sieben1 23.09.04, 22:03 MAM PROBLEM, MAM ZBYT CZESNY WYTRSYSK I MÓJ STOSUNEK KOŃCZY SIĘ NA PIERWSZYM RAZIE, PÓŻNIEJ JUŻ NIE MOGĘ A ROK TEMU BYŁO INACZEJ CZY COŚ SOBIE USZKODZIŁEM. POMÓŻCIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zedd Re: WYTRYSK 24.09.04, 01:38 1. Naucz się pisać 2. Wyłącz Caps Lock 3. Z wiekiem powinno przejść, poza tym może się za bardzo podniecasz. Przy kolejnym numerkupowinno być i tak lepiej. 4. Naucz się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
maciekr1 Re: WYTRYSK 24.09.04, 12:07 Pajacu zamiast poprawiać pisownię innym sam zacznij używać spacji. Ktoś ma problem powazny a ty mu literek sie czapiasz. Idź na forum z Literaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
zedd Re: WYTRYSK 24.09.04, 22:53 maciekr1 napisał: > Pajacu Nie jestem dla ciebie "pajacem". > zamiast poprawiać pisownię innym sam zacznij używać spacji. Tu masz w pewnej części słuszność - na swoje usprawiedliwienie mam to, że spacja w mojej klawiaturze działa wadliwie. A pisownię poprawiać będę, bo jeśli ktoś robi byki jak wyjątkowo tępy trzecioklasista, to mnie to razi i uważam że należy to prostować a nie tolerować. > Ktoś ma > problem powazny a ty mu literek sie czapiasz. Idź na forum z Literaturą. hmm... "czapiam" się? No cóż.. Taką mam złośliwą naturę. >:> Odpowiedz Link Zgłoś