Dodaj do ulubionych

problem z sexem

23.06.13, 21:59
Witam.Mam 23 lata, od jakiegos czasu mam problem z seksem, mianowicie problem polega na tym ze gdy mam zamiar Kochac sie ze swoja dziewczyna, zaczyna mi leciec (chyba) sperma w trakcie gry wstepnej, mam tak od zawsze ale dopiero od niedawna sprawia mi to problem bo przez to nie chce mi Penis stanac i musze sie sporo nameczyc by jakos go pobudzic i udaje mi sie go tylko do polowy podniesc, nabiera pelen wzwod dopiero gdy zaczynam sie kochac ze swoja Kobieta ale po 1-2 minucie zaczyna mi opadac bedadz w niej zanim jeszcze doszedlem, gdy jestem sam i potrzebuje sie zaspokoic samemu, nie mam problemu z podniesieniem go, dopiero gdy jestem ze swoja kobieta i nie wiem czy to jest problem psychiczyny czy fizyczny.Podczas zblizenia imtymnego nie czuje sie ani troche zestresowany. Brak normalnego seksu zaczyna wplywac negatywnie na moj zwiazek dlatego blagam o pomoc. Napomne ze kiedys mialem juz 2 operacje na jadra ale nie wiem czy to ma jakis wplyw na moje stosunki, bede wdzieczny za kazda rade
Obserwuj wątek
    • Gość: viioro Re: problem z sexem IP: *.play-internet.pl 11.07.13, 12:47
      Dziwi mnie że jeszcze nie sięgnąłeś po jakiś środek na potencje, liderin na przykład, mi polecono i bardzo sobie chwalę. Jest przebadany także to duży plus, no i działa dobrze, bierze się godzinę przed stosunkiem i libido skacze a podniecenie się utrzymuje, wszystko twarde jak należy, zresztą spróbuj i sam zobaczysz.
    • Gość: olkoo Re: problem z sexem IP: *.rv042-mintmedia.lubman.net.pl 06.08.13, 15:08
      Dziwi mnie że jeszcze nie sięgnąłeś po jakiś środek na potencje, liderin na przykład, mi polecono i bardzo sobie chwalę. Jest przebadany także to duży plus, no i działa dobrze, bierze się godzinę przed stosunkiem i libido skacze a podniecenie się utrzymuje, wszystko twarde jak należy, zresztą spróbuj i sam zobaczysz.
      • Gość: dariusz45 Re: problem z sexem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.10.13, 13:51
        Może rzeczywiście za bardzo stresujesz się tą całą sytuacją w obecności dziewczyny. Jeżeli w dalszym ciągu masz z tym problem proponuję zastosowanie żelu Power4sex, który szybko postawi do pionu twojego rycerza. Sam stosuje i jestem bardzo zadowolony. Zamówiłem na sklepie-intymnym i to był bardzo dobry wybór.
    • Gość: kama39 Re: problem z sexem IP: *.free.aero2.net.pl 01.11.13, 17:34
      Posiadam do zaoferowania oryginalne generyki (tańsze zamienniki a nie podróbki) leków na potencję Kamagra GOLD 100mg, Apcalis, Super Filagra, Valif - zapraszam do kontaktu bardzo atrakcyjne ceny - kamagragold@dr.com
    • radoslaww Re: problem z sexem 13.04.26, 09:32
      To może być mieszane, trochę psychika, trochę ciało, i jedno potrafi nakręcać drugie. Sam fakt, że przy masturbacji wzwód jest, a przy partnerce robi się z tym problem, dość często wskazuje na mechanizm sytuacyjny, nawet jeśli nie czujesz stresu wprost. Organizm i tak może reagować napięciem. To wcześniejsze oddawanie nasienia albo płynu podczas gry wstępnej też może cię rozbijać i potem wpadasz w błędne koło. Ale przez operacje jąder i cały opis nie zakładałbym w ciemno, że to tylko psychiczne. Ja bym to sprawdził u urologa albo androloga, a nie opierał się wyłącznie na forum.

Dobrze też ocenić, czy nie masz przedwczesnego wytrysku i czy nie da się tego poukładać krok po kroku. Coś w stylu 👉 mens health może dać ci punkt wyjścia, ale to da się ogarnąć, tylko raczej nie jedną radą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka