Dodaj do ulubionych

seks oralny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 20:40
Witam, mam 18lat i jestem już po kilkunastu stosunkach, nie pokoi mnie fakt, że prawie żadnej przyjemności nie sprawia mi seks oralny chodzi mi głowie o miejsca łechtaczki. Czy coś ze mną nie tak?
Obserwuj wątek
    • r.a.s Re: seks oralny 04.11.13, 12:50
      a nie jest tak, że może za bardzo się czegoś obawiasz, że może za bardzo myślisz o tym, że moze ktoś Ci powiedzieć, że jest to niesmaczne robiąc Ci to...
      Myslę, że musisz trochę wyluzować i będzie Ok :)
      • Gość: sezamkowaixi Re: seks oralny IP: *.pools.arcor-ip.net 03.12.13, 21:11
        moze jest tak ze podobno kobiety bardzo mlode niedoswiadczone musza sie seksu nauczyc ,cialo mlodej kobiety potrzebuje czasem wiecej czasu na" rozbudzenie" czasem paru lat .
    • Gość: kik Re: seks oralny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.14, 00:28
      mam 32 lata i tez rzadko miewam satysfakcje z oralnego,bo... malo,ktory facet wie co ma robic. I nawet jak tlumaczysz, co ma robic,to on dalej swoje. Ktos tu "madry" napisal, ze kobieta moze nawet pare lat uczyc sie odczuwac przyjemnosc. No niestety.. znalezienie faceta, ktory wie, jak sprawic przyjemnosc zajmuje pare lat. Albo nawet cale zycie..
      • Gość: Nemesis Re: seks oralny IP: *.10-3.cable.virginm.net 27.01.14, 16:20
        Niestety to prawda, co piszesz. Większość facetów to pierdoły w zaspokajaniu kobiet, do tego tępaki nie z tej ziemi, aż przeraża fakt, że tak wielu nie wie, gdzie jest najważniejszy kobiecy narząd seksualny - łechtaczka. To tak, jakby kobiety nie wiedziały gdzie jest fiut i usiłowały zaspokajać faceta przez dłubanie mu w tyłku, albo nawet nie usiłowały, bo po co .... Ja późno trafiłam na faceta, który wie jak mi sprawić przyjemność. Rada jest taka, że jak nie dociera tłumaczenie co i jak, to kopa w tyłek takiemu na pożegnanie. Tak jak się onanizujesz to przynajmniej tak ma ci być bobrze z facetem, kropka. To nie kobiety mają się uczyć własnego ciała, bo większość baaardzo dokładnie je zna, ale tępaki faceci mają się uczyć jak kobiety zaspokajać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka