Dodaj do ulubionych

wytrysk w buzi

14.07.04, 17:56
Cześć, jestem nowa tutaj na forum, czytam z zaciekawieniem te wszystkie watki, ale samej mnie nasuwa się pewne pytanie (do dziewczyn), czy wy także pozwalacie by wasz partner zakonczyl seks oralny w waszej buzi? A pytam dlatego, że kilka moich przyjaciółek twierdzi, że nigdy by tego nie zrobily. Mnie to w ogóle nie brzydzi, wprost przeciwnie podnieca i lubię smak spermy mojego chłopaka. Mogę prosić o opinie co na ten temat sądzicie?

kaska
Obserwuj wątek
    • jezynka2 Re: wytrysk w buzi 14.07.04, 18:34
      Myślę, że w sypialni wszystko jest dozwolone.Pod warunkeim że oboje, Ty i Twój
      parner, to akceptujecie i lubicie.
      • kate_82 Re: wytrysk w buzi 14.07.04, 18:41
        jezynka2 napisała:

> Myślę, że w sypialni wszystko jest dozwolone.Pod warunkeim że oboje, Ty i Twój
        > parner, to akceptujecie i lubicie.

Hihi, w tym samym momencie odpisalysmy sobie na nasze wątki-)))

No wiem, ze w sypialni jest wszytko ok, ale interesuje mnie jak to jest u innych dziewczyn, czy są takie jak ja, czy takie jak moje niektore przyjaciolki.

kaska
        • jezynka2 Re: wytrysk w buzi 14.07.04, 19:00
          Niestety mój chłopak do tej pory nie odważył się na wytrysk w moich
          ustach..niemniej chciałbym bardzo zeby kiedyś to zrobił.Lubię bardzo sprawiac
          mu przyjemność podnieca mnie bardzo myśl o tym, ze jest mu dobrze..
          • subrealism Re: wytrysk w buzi 19.08.04, 19:22
            jezynka2 napisała:

> Niestety mój chłopak do tej pory nie odważył się na wytrysk w moich
            > ustach..niemniej chciałbym bardzo zeby kiedyś to zrobił.Lubię bardzo sprawiac
            > mu przyjemność podnieca mnie bardzo myśl o tym, ze jest mu dobrze..

jak to "chciałbym"?
    • miekka Re: wytrysk w buzi 15.07.04, 17:13
      Podobnie jak Ty nie widze w tym najmniejszego problemu ani zadnego powodu, dla
      ktorego mialabym tego nie robic.
    • sylwiusia101 Re: wytrysk w buzi 15.07.04, 19:07
      Ja lubie to robić mojemu chłopakowi bo widze wtedy jaki jest podniecony i jest
      mu dobrze ten zajebisty grymas na jego twarzy doprowadza mnie do
      szaleństwa.Tylko że potem mm ochote na niego a on nie może tak szybko jak ja
      chcę!Mam pytanko dziewczyny co robicie ze spermą po skończeniu bo ja ją
      dyskretnie wypluwam w chusteczke nie umie połknąć.A wy co robicie???
      • kate_82 Re: wytrysk w buzi 15.07.04, 21:52
        sylwiusia101 napisała:

> Ja lubie to robić mojemu chłopakowi bo widze wtedy jaki jest podniecony i jest
        > mu dobrze ten zajebisty grymas na jego twarzy doprowadza mnie do
        > szaleństwa.Tylko że potem mm ochote na niego a on nie może tak szybko jak ja
        > chcę!Mam pytanko dziewczyny co robicie ze spermą po skończeniu bo ja ją
        > dyskretnie wypluwam w chusteczke nie umie połknąć.A wy co robicie???

Wiesz, ja sobie nie wyobrażam że później miałabym wypluć. Po pierwsze dlatego, że jeśli się już zdecydowałam na seks oralny i wytrysk w mojej buzi, to nie powinnam mieć także oporów przed smakiem spermy, a po drugie dlatego że absolutnie nie uważam spermy za coś "nieczystego" a po trzecie dlatego w końcu, że (co podkreślają moje koleżanki) nasienie nie wydaje mi się niesmaczne. A nawet jeśli byłoby niesmaczne i decydujesz się na wytrysk w buzi, to i tak kubki smakowe w ustach zdążą rozpoznać smak, bez względu na to czy je połkniesz czy nie.

kaska
        • myschol Re: wytrysk w buzi 01.08.04, 14:01
          Ja tez lubie, gdy dziewczyna polyka, wtedy wiem ze spala ze mna nietylko dla
          sportu ale jej uczucia do mnie sa pelne i szczere.
    • niebieska.hortensja Re: wytrysk w buzi 15.07.04, 20:18
      Ja połykam spermę, uwielbiam to, uwielbiam robić laskę mojemu facetowi, czasem
      mam problem, czy lepiej laska czy bzykanko, bo po lasce (robię b. długo i
      bardzo długo trzymam go na granicy) zwylke musi długo odpocząć i zwykle już
      zaśniemy.
      • aretse11 Re: wytrysk w buzi 15.07.04, 23:03
        przewaznie polykam..ale czasem jest tego bardzo duzo to wypluwam..ale tak..ze
        mam rozmazana sperme na twarzy..:)
      • 3856fajnie Re: wytrysk w buzi 12.04.26, 11:03
        Ooo no to fajnie. Moja żona uwielbia mi obciągać ale bez spuszczania się do twarzy i na twarz. Nie chce jej namawiać, laseczkę robi super.
    • aretse11 Re: wytrysk w buzi 15.07.04, 23:00
      zawsze to robilam bardziej dla faceta..ale smak i zapach spermy obecnego
      partnera odpowiada mi i nie mam nic przeciwko temu..ale nie tak non stop..:)
      • erohero Re: wytrysk w buzi 24.07.04, 12:11
        tak sobie czytam i czytam i dochodze do wniosku, że kobiet wyjątkowo uwielbiają
        robić facetom laski i połykać nasienie, to może jest tu jakaś samotna z którą
        się poznamy :) bo ja narazie na swojej drodze spotykam tylko takie dla których
        jest to najobrzydliwsza rzecz na świecie w ogóle nie do przejścia.
        • Gość: witaj Re: wytrysk w buzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 20:07
          czesc....czytam i czytam...i masz racje koles...jestem zonaty z polka...prezed
          tym mialem rozny nacji, a teraz moja mowu ze nie i nie, bo tylko jak jest
          pyjana, itd.itp..no i tereaz czytam i czytam..po prostu nie moge wiezec tego co
          czytam...jak az tak normalna dzieewczyna lybie to, to znaczy ze los mi dal w
          zenbi...uzonilem ustatnia w rzedu...ha...
    • justaa Re: wytrysk w buzi 16.07.04, 14:39
      zgadzam sie ztobą:)mnie równiez to niezwykle ponieca i zawsze czekam na tą chile
      • elizabeth1 Re: wytrysk w buzi 23.07.04, 00:31
        Kiedy chcę zrobić mojemu mężowi szczególną przyjemność pozwalam mu wytrysnąć do
        moich ust i połykam spermę (podobno nie jest niezdrowa ;))
        • devinjammer Re: wytrysk w buzi 19.08.04, 14:38
          Na pewno nie jest niezdrowa :) A w dodatku zawiera białka i fruktozę hehe
    • mort4 Re: wytrysk w buzi 26.07.04, 14:56
      niestey nigdy nie miałam przyjemności zasmakować spermy mojego kolesia.
      właściwie to nawet nie wiem za bardzo dlaczego chyba po prostu z tego samego
      powodu co twoje koleżanki aczkolwiek cos tak mi sie czuje ze z dnia na dzień
      (im dłużej ze sobą jesteśmy)coraz mniej mnie to brzydzi....i pewnie za
      niedlugo...
      • juztensam Re: wytrysk w buzi 24.05.25, 11:27
        Połknij i pokaż mu to, jak przełykasz. Zobaczysz jak mu się to spodoba.
    • catherinebitt Re: wytrysk w buzi 26.07.04, 18:12
      kasiu, ja tez na to pozwalam mojemu partnerowi i nie uwazam, ze jest to
      niesmaczne czy perwersyjne. obrzydliwie jest dopiero wtedy, gdy robi sie w
      lozku cos, na co partnerka/partner nie ma ochoty. tak wiec odwagi
      i...smacznego,
      pozdrawiam, kasia_81
      • wcalenietakimaly Re: wytrysk w buzi 26.07.04, 20:48
        Ja tryskam tylko szampanem francuskim. A i tak nie jestem zadowolony z loda.
        Moja cala noc potem babelkuje i jej bekniecia spac mi nie daja.
    • Gość: Ela Re: wytrysk w buzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 17:05
      Fuuuuj przeciez to ma konsystencje,,smarków''...tak sie poswiecacie dla swoich
      chlopakow...watpie zeby oni zrobili dla was cos podobnego.
      • mantis77 Re: wytrysk w buzi 05.08.04, 17:50
        Gość portalu: Ela napisał(a):

> Fuuuuj przeciez to ma konsystencje,,smarków''...tak sie poswiecacie dla
        swoich
        > chlopakow...watpie zeby oni zrobili dla was cos podobnego.

No cóż ja mojej tego nie zaproponowałem. Tzn. rozmawialiśmy o tym czy by
        chciała ale mnie jest wszystko jedno. Gdyby powiedziała tak to OK
        spróbowalibyśmy ale jak nie to nie. Natomiast ja lubię pieścić ją językiem i
        poczuć smak muszelki. I tam też jest wilgotno i konsystencja jest "budyniowata"
        Ale ja to lubię wię nie pisz że faceci nie zrobili by tego bo ja lubię pieścić
        moją miśkę językiem.
        • Gość: klarka Re: wytrysk w buzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 18:23
          Mnie po polykaniu spermy mojego chlopaka jest lekko niedobrze,tzn. chyba moj
          zoladek srednio to lubi (choc mnie to w ogole nie brzydzi).Zdecydowalismy wiec
          ze polykac nie bede ale moj Luby lubi konczyc w moich ustach wiec teraz
          wypluwam:)
          I wcale nie uwazam tego za cos obrzydlliwego.Kocham mojego partnera strasznie
          calutkiego a sperma to przeciec jego czesc.On zreszta tez czesto
          doswiadcza ,,sokow,, z mojej muszelki...Wiec wszystko jest super:)
          Pozdrawiam
        • subrealism Re: wytrysk w buzi 19.08.04, 19:35

ja lubię pieścić ją językiem i
          > poczuć smak muszelki. I tam też jest wilgotno i konsystencja
          jest "budyniowata"
          >
          > Ale ja to lubię wię nie pisz że faceci nie zrobili by tego bo ja lubię
          pieścić
          > moją miśkę językiem.

O! Nareszcie jakaś kobieta sądząc po treści fantazji.
      • jacek47kr Re: wytrysk w buzi 05.08.04, 19:56
        Gość portalu: Ela napisał(a):

> Fuuuuj przeciez to ma konsystencje,,smarków''...tak sie poswiecacie dla
        swoich
        > chlopakow...watpie zeby oni zrobili dla was cos podobnego.

Co Ty biedna Elu wiesz ???
        Widać ,że jeszcze żaden facet nie wycałował Ci porządnie Muszelki i gadasz
        głupoty !!!Ja uwielbiam robić To mojej żonie od lat a ona doznaje wtedy
        szaleństwa jakiego Ty nie znasz !!!Woła wtedy "O Jezuniu " wielokrotnie i
        nawet o tym potem nie pamięta !!!Ty nie wiesz co jej tyłek wtedy wyprawia a
        mnie to uszczęśliwia bardzo . Znajdź tylko Mistrza ,który Ci TO całowanie
        Muszelki zrobi a zmienisz zdanie .
        • mantis77 Re: wytrysk w buzi 05.08.04, 23:40
          Podpisuję się pod tekstem przedmówcy obiem ręcami i języczkiem. Moja też to
          lubi no a ja zawsze określam to jednakowo. Facet musi poczuć zapach kobiety i
          smak też.
      • juztensam Re: wytrysk w buzi 24.05.25, 11:38
        Jestem facetem i po jakimś czasie znajomości(sypiania) po palcówce obizuje paluszki. Pytanie do was Panie; Czy któraś z was to lubi, czy może jednak widzicie w tym problem? Moja Partnerka jest otwarta na wszelkie propozycje. W tym lizanie pupuni. Najpierw kąpie ją pod prysznicem😁 Oczywiście po jednym, czy drugim mówię, że bardzo dobrze smakuje. Lubię sprawiać jej taką przyjemność. Chociaż sex analny odpada mimo propozycji.
        • chocolate_dog123 Re: wytrysk w buzi 25.05.25, 19:15
          Jak dla mnie to możesz ją kąpać też w sadzawce, nad hydrantem albo w miednicy. The fuck is this.
    • Gość: Ela Re: wytrysk w buzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:21
      Wiem...wiem...duzo, tez nie obcy mi seks oralny,lubie go i moj mezczyzna
      tez...ale w zyiu nie polknelabym spermy-to jest dla mnie obrzydliwe...
      • Gość: latinito Re: wytrysk w buzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 20:20
        suchaj elo....nie puknaj sobie jak nie chcesz....to nie jest obrzydliwe...to po
        prostu inne kobiety sa klase wyzsze...to nie sa "prostitutke" to sa po prostu
        kobiete ktury daruja siebie...i na wszystkie te co wlasnie robia to
        GRATULUJE..przez 2500lat w japonii samuraj dawal spermado polkania TYLKO
        ZONY...zadna inna kobieta NIE MIALA PRAWO polknac ani kropelka jego
        spermy...czy cos ci mowi???jak uprawiasz francuski sex (muwisz ze tego robisz)
        to zastanowilasz ile kropelki spermy albo esencje spotkaly twoje zoladek bez
        twoje pozwolenie??hm, zastanow...nie patrz jak i skad pochodzi...LECZ CO TO
        JEST I CO REPREZENTUJE...
        • Gość: nimfetka Re: wytrysk w buzi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 01:53
          a skad to wziales/as? Tzn to o samurajach? Naprawde bardzo chce to wiedziec
        • subrealism Re: wytrysk w buzi 19.08.04, 19:42
          samuraj dawal spermado polkania TYLKO
          > ZONY...

Szlachetny samuraj nie dawał innym spermy, tylko żonie. Ach, jacy to kiedyś
          wspaniali ludzie byli. Bochaterowie!
    • Gość: Bozenka76 Re: wytrysk w buzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 22:58
      Przyznam sie bez bicia, ze ja mialam na poczatku duze opory, polykalam wszystko
      od razu, byle szybko i raczej dla jego przyjemnosci. Dzis delektuje sie smakiem
      mojego mezulka i lubimy oboje, gdy wytryska w moich ustach.
      • 3856fajnie Re: wytrysk w buzi 12.04.26, 11:06
        Zazdroszczę mężulkowi ;). Moja żona robię świetne obciąganie ale bez spuszczania na twarz i w twarz a mega bym chciał zalać jej twarz spermą.
    • mily_chlopak Re: wytrysk w buzi 10.08.04, 16:09
      To jeśli jest jakaś sympatyczna dziewczyna, kobieta która lubi jak facet tryska
      do jej ust, a on ją cudownie liże i spija jej soki niech się odezwie.
      pozdrawiam
      mily_chlopak
      • Gość: latinito Re: wytrysk w buzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 20:22
        jak sie odezwia ze dwie, albo nie dasz rade to prosze o wiadomosc...po co sa
        kumpli przeciez...
        • Gość: Jagoda Re: wytrysk w buzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:07
          ja jestem chętna na seks z lizaniem ale chyba bez połykania
          • Gość: mily_chlopak Re: wytrysk w buzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:47
            jeśli tak Jagoda to napisz mily_chlopak@gazeta.pl
          • crashoverride24 Re: wytrysk w buzi 20.08.04, 13:07
            Jesli masz ochote to napisz do mnie Jagoda.
          • mily_chlopak Re: wytrysk w buzi 02.09.04, 10:51
            no cóż jagoda się nie odzywa chyba zrezygnowała
          • Gość: Jarosław Re: wytrysk w buzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.23, 23:08
            Cześć Jagoda jak masz chęć to daj znać
      • leszekrod1234 Re: wytrysk w buzi 24.04.23, 08:59
        kobieta z którą byłem 16 lat i urodziła mi dziecko połykała sperme i to lubiła ja wypijałem śluz z jej pochwy bardzo to lubiłem zawsze miała orgazm wielokrotny
        • Gość: Piter Re: wytrysk w buzi IP: *.204.70.7.mobile.internet.t-mobile.pl 19.10.23, 20:38
          Kojarzy ktoś mecenas Annę z okolic Leszna ?
    • Gość: MEG Re: wytrysk w buzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:32
      Uwazam to zupelnie za normalne. ja znam kobiety ktore polykaja sperme. sama
      natomiast nie lubie smaku spermy. kiedys sprobowalam i po prostu o malo nie
      zwymiotowalam. generalnie jest wszytsko na pewno ok. ja bylam kiesys zdziwiona
      jak moj partner zaczal poniekad wulgarnie odzywac sie podczas sexu. Na poczatku
      mnie to przerazila ale wiem ze to po prostu n8ie ktorych podnieca. Potem
      odkrylam ze mnie te:) pozdrawiam
    • crashoverride24 Re: wytrysk w buzi 12.08.04, 10:39
      Zastanawiam czemu niektóre panie brzydzą się spermą, albo mają nawet odruchy
      wymiotne? Próbowałem własnej spermy(nawet połknąłem) i smak jest ok, to po
      prostu zwykły śluz zawierający białko.

--
      wiem, że nic nie wiem...
      • wcalenietakimaly Re: wytrysk w buzi 12.08.04, 16:53
        crashoverride24 napisał:

> Zastanawiam czemu niektóre panie brzydzą się spermą, albo mają nawet odruchy
        > wymiotne? Próbowałem własnej spermy(nawet połknąłem) i smak jest ok, to po
        > prostu zwykły śluz zawierający białko.
        >
        > --
        > wiem, że nic nie wiem...

Ale jestes upierdliwy.
        • crashoverride24 Re: wytrysk w buzi 12.08.04, 17:09
          wcalenietakimaly napisał:

> Ale jestes upierdliwy.

Dlaczego upierdliwy?

--
          wiem, że nic nie wiem...
    • Gość: dziewczątko młode czy moglby mi ktos pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 04:22
      ja lubie mojemu chlopakowi robic laske, smak spermy absolutnie mi nie
      przeszkadza, ale mam jedem problem: JA NIC NIE CZUJE jak on mi lize muszelke i
      nawet nie wiem, jak go nakierowac..A TEZ BYM CHCIALA PRZEZYC TAKA
      ROZKOSZ.POWOEDZCIE FACECI JAK TO ROBICIE, ze waszym kobietkom sie podoba( a
      poza tm nie brzydzice sie? moj mi mowi, ze nie, no ale moze robi to tylko z
      czystej uprzejmosci i nie chce mi zrobic przykrośi) a wy, kobietki co lubicie
      to moze ja z facetem moim poprobujemy, bo tak, to ja czasem udaje, a potem mi
      glupio, ze oszukuje:(((
      • Gość: AS Re: czy moglby mi ktos pomoc IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.08.04, 14:00
        mam podobny "problem"
        moja muszelka reaguje na wszystko tylko nie na jego języczek...
        jakie rady ja mogłabym ci dać więc? :/
        ale jedno jest pewne: nie udawaj, mój chłopczyk wie o tym, że mnie to tak nie
        bawi
        po drugie: może to jest związane z tym, że, nie wiem czemu, ale zawsze czuję
        się lekko zażenowana albo coś w tym rodzaju... chociaż gdy ja robię jemu dobrze
        ustami wcale tak sie nie czuję, wręcz nawet lubię mu to robić :)
    • ioz Re: wytrysk w buzi 16.08.04, 14:23
      Pamietam swojego pierwszego loda :) wszystko wyszlo tak dosc spontanicznie,
      wogole nie myslalem czy chce sie jej sposcic do buzi czy jak to sie wogole
      zakonczy, zreszta ona pewnie tez nie myslala za duzo. Jej starsza byla w pokoju
      obok a ja wtedy jeszcze dzieckiem bylem i strasznie mnie podniecalo krzatanie
      sie starszej w pokoju i mysl ze w kazdej chwili moze wejsc. W kazdym razie
      wyszlo tak ze sposcilem sie jej w usta, byla troche zdziwiona, ale po chwili
      usmiechnela sie polknela i powiedziala "dobre nawet", pozniej powiedziala tylko
      ze moglem ja uprzedzic i ze nastepnym razem pomyslimy o tym wczesniej. Musze
      przyznac ze bardzo mi sie spodobalo jej zachowanie.
    • Gość: taaa Re: wytrysk w buzi IP: 62.29.137.* 19.08.04, 14:31
      osobiscie nie dopuszcze nigdy do obecnosci spermy w moich ustach, nawet w
      okolicy twarzy powoduje u mnie odruchy wymiotne, jesli maz wytrysnie mi na
      brzuch wie, ze musi to natychmiast zetrzec, sperma obrzydza mnie wprost
      fantastycznie, ogolnie jestem otwarta na sprawy sexu, przez nasze lozko
      przewijaja sie inne pary, probujemy wszystkiego- ale sperma w ustach odpada,
      moze dlatego, ze jestem wegetarianka a maz "wszystkozerny", podobno te roznice
      zywieniowe sa bardzo wyczuwalne w nasieniu, mnie sam zapach odstrecza
      niesamowicie, z tego co tu czytam wnioskuje ze jestem dziwna
      • devinjammer Re: wytrysk w buzi 19.08.04, 14:43
        Obrzydzenie faktycznie jest troche dziwne, ale Twój organizm- Twój wybór. Jeśli
        chodzi o smak- tak masz rację po mięsie zwłaszcza czerwonym sperma jest ponoć
        gorsza (na pewno inaczej smakuje)
      • Gość: fakt Re: wytrysk w buzi IP: 213.78.165.* 21.08.04, 19:21
        jestes na maksa dziwna - czy ty w ogole lubisz cialo swego faceta?
    • zwyczajna1987 Re: wytrysk w buzi 04.03.23, 15:36
      większość starszych, doświadczonych kobiet ma to doświadczenie za sobą. Uważam po latach i kilku moich mężczyznach, że wytrysk w buzi jest dopuszczalny pod warunkiem, że kobieta jest w tej sprawie po prostu dogadana z mężczyzną. Wiele kobiet nie che robić laski panom z tego powodu, że nie chcą mieć wytrysku do ust bo nie są na to mentalnie przygotowane nawet jak swojego faceta kochają, pożądają. Trzeba być też wyrozumiałą ponieważ dla panów ssanie penisa jest mega podniecające i nie zawsze potrafią zapanować nad momentem wytrysku.
      • nfresko234 Re: wytrysk w buzi 27.04.23, 10:17
        Lubię jej lizać i jak jęczy to jest dodatkowa zapłata za mój trud .A ona cała wilgotna i lekko spocona .
    • nfresko234 Re: wytrysk w buzi 27.04.23, 10:16
      O to co lubię jak moja partnerka łyka spermę i cieknie jej z ust .I jest tak podniecona że można jej soki pić do utraty tchu .
    • manetaras_345 Re: wytrysk w buzi 28.04.25, 11:05
      A lubicie mocne wytryski?
      • wladpalnik Re: wytrysk w buzi 30.04.25, 09:17
        Zależy od osoby, ale moja partnerka lubi, jak mam mocne wytryski. Sam również zauważyłem korelację pomiędzy mocniejszym orgazmem a mocniejszym wytryskiem. Jesli macie z tym problemy to polecam wypróbować sobie cum on, o którym pisałem na innym wątku. Nie trzeba brać tabletek jedynie jak ma się zaburzenia erekcji, ale po to aby poprawić jakoś swojego wspólżycia. Szczególnie,że tabletki nie mają żadnych działań ubocznych.
        • manetaras_345 Re: wytrysk w buzi 02.05.25, 12:25
          Sam bym sobie kupił, nie mam generalnie zaburzen erekcji ale trochę się obawiam, że jak wezmę tabletkę to mi będzie przez cały dzień stal
          • wladpalnik Re: wytrysk w buzi 07.05.25, 13:24
            Penis jest bardziej pobudliwy, nie da się ukryć, ale akurat jeśli chodzi o te obawy to sa bezpodstawne. Nawet viagra nie ma takiego efektu. Musisz mieć ochotę na seks aby penis stanął. Cum on zwiększa ochotę i przyjemność ze współżycia, ale na pewno nie musisz się stresować,ze Ci penis niespodziewanie stanie na przykład na spotkaniu z pracy. Co to to nie. Po prosu ogolnie wpływa pozytywnie na Twoją kondycje. L arginina zwiększa ilość azotu w organizmie, sprawia, że więcej krwi jest pompowane do penisa. Orgazmy są większe i tym samym ilość spermy jest większa.
            • manetaras_345 Re: wytrysk w buzi 08.05.25, 11:06
              Ale bierzesz codziennie?
              • wladpalnik Re: wytrysk w buzi 09.05.25, 08:51
                Najlepiej jest brać codziennie. Efekt jest wtedy najlepszy.
    • insomniapoz Re: wytrysk w buzi 21.05.25, 00:41
      Ja napiszę tak my z partnerką spróbowaliśmy raz ja o to poprosiłem i się zgodziła było rewelacyjnie po jakimś czasie poprosiłem ja o to samo ale powiedziała "dobrze ale podzielimy się " zgodziłem się i było rewelacyjnie tak samo jak ona się zgadza jak ja wylizuje a potem się całujemy lubimy takie smaki i od czasu się nimi wymieniamy
    • jaromaxmax Re: wytrysk w buzi 05.06.25, 13:58
      ja bardzo lubie sperme lubie ja lykac jestem facetem lubie uwielbiam jak wytryskuje mnie w ustach potem ja lykam i lubie dalej sciagac i wysysac co do kropelki
    • jaromaxmax Re: wytrysk w buzi 05.06.25, 13:59
      ja bardzo lubie sperme lubie ja lykac jestem facetem lubie uwielbiam jak wytryskuje mnie w ustach potem ja lykam i lubie dalej sciagac i wysysac co do kropelki co prawda moge to zrobic facetowi zadbanemu pachnacemu i ktury dba o higiene osobista i jest przystojny
      • chocolate_dog123 Re: wytrysk w buzi 05.06.25, 16:09
        Stary oblech.
    • ktos_z_kosmosu Re: wytrysk w buzi 17.06.25, 22:48
      Wbrew pozorom, kobiety z natury są bardziej otwarte na perwersyjne zachowania. Zatem dlaczego wiele z nich nie ujawnia tych swoich naturalnych predyspozycji? Bo wiele z nich wyssało z mlekiem matki potrzebę kontroli. To ona ma decydować, a partner ma się dostosowywać. Stąd biorą się wymówki: jestem zmęczona, boli mnie głowa, boli mnie głowa i jestem zmęczona, tak nie lubię, nie bo będzie bolało, tobie tylko jedno na myśli, co ty kur..ę ze mnie robisz!
      Czy jest na to jakaś rada? Na pewno nie rozmowy, perswazje, szantaże i już z pewnością prośby. Tu trzeba być twardym w stylu (jak kiedyś w necie napisała jakaś pani) "Za łeb na ścianę i we wszystkie dziury". Działa, sprawdzone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka