Dodaj do ulubionych

Pozycje a orgazm

14.07.04, 13:25
Jestem z moim facetem prawie 2latka i tylko gdy jestem na nim (na jeżdżca)
osiągam orgazm a gdy on na mnie bardzo mało kiedy.Co jest ze mna nie tak?
Dlaczego tak jest że w innych pozycjach osiągam orgazm ale mniejszy od tego
jaki mam gdy ja góruje.Sama nie wiem może wy coś mi poradzicie
Obserwuj wątek
    • sylwiusia101 Re: Pozycje a orgazm 15.07.04, 18:05
      Czy ktoś mi odpowie na moje pytanko??????
      • wcalenietakimaly Re: Pozycje a orgazm 16.07.04, 06:05
        Czytajac twoje liczne wypowiedzi wydaje mi sie ze ciagle jestes nastolatka. Coz
        w tym nienormalnego ze w jednych pozycjach osiagasz orgazmy, w innych troche
        mniej intensywny, a w jeszcze innych nie masz orgazmu. To piekne zroznicowanie.
        Moim zdaniem o czy juz kiedys pisalem pozycja na jezdzca pozwala stosunkowo
        latwo osiagnac orgazm kobiecie. Jak chcesz napisze dlaczego tak sie dzieje moim
        zdaniem. Moja partnerka lubi gdy jestem na niej, z kolei ja jestem
        tak "napalony" w tej pozycji ze nie potrafie dlugo zwlaszcza gdyby oczekiwala
        bym doprowadzil ja na szczyt. Dlatego zmieniamy sobie pozycje, gdy juz ma kilka
        orgazmow czuje sie bardziej zrelaksowany i dochodzi nawet p[ode mna.
        kaziu.
        • sylwiusia101 Re: Pozycje a orgazm 20.07.04, 10:13
          Dzięki za rade ale ja jestem perfekcjonistka i chce mieć zawsze wspaniały sex
          zakończony orgazmem bo co to za przyjemność go nie mieć?!Może jakieś jeszcze
          inne rady???
          • wcalenietakimaly Re: Pozycje a orgazm 20.07.04, 16:30
            sylwiusia101 napisała:

> Dzięki za rade ale ja jestem perfekcjonistka i chce mieć zawsze wspaniały sex
            > zakończony orgazmem bo co to za przyjemność go nie mieć?!Może jakieś jeszcze
            > inne rady???

Moze sie myle ale czuje w twojej odpowiedzi troche egoizmu. Perfekcjonista(ka)
            stara sie by partnerowi bylo jak najlepiej, a na drugim miejscu stawia siebie.
            A co do innych rad. Probowals z poduszka pod pupa, w pozycji gdy on jest na
            tobie? Powinno pomoc na twoje "bolaczki".
            • sylwiusia101 Re: Pozycje a orgazm 20.07.04, 23:41
              No dzięki za rade spróbóje na pewno.aha mam jeszcze jeden problem mój facet
              stał się bardzo wybredny i chce to robić tylko w domu a ja chce czegoś
              szalonego odmiany poczyć dreszczyk emocji może mi coć znów poradzisz jak go do
              tego zachęcić.Czy ty się ze mnie naśmiewasz czy mi się tylko zdaje?
              • wcalenietakimaly Re: Pozycje a orgazm 21.07.04, 16:54
                sylwiusia101 napisała:

> No dzięki za rade spróbóje na pewno.aha mam jeszcze jeden problem mój facet
                > stał się bardzo wybredny i chce to robić tylko w domu a ja chce czegoś
                > szalonego odmiany poczyć dreszczyk emocji może mi coć znów poradzisz jak go
                do
                > tego zachęcić.Czy ty się ze mnie naśmiewasz czy mi się tylko zdaje?

Nie ja nie nasmiewam sie z ciebie, traktuje nasz "dialog" powaznie. Nadomiast
                czy ty mnie przypadkowo nie wypuszczasz w maliny?
                No dobra sprobuje napisac komentarz do twojej potrzeby szalonej odmiany i
                emocji. Nie wiem ile ty masz lat i twoj luby. Mezczyzni z czasem rzeczywiscie
                czesto staja sie wygodni nawet w sypialni. Wiec moze bez rewolucji na poczatek;
                na przyklad zmiana jednego lozka na inne. Chodzi o to by zaskoczyl.
                Proponowalbym weekendowy albo dluzszy wyjazd do pensjonatu typu Bed and
                Breakfast czesto z dosyc orginalnymi pokojami goscinnymi, dobrym sniadaniem i
                wieczornym kieliszkiem wina w milym wystroju. Pensjonat powiniem byc polozony w
                urokliwym miejscu. Nie wiem skad piszesz ale mysle o Mazurach, Czarnej Hanczy
                lub Beskidach. Troche dzikie, odludne, piekne polozenie stawia przed toba
                nastepne wyzwanie. Gdy juz przeskoczycie z lozka do lozka to teraz pora na
                ladna lake lub widokowa polane z zapachem dzikich kwiatow lub wrzoscow. Milosc
                w naturze jest cudowana i podniecajaca. Jesli potrzebujesz jeszcze wiecej
                adrenaliny to wybierz miejsce gdzie moze "wyskoczyc" na was niedzwiedz lub
                przynajmniej odyniec.
                kaziu
                • sylwiusia101 Re: Pozycje a orgazm 22.07.04, 15:44
                  Ja nie wpuszczam cię w maliny myślałam że ty się ze mmnie nabijasz.Ja też
                  traktuje te rozmowy poważnie!On jest dosyć młody no i ja też choć on jest
                  starszy odemnie.a mieszkam na śląsku w okolicach Katowic.Kiedyś gdy
                  zaczynaliśmy poznawać co to sex jeżdziliśmy autem w różne miejsca i było
                  wspaniale (choc w domu jest wygodniej) no a teraz tylko dom!W moim zyciu
                  wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie a dlaczego?Ponieważ teraz mam inny
                  problem mój menjakoś dziwnie mnie traktuje czuje się bardziej jak jego
                  koleżanka niż ukochana.Cały czas gdy jest u mnie spędza z moim bratem i ojcem a
                  ja no cóż spedzam go przed netem.nawet już od paru dni się nie kochalismy i jak
                  widze na raie mu tego nie drakuje bo gdy wczoraj widział mnie nagą nie zrobiło
                  to na nim tak wielkiego wrazenia jak kiedyś robiło!!!Co ja mam robić nie wiem
                  co myśleć czy ma inną czy co dręcze się z tym sama bo wokoło nas ludzie uważają
                  nas za idealną pare no i co im powiem.Jestem zła na siebie może go juz tak nie
                  podniecam ,kiedyś tak ubustwiał moje piersi a teraz przez kilka dni ich ani nie
                  tkną!Poradzisz mi coś?Jak by tu sprawić żeby zaczą się mna interesować na nowo?
                  Pomożesz?
                  • wcalenietakimaly Re: Pozycje a orgazm 22.07.04, 17:38
                    Moze zainteresuje cie niniejszy watek. Mam nadzieje ze jeszcze sie rozwinie.
                    Napisze pozniej, pewno jutro. Czy nie uwazasz ze lepiej na priv. bo troche
                    zeszlismy z tematu?
                    forum.gazeta.pl/forum/
                    • wcalenietakimaly Re: Pozycje a orgazm 22.07.04, 17:41
                      Cos nie tak. Moze teraz.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=14368696
    • ambx A może lizanko? 23.07.04, 16:12
      Sylwusiu!
      Spróbuj namówić swojego chłopaka na "korepetycje z francuskiego". Dla wielu
      kobiet - i WSZYSTKICH mężczyzn to największy oooooodlot! A jeśli kochasz
      się "po bożemu" - odchyl łono tak, by ptaszek "po drodze" drażnił łechtaczkę.
      Ogólnie - eksperymentujcie. Ale nie tylko ty pięknie "dochodzisz" na jeźdźca -
      wiele moich dziewczyn też tak miało, a ja lubiłem patrzeć jakie cudowne minki
      robią... skwiercząc na rożnie. Zapytaj swojego chłopaka - założę się, że to
      lubi! Ja ubóstwiałem taką "samoobsługę". Tylko udostępniałem chatę i wzwód.
      Eeeech wspomnienia!
      • sylwiusia101 Re: A może lizanko? 23.07.04, 20:13
        ambx dzięki za rade.Lekcje francuskiego mamy na przed każdym sexikiem zgadzam
        się że to jest zajebiste!Twoje dziewczyny?Ile masz lat?Ale to zabrzmiało moje
        dziewczyny no ale spoko
        • darthwojtex Re: A może lizanko? 02.08.04, 02:45
          A moze twoj facet tez jest perfekcjonista i mu pozycje, gdy ty jestes na gorze
          nie sprawiaja takiej przyjemnenosci jak te, gdy to on goruje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka