Dodaj do ulubionych

Cycuszki i antykoncepcja

19.10.04, 15:22
Mam pytanie o wpływ pigułek na rozmiar . Interesuje mnie załatwienie dwóch
spraw na raz .
Domyslam się , że oparte na hormonach mogą mieć wpływ ,ale pewnie różne
rózny . Proszę o podzielenie się wiedzą
Obserwuj wątek
    • artek11 Re: Cycuszki i antykoncepcja 21.10.04, 03:40
      tzn moge powiedziec o leku cilest,bo moja dziewczyna to bierze(choc niezbyt mi
      sie to podoba-za mocny lek).otoz tak,zwiekszaja sie,ale nie w kazdym przypadku
      i nie zawsze widocznie dla oka.jest to efekt uboczny leku,nie proponowalbym
      stosowac go tylko w tej sprawie,bo jednak nie tedy droga.poza tym to jest pod
      dzialaniem hormonow,wiec ich wyglad moze sie zmienic na gorsze(choc to kwestia
      gustu),to nie jest naturalne powiekszenie.

dziewczyny chetnie biora pigulki anty bo sa proste w uzyciu i pewne,ale jednak
      characze to zdrowie na dluzsza mete,w koncu bylo nie bylo to sa srodki
      hormonalne,a jak to sie mowi "hormony to kuchnia diabla".
      • aretse11 Re: Cycuszki i antykoncepcja 21.10.04, 12:47
        biore microgynon..przytylam 5kg..a raczej wiekszosc to woda zatrzymujaca sie w
        organizmie jak to w przypadku tabletek bywa..bo jak mam 7dniowa przerwe w
        braniu ..to wszystko mi prawie schodzi..z wyjatkiem biustu..wielki..choc juz z
        natury mam duzy..to teraz juz w ogole
    • hippophae Re: Cycuszki i antykoncepcja 21.10.04, 14:52
      Różne różny u różnych kobiet. Nie ma tak że pigułki X powiększają biust a pigułki Y nie.
      U mnie niestety jak na razie bez różnicy. jak brałam inne pigułki to były może odrobinę spuchnięte ale okropnie bolały, teraz są dokładnie takie jak bez piguł.
      H.
    • mar_de_cristal Re: Cycuszki i antykoncepcja 21.10.04, 15:00
      to chyba zalezy od indywidualnych uwarunkowan kazdego orgaznizmu - wsrod moich
      przyjaciolek jestem jedyna, ktorej bardzo urosl biust po pigulkach - dwa
      rozmiary, innym nie urosl nawet o centymentr. pigulek nie biore juz od 3 lat, a
      biust zostal duzy. czy to zaleta...zalezy co kto lubi - mnie osobiscie podobaja
      sie male biusty.
      ogolnie pigulek nie polecam - bralam je prawie przez trzy lata i wlasciwie
      jedyna ich dobra cecha byl brak strachu o niechciana ciaze, ale poza tym to
      mialam prawie zerowe libido, czulam sie ciezka, chcialo mi sie czesciej jesc,
      pojawil sie cellulitis, ktory zniknal po ich odstawieniu, nosze soczewki, wiec
      tez fakt, ze pigulki wysuszaja oczy nie byl korzystny. argument, ze mialam zle
      dobrane pigulki odpada, bo probowalam kilku roznych i wszystkie byly
      beznadziejne:( chociaz uwazam, ze pigulka jest sporym przelomem w
      antykoncepcji, to raczej ja odradzam z powodow zdrowotnych - tak naprawde ja i
      wiele moich kolezanek doszlysmy do wniosku, ze wiecej zlego wyrzadzily w naszym
      organizmie niz dobrego - zmiana figury na "wieksza" jest podstawowym problemem:/
      na rynku sa tak swietne prezerwatywy, ze nie ma po co sie bezsensownie truc.
      • mar_de_cristal Re: Cycuszki i antykoncepcja 21.10.04, 15:03
        dodam jeszcze, ze z natury bylam typem patyka, ktory ile by nie zjadl to nie
        tyl, od kiedy zaczelam brac pigulki zmienil mi sie metabolizm i teraz mam wg
        mnie zbyt okragla figure i niestety juz moj organizm nie wrocil do normy.
        mysle, ze gdybym ich nie brala nadal bym byla patyczakiem...moje kumpele maja
        dokladnie ten sam problem:/
        • sztr Re: Cycuszki i antykoncepcja 25.10.04, 08:49
          Jestem świadomy , że w oddziaływaniu leków trzeba się liczyć z tym że nie kazdy
          organizm zareaguje tak samo .
          Liczę jednak na to ze wyłoni się lek który działa cześciej niż inne

• mar_de_cristal Re: Cycuszki i antykoncepcja 25.10.04, 14:05
            rozumiem, ze jestes facetem, ktoremu strasznie zalezy na tym, by jego
            dziewczyna miala wiekszy biust???
            • sztr Re: Cycuszki i antykoncepcja 25.10.04, 16:02
              Tak , jestem facetem i oboje z żoną chcielibyśmy aby MIAŁA BIUST , bo po ciąży
              zniknął na amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka