doda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: prawidlowy kat erekcji IP: *.spa.sc.charter.com 06.08.04, 02:48 Peyronie's disease - zobacz no internet. Odpowiedz Link Zgłoś
koska2 Re: prawidlowy kat erekcji 26.08.04, 11:37 kat erekcji jest nieistotny,wazne by penis byl twardy Odpowiedz Link Zgłoś
koska2 Re: prawidlowy kat erekcji 26.08.04, 11:37 a pan doktor to chyba kompletnie olal to forum... Odpowiedz Link Zgłoś