Dodaj do ulubionych

Forum schizofrenia.

17.02.12, 05:05
Wsumie bezsęsu jest pisać i nazucać non stop tematyke schizofreniczną,faktycznie madau albo ty monte mogłeś podac P.Marrant żeby wkleić opis w tą schizofrenię np: prawa pacjetów,pomoć i luźne rozowy. To tylko przykład bez ładu i skałada ale jak mamy cały czas narzucać jakiś temat o schizie to to forum zdechnie po 2 tygodniach bo nie będzie o czym pisać.
Może nonte sklekocesz coś i zaproponujesz redakci,przecież my schizofrenicy tu piszemy na różne tematy o chorobie i też rozmawiamy.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Forum schizofrenia. 17.02.12, 05:07
      Nie będę dnia wymyslał od nowego tematu:D
      • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 17.02.12, 09:31
        Coś się stało żłego :(
    • czerwcowy.teodor Re: Forum schizofrenia. 21.02.12, 18:20
      uwierz_w_to napisał:

> Wsumie bezsęsu jest pisać i nazucać non stop tematyke schizofreniczną,faktyczni
      > e madau albo ty monte mogłeś podac P.Marrant żeby wkleić opis w tą schizofrenię
      > np: prawa pacjetów,pomoć i luźne rozowy. To tylko przykład bez ładu i skałada
      > ale jak mamy cały czas narzucać jakiś temat o schizie to to forum zdechnie po 2
      > tygodniach bo nie będzie o czym pisać.

Całkiem bezsęsu kąząć tej marrąnt zakłądać forum o schizofręnii a potęm się zmuszać by coś
      pisać o tej schizofręnii całej choć nie nie chce. Trzęba kąząć Marrant by teraz przęrobiła to forum na inne.
      • marrant Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 01:21
        Mogę trochę podmalować nagłówek - czekam na propozycje. Prawa pacjenta to bardzo dobry pomysł. Trochę brakuje także ogólnych wątków psychiatrycznych - białej listy psychiatrów np, opisów działania leków(i efektów ubocznych) i strony medycznej. Bardzo fajnie by było napisać podręcznik pierwszej pomocy, zebrać telefony alarmowe... Nie mamy forum psychiatrycznego i taką tematykę chętnie przywitam. Założenie 1-2 wątków offtop też nie jest złym pomysłem, ale jednak na większą skalę od pogaduch są fora prywatne :)
        • uwierz_w_to Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 06:40
          marrant napisała:

> Mogę trochę podmalować nagłówek - czekam na propozycje. Prawa pacjenta to bardz
          > o dobry pomysł. Trochę brakuje także ogólnych wątków psychiatrycznych - białej
          > listy psychiatrów np, opisów działania leków(i efektów ubocznych) i strony medy
          > cznej. Bardzo fajnie by było napisać podręcznik pierwszej pomocy, zebrać telefo
          > ny alarmowe... Nie mamy forum psychiatrycznego i taką tematykę chętnie przywita
          > m. Założenie 1-2 wątków offtop też nie jest złym pomysłem, ale jednak na większ
          > ą skalę od pogaduch są fora prywatne :)

Zgadzam się zapewne Monte coś na ten temat utworzy jakiś mały opis lub coś podobnego.
          P.Marrant kiedy nie będziemy rozmawiali na tym forum to forum porostu zaniknie,będzie parę wątków z tematyką schizofreniczną i to wszystko.Zadający pytanie nie otrzyma odpowiedzi ponieważ nas tu nie będzie.Dlatego proponuję tematykę choroby i rozmowy.Niewiem może porostu tematy chorobowe odznaczyć i ułożyć na początku czyli u góry forum żeby były widoczne.Tak chyba było by najlepiej ponieważ znikną w końcu w tematach.
          Zaglądając tu człowiek będzie wiedział że ktoś siedzi i pisze i na pewno uzyska odpowiedź.
          No nie wiem takie jest moje zdanie nie ma nas tu tak wiele żeby drążyć non stop tematy chorobowe.Chyba że chcecie żeby takie tematy tu zostały ale co wtedy,ja np: nie mam o czym ciągle pisać na temat choroby.Może niech reszta się wypowie udzielających na forum.
          • uwierz_w_to Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 06:45
            Osobiście proponował bym przykleić kilka tematów najbardziej ciekawych na górę i w miarę ciekawej czasem tematyki którą ktoś podsunie modernizować a pod spodem tematy różne,życiowe.To było by najlepsze rozwiązanie moim zdaniem.
            • uwierz_w_to Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 06:57
              P.Marrant może pani ma pomysł na opis forum ,bardzo proszę.Prawa pacjetów itd....tematy ciekawe o schizofreni przykleić na górę i będzie superek.
              • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 07:25
                <Mogę trochę podmalować nagłówek - czekam na propozycje.>
                Po co podmalowywać,my tu wszyscy pięknie malujemy a choroba ma różne barwy i oblicza ale skoro uważasz że będzie ładniej no to nie ma sprawy.:)
                Listy lekarzy,ośrodków zdrowie,psychologów i innych już są a gdy ktoś zechce to po prostu zapyta.
                To jest moje zdanie.
                • uwierz_w_to Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 07:29
                  nie no nagłówek mozna pomalować Ditta i do tego jakiś ładny epis +ok 10 tematów przyklejonych u góry z tematyką chorobową.Zupełnie inaczej będzie wyglądało.Jak ktoś nowy wskoczy na forum to od razu sie kapnie że wskoczył na foruma gdzie schizofrenicy piszą.
                  • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 07:34

<Całkiem bezsęsu kąząć tej marrąnt zakłądać forum o schizofręnii a potęm się zmuszać by coś
                    pisać o tej schizofręnii całej choć nie nie chce. Trzęba kąząć Marrant by teraz przęrobiła to forum na inne.>

Ciekawy styl pisania panie czerwcowy_torreadorze :)
                    • uwierz_w_to Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 07:38
                      Ditta te 10 tematów przyklejonych u góry zupełnie inaczej bedzie wyglądało +opis kolorowy foruma z telefonami i linkami.P. Marrant ma rację a pod spodem możemy sobie luźno rozmawiać z zanaczeniem tego w opisie gdzieś że rozmowy i rozmówki schizofreników założmy.
                      Całkiem całkiem, tematy przyklejonewcale nie muszą być drążone bez końca grunt że będą i osoby zainteresowane moga sobie poczytać i sie odezwać.
                      • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 07:41
                        I emotki może bo jako psychicznie chora bardzo je lubię a chyba po to zostały stworzone by wyrażać emocje,bez słów.:)
                        • uwierz_w_to Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 07:45
                          ditta12 napisała:

> I emotki może bo jako psychicznie chora bardzo je lubię a chyba po to zostały s
                          > tworzone by wyrażać emocje,bez słów.:)

przecież emotki są bo mam wklejony mój portrecik pod tekstami które piszę:)
                          • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 07:46
                            A dlaczego buźki nie są kolorowe tylko smutne?
                            • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 07:48
                              https://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif
                              • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 07:48
                                :)
                  • marrant Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 10:22
                    Przyklejać można maksymalnie trzy tematy. Macie forum prywatne służące pogaduchom, a to było założone w innym celu.
                    • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 10:32
                      Toż my o tabletkach rozmawiali i działaniach ich ubocznych a potem mi się coś wkleiło dziwnego jak chciałam portret Leonarda da Vinci dać :(

Ktoś tam u Was jaja se robi.Dobra,idę na zamknięte bo tu widzę że same linki trza kopiować o chorobie jak na starym forum Schizofrenia.Smutno mi :(
                      • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 10:35
                        to chciałam wkleić w img upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/94/Selbstportrait_Leonardo_da_Vincis.jpg/170px-Selbstportrait_Leonardo_da_Vincis.jpg
                        • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 10:42
                          Może by olga_w_ogrodzie zaopiekowała się tym forum?Myślę ze to dobry pomysł.
                          Pozdrowienia dla Pana Michnika :)
                        • uwierz_w_to Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 10:42
                          ok dobra ja spadam z tego forum, piszcie sobie non stop o chorobie do zrzygania,wracam na ukryte.
                    • uwierz_w_to Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 15:18
                      marrant napisała:

> Przyklejać można maksymalnie trzy tematy. Macie forum prywatne służące pogaduch
                      > om, a to było założone w innym celu.

P.Marrant założenie pani doskonale rozumiem, moim zdaniem się to niesprawdzi,kilka lat pisuję na tego typu forach.Jak pani widzi tu nas puki co garstka siedzi,jak przestaniemy pisać może i ktoś coś tu napisze bo je znajdzie ale kto temu komuś odpowie,zerknie na daty postów i podziękuje.No ale to pani wola,forum bedzie wpół martwe bez ludzi piszących na bierząco a tematyka wsumie nie gra tak wielkiej roli jak sama nazwa.Kiedy ktoś wchodzi na takie forum i widzi posty doskonale wie że piszą schizofreninicy.Przerabialiśmy to kiedyś ze stara schizofrenią.
                      Ale proszę bardzo ja osobiście będę pisał spowrotem na ukrytym ponieważ ponad 10 lat chruję i wkoło macieja tego samego tak dla pisania nie będe przerabiał.A inni to już ich sprawa.
                    • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.01.13, 12:08
                      <Przyklejać można maksymalnie trzy tematy. Macie forum prywatne służące pogaduchom, a to było założone w innym celu.>

A gdzie trzy tematy przyklejać można?
                      W jakim celu to forum jest?Nie o i dla schizofreników i ich rodzin?
        • monte_we_mgle Re: Forum schizofrenia. 23.02.12, 16:56
          marrant napisała:

> Mogę trochę podmalować nagłówek - czekam na propozycje. Prawa pacjenta to bardz
          > o dobry pomysł. Trochę brakuje także ogólnych wątków psychiatrycznych - białej
          > listy psychiatrów np, opisów działania leków(i efektów ubocznych) i strony medy
          > cznej. Bardzo fajnie by było napisać podręcznik pierwszej pomocy, zebrać telefo
          > ny alarmowe... Nie mamy forum psychiatrycznego i taką tematykę chętnie przywita
          > m. Założenie 1-2 wątków offtop też nie jest złym pomysłem, ale jednak na większ
          > ą skalę od pogaduch są fora prywatne :)

Ja bym proponował opis - forum o chorobie, lekach, prawach i problemach pacjentów, choziaż szczerze mówiąc opisu mi na tym forum mi nie brakuje :-)))
          Biała lista ok, jako temat przyklejony przez administrację. Nie wszyscy psychiatrzy przecież specjalizują się w leczeniu schizofrenii i zaburzeń z tego spectrum, więc niekoniecznie listy z innych forów muszą być takie super dla schizofreników.
          A forum ogólnopsychiatryczne jest na Gazecie, tyle że mało aktywne :-)))
          • uwierz_w_to Re: Forum schizofrenia. 24.02.12, 17:04
            Łola boga,szkoda że na redakcyjnych nie można sobie tak gaworzyć o wszystkim i o niczym,teraz dopiero to wiem.P.Marrant wielka prośba proszę chociaż jakoś upiększyć forum,czyli może jakieś kolorki przyzwoity opis.Myślę że bedzie pani wiedział jak to zrobić z góry dzieki.
            • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 28.02.12, 09:49
              <P.Marrant wielka prośba proszę chociaż jakoś upi
              > ększyć forum,czyli może jakieś kolorki przyzwoity opis.>
              Może Pani Marant ma Ci kwiatuszki namalować,hi,hi? Q8--->
              • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 28.02.12, 12:15
                A może taka by Ci pasowała dekoracja na początek:
                https://emotikona.pl/emotikony/pic/2balony.gif
                Interesują się sexem i wampirami.
                Mifredo.
                • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 28.02.12, 12:16
                  Można by se postrzelać do balonowych głów albo co.
                  • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 28.02.12, 12:30
                    O,już se strzelono i zestrzelono wszystkie.Brawo!!!!!!!!!
        • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.01.13, 12:09
          <Mogę trochę podmalować nagłówek - czekam na propozycje. Prawa pacjenta to bardzo dobry pomysł.>

Prawa pacjenta w szpitalu to może być dobry pomysł bo......
    • Gość: Krystian mam zaburzenia autystyczne i psychiczne IP: *.play-internet.pl 06.04.12, 16:32
      na początek chciałbym zaprosić Was na mojego bloga
      krystian-robert.blogspot.com/
      i poinformować, że powstała książka, która jest o takich jak my. jest mojego autorstwa
      dobraliteratura.pl/polecamy/138/spektrum.html
    • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.01.13, 12:06
      <na początek chciałbym zaprosić Was na mojego bloga>

Krystian,To Ty z tym brzuchem pomalowanym w płód może :)
      Bo już nic tu nie wiadomo kto jest kto.
      • madau Re: Forum schizofrenia. 23.01.13, 12:11
        Ale Ty Kristianie o autyzmie przeciez piszesz, a nie o schizofreni...
        • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.01.13, 12:13
          Bo to taki autyzm(wycofanie od ludzi na skutek źle odrobionej lekcji w szkole np.)
          To jakiś stary wątek.
          Ale masz ładną buzię Uwierzu :)
          • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 23.01.13, 12:15
            Autyzm (z gr. αυτος, autos - sam)
            Wiki
    • Gość: pytam Re: Forum schizofrenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 22:28
      Marrant, Panie i Panowie czekają aż wpadniesz z kolejną wizytą. Ostatnio tu byłaś w 2011, teraz mamy 2013, a pytań co nie miara.
      • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 25.01.13, 23:26
        Pierwsze pytanie:
        Kiedy uwolnisz uwierz_w_to nick marant?
        • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 25.01.13, 23:41
          A ja się Was pytom,gdzie jest ten górni z kopalni Bytom/
          Towarzyszu.....gdzie jest ten górnik z kopalni Szombierek
          www.youtube.com/watch?v=h7oKcVby2w8
          • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 25.01.13, 23:44
            Elitarna Ty Marant czy "bydła" nie lubisz?:D:D:D
            • ditta12 Re: Forum schizofrenia. 25.01.13, 23:53
              Szeleściara z pieskiem nowy nabytek w torebce ?O!krzyżo róża,Maryja!
              O Maryjo itd.Kreska,kropki,pałki dwie!!
              :D:D:D
              Śmieci czas wy....ć
              ^
              • Gość: thor Re: Forum schizofrenia. IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.02.13, 12:42
                alez ty dziwna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka