Dodaj do ulubionych

chcem ze sobą skończyć

IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.14, 19:15
jestem patryk mam 19 lat, dysleksję i jestem gejem . rodzice mnie nie kochajom,matka pije a ojciec siedzi za molestowanie mnie. molestował mnie też pare lat temu ksiadz na pobliskiej parafi a filmy z tego czynu wrzucił do internetu. teraz mieszkam z dziadkiem, strasznym faszystom,ma papieza na scianie i i krzyz w kazdym pomieszczeniu, a w salonie to nawet 4. zamiast sie mna opiekowac slucha radia maryia,siedzi w barze z kolegami i obraza ludzi przez okno. mowi ze jestem zerem i gamoniem i wszedzie ze mna chodzi, nawet do technikum mnie odprowadza,no chyba ze juz o 8 jest nawalony.najgorsze jest to ze jak mnie tam odprowadza to obraza moich kolegów, ze chodzom jak łahudry i pdały, pyta czy wieżą w boga itp. nikt mnie przez to nie lubi, oprucz takiej moniki ale jest strasznie szpetna i gruba i wszyscy sie smieja z niej, a jak jesteśmy we 2 tj. wgl. smiejom się podwójnie. najgorsze jest to ze ja tak naprawde jej nie lubie i nie powinienem z nia gadać bo jestem gejem i wolem menżczyzn, ale tylko ona się do mnie odzywa, raz powiedziałem, że ma spie...ć to rozgadała, że spałem z takim szymonem, na szczęscie nikt jej nie uwierzył bo ją majom za chorom psychicznie. a propo szymona, tez jest autsajderem, tak jak ja . jednak jest jako taki przysztojny i gejom sie podoba, ma duzo chłopaków. na poczatku myślałem, że się zakochaliśmy, myliłem się...wykorzystał mnie. podczas stosunku traktował mnie jak dziure do zaspokajania potrzeb, a jak zamieniliśmy się rolami to powiedział, ze nikogo nie zaspokoje bo mam za krótkiego, wkużyłem się, ale mu to nie wystarczyło, zebrał 2 gejów takich, niby że mieliśmy uprawiać sex grupowo, a oni mnie poblili i zgwałcili . niebyło źle, lubię takie sadomaso, ale nie jak ktoś to robi złośliwie z premedytacją, wtedy czułem się poniżony. byłem głupi powiedziałem to pijanemu dziadkowi . roztszaskał mi komputer i uciąl kabel od netii i powiedział, że internet zniszczył mi muzg,krzykłem na niego i też mnie zbił, co mam robić? zabić się?pomużcie mi takie życie nie ma sensu, ten świat jest zacofany, mam już sznur i walium
Obserwuj wątek
    • Gość: men Re: chcem ze sobą skończyć IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 12:41
      Prowokacja...?
      Jeśli nie no to masz chłopie problem:(
      Może psychiatra...?
      • Gość: asmn Re: chcem ze sobą skończyć IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.14, 03:28
        Jak juz to psycholog.... A nie psychiatra -.-. Psychiatra leczy ludzi chorych lekami. Psycholog pomaga ludziom teoretycznie zdrowym niestosujac lekow. A on raczej chory nie jest..
    • Gość: ONR Re: chcem ze sobą skończyć IP: *.95.182.214.bdi.net.pl 07.02.14, 21:48
      Zakaz Pedałowania
      • onka2 Re: chcem ze sobą skończyć 11.04.14, 23:17
        Twoja historia jest bardzo dziwna, wręcz niewiarygodna. W pierwszej chwili pomyślałam, że ktoś sobie żarty robi, ale jeśli to prawda co piszesz, to udaj się do pedagoga szkolnego niech Cię pokieruje dalej albo wychowawczyni. Jeśli masz taką możliwość to idź również do psychologa jak najszybciej. Pamiętaj, że życie nie jest proste i każdy ma jakieś problemy tylko nie każdy o tym mówi. Nie należy się poddawać tylko walczyć o swoje szczęście. Nie poddawaj się.
      • ultra3434 Re: chcem ze sobą skończyć 13.04.14, 01:01
        Gość portalu: ONR napisał(a):

> Zakaz Pedałowania<

Panie ONR JESTEŚ BYDLAKIEM
        • Gość: Paul Re: chcem ze sobą skończyć IP: *.devs.futuro.pl 04.05.14, 23:44
          Potwierdzam i debilem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka