Dodaj do ulubionych

ból jąder

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 23:39
Witam!
Widziałem już podobny temat jednak troszkę się różni od mojego problemu. Czasami po podnieceniu gdy nie dochodzi do stosunku z moją partnerką zaczynają boleć mnie jądra. Ból utrzymuje się dosyć długo, czasami nawet ok 3 godzin. Zaczynam się pomału tym martwić, bo nie wiem czy nie jest to objawa jakiejś choroby. Dodam, że mam 25 lat.
proszę o poradę co robić. Udać się do lekarza?
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: ból jąder IP: *.9-3.cable.virginm.net 08.01.14, 22:24
      do lekarza niekoniecznie o ile sytuacja sie nie powtarza, a mianowicie proponuje jednak konczyc stosunki poniewaz w przeciwnym razie dojdzie do zapalenia co z kolei prowadzi do bezplodnosci. Niedokonczony stosunek napewno nie wyjdzie ci na zdrowie poniewarz bol ten jest spowodowany faktem iz narzady plciowe wytwarzaja nasienie przy kazdym podnieceniu i to sie mosi gdzies pomiescic dlatego jesli pierwsza partia nie wyszla a doprodukowana zostala nastepna to pojawia sie problem z miejscem nastepstwem czego jest promieniujacy bol a czasem nawet dretwienie jader.

• miecz1230 Re: ból jąder 21.01.17, 14:31
      Podpowiedz twojej partnerce jeżeli nie chce uprawiać sex by zrobiła tobie ręką , tak robi kobieta dojrzała i świadoma męskich bolączek i niedogodności jakie nam natura stworzyła .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka