Dodaj do ulubionych

Orientacja Seksualna

IP: *.pools.arcor-ip.net 22.08.13, 20:58
Witam ! Mam 15 lat i czuje pewne obawy co do swojej orientacji eksualnej iż od pewnego czasu czuje pewien pociąg do mężczyzn.. to jest tak jakbym zauważał ,że są przystojni umięśnienii. Mam takie dziwne uczucia od ok. 3-4 mies. W 6kl. miałem dziewczyne i przez gimnazjum też się pare przetoczyło , ostatnio miałem dziewczyne ok. 4mies. ale to nie wszystko. Jestem wrażliwy ,miły i dbałem o siebie( swoją ) ciało (przyszcze ) poto żeby podobać się dziewczyną.. Teraz jak ciągle o tym myśle to ciągle wyciągam z pamięci swoje przeżycia i rzeczy które mogłyby być zbliżone do homoseksualizmu. Np. mając jakieś 7-8 lat to z kolegą dotykaliśmy swoje "pisiory" i niby się jak na tamte czasy mówiło "seksowaliśmy" , kiedyś pomalowałem sobie paznokcie , miałem długi włosy ... ale chyba nie czułem ze podobają mi się faceci . Od 5-6 kl. zacząłem oglądać się za dziewczynami miałem tam pare związków nie trwało to długo ,ale było . Więc interesowałem się dziewczynami podniecały mnie , już wsumie miałem za sobą swój 1 raz przez który musiałem chodzić do psychologa ,ponieważ zrobiłem to z kobietą wolnych obyczajów bez prezerwatywy. Czy to wszystko może świadczyć o tym ,że jestem GEJEM ?!
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka