Gość: paTryxXx94xXx
IP: *.dynamic.chello.pl
05.01.14, 19:15
jestem patryk mam 19 lat, dysleksję i jestem gejem . rodzice mnie nie kochajom,matka pije a ojciec siedzi za molestowanie mnie. molestował mnie też pare lat temu ksiadz na pobliskiej parafi a filmy z tego czynu wrzucił do internetu. teraz mieszkam z dziadkiem, strasznym faszystom,ma papieza na scianie i i krzyz w kazdym pomieszczeniu, a w salonie to nawet 4. zamiast sie mna opiekowac slucha radia maryia,siedzi w barze z kolegami i obraza ludzi przez okno. mowi ze jestem zerem i gamoniem i wszedzie ze mna chodzi, nawet do technikum mnie odprowadza,no chyba ze juz o 8 jest nawalony.najgorsze jest to ze jak mnie tam odprowadza to obraza moich kolegów, ze chodzom jak łahudry i pdały, pyta czy wieżą w boga itp. nikt mnie przez to nie lubi, oprucz takiej moniki ale jest strasznie szpetna i gruba i wszyscy sie smieja z niej, a jak jesteśmy we 2 tj. wgl. smiejom się podwójnie. najgorsze jest to ze ja tak naprawde jej nie lubie i nie powinienem z nia gadać bo jestem gejem i wolem menżczyzn, ale tylko ona się do mnie odzywa, raz powiedziałem, że ma spie...ć to rozgadała, że spałem z takim szymonem, na szczęscie nikt jej nie uwierzył bo ją majom za chorom psychicznie. a propo szymona, tez jest autsajderem, tak jak ja . jednak jest jako taki przysztojny i gejom sie podoba, ma duzo chłopaków. na poczatku myślałem, że się zakochaliśmy, myliłem się...wykorzystał mnie. podczas stosunku traktował mnie jak dziure do zaspokajania potrzeb, a jak zamieniliśmy się rolami to powiedział, ze nikogo nie zaspokoje bo mam za krótkiego, wkużyłem się, ale mu to nie wystarczyło, zebrał 2 gejów takich, niby że mieliśmy uprawiać sex grupowo, a oni mnie poblili i zgwałcili . niebyło źle, lubię takie sadomaso, ale nie jak ktoś to robi złośliwie z premedytacją, wtedy czułem się poniżony. byłem głupi powiedziałem to pijanemu dziadkowi . roztszaskał mi komputer i uciąl kabel od netii i powiedział, że internet zniszczył mi muzg,krzykłem na niego i też mnie zbił, co mam robić? zabić się?pomużcie mi takie życie nie ma sensu, ten świat jest zacofany, mam już sznur i walium