on16 13.09.04, 23:21 Na penisie pojawiło mi się, małe wypukłości przypominają one nieco maluśkie pryszecze pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomocyyyy Re: Plamiki 30.10.04, 12:40 Ja też takie mam i nie wiem co z nimi zrobić... POMOCY! Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Słoniocy! 30.10.04, 23:40 A mysleliscie moze o wizycie u lekarza? Czy wolicie jakies rady forumowiczow? Ja mam taka: trzeba wziac pumeks, namoczyc w nafcie gdzies przez godzine, potem wyrzucic to przez okno, nozem obciac zoledz czlonka i stanac na jednej nodze. Jesli to wam nie pasuje, to do lekarza. Won! To pewnie nic innego jak pearly penile papules (sam jestem ich szczesliwym posiadaczem), ktore sa zupelnie niegrozne i ma je ok. 1/3 populacji mezczyzn. Jesli ktos z was na to umrze, stawiam piwo. Sa to zupelnie naturalne krostki, nie sprawiaja bolu, nie zarazaja, itd. To tak jak z zebami "osemkami" - niektorym wyrastaja, innym nie. Wyguglajcie sobie "pearly penile papules", poogladajcie fotki (fu, swintuchy!), poczytajcie (klania sie jez. angielski) i sie uspokojcie. A najlepiej i tak udajcie sie do lekarza. Chyba ze wstydzicie sie, ze macie male czlonki (ja sie tam tego nie wstydze, chociaz chwalic sie nie mam czym). Pozdro, MeThinks. Odpowiedz Link Zgłoś