sztr 19.10.04, 15:22 Mam pytanie o wpływ pigułek na rozmiar . Interesuje mnie załatwienie dwóch spraw na raz . Domyslam się , że oparte na hormonach mogą mieć wpływ ,ale pewnie różne rózny . Proszę o podzielenie się wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artek11 Re: Cycuszki i antykoncepcja 21.10.04, 03:40 tzn moge powiedziec o leku cilest,bo moja dziewczyna to bierze(choc niezbyt mi sie to podoba-za mocny lek).otoz tak,zwiekszaja sie,ale nie w kazdym przypadku i nie zawsze widocznie dla oka.jest to efekt uboczny leku,nie proponowalbym stosowac go tylko w tej sprawie,bo jednak nie tedy droga.poza tym to jest pod dzialaniem hormonow,wiec ich wyglad moze sie zmienic na gorsze(choc to kwestia gustu),to nie jest naturalne powiekszenie. dziewczyny chetnie biora pigulki anty bo sa proste w uzyciu i pewne,ale jednak characze to zdrowie na dluzsza mete,w koncu bylo nie bylo to sa srodki hormonalne,a jak to sie mowi "hormony to kuchnia diabla". Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Cycuszki i antykoncepcja 21.10.04, 12:47 biore microgynon..przytylam 5kg..a raczej wiekszosc to woda zatrzymujaca sie w organizmie jak to w przypadku tabletek bywa..bo jak mam 7dniowa przerwe w braniu ..to wszystko mi prawie schodzi..z wyjatkiem biustu..wielki..choc juz z natury mam duzy..to teraz juz w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: Cycuszki i antykoncepcja 21.10.04, 14:52 Różne różny u różnych kobiet. Nie ma tak że pigułki X powiększają biust a pigułki Y nie. U mnie niestety jak na razie bez różnicy. jak brałam inne pigułki to były może odrobinę spuchnięte ale okropnie bolały, teraz są dokładnie takie jak bez piguł. H. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_de_cristal Re: Cycuszki i antykoncepcja 21.10.04, 15:00 to chyba zalezy od indywidualnych uwarunkowan kazdego orgaznizmu - wsrod moich przyjaciolek jestem jedyna, ktorej bardzo urosl biust po pigulkach - dwa rozmiary, innym nie urosl nawet o centymentr. pigulek nie biore juz od 3 lat, a biust zostal duzy. czy to zaleta...zalezy co kto lubi - mnie osobiscie podobaja sie male biusty. ogolnie pigulek nie polecam - bralam je prawie przez trzy lata i wlasciwie jedyna ich dobra cecha byl brak strachu o niechciana ciaze, ale poza tym to mialam prawie zerowe libido, czulam sie ciezka, chcialo mi sie czesciej jesc, pojawil sie cellulitis, ktory zniknal po ich odstawieniu, nosze soczewki, wiec tez fakt, ze pigulki wysuszaja oczy nie byl korzystny. argument, ze mialam zle dobrane pigulki odpada, bo probowalam kilku roznych i wszystkie byly beznadziejne:( chociaz uwazam, ze pigulka jest sporym przelomem w antykoncepcji, to raczej ja odradzam z powodow zdrowotnych - tak naprawde ja i wiele moich kolezanek doszlysmy do wniosku, ze wiecej zlego wyrzadzily w naszym organizmie niz dobrego - zmiana figury na "wieksza" jest podstawowym problemem:/ na rynku sa tak swietne prezerwatywy, ze nie ma po co sie bezsensownie truc. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_de_cristal Re: Cycuszki i antykoncepcja 21.10.04, 15:03 dodam jeszcze, ze z natury bylam typem patyka, ktory ile by nie zjadl to nie tyl, od kiedy zaczelam brac pigulki zmienil mi sie metabolizm i teraz mam wg mnie zbyt okragla figure i niestety juz moj organizm nie wrocil do normy. mysle, ze gdybym ich nie brala nadal bym byla patyczakiem...moje kumpele maja dokladnie ten sam problem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: Cycuszki i antykoncepcja 25.10.04, 08:49 Jestem świadomy , że w oddziaływaniu leków trzeba się liczyć z tym że nie kazdy organizm zareaguje tak samo . Liczę jednak na to ze wyłoni się lek który działa cześciej niż inne Odpowiedz Link Zgłoś
mar_de_cristal Re: Cycuszki i antykoncepcja 25.10.04, 14:05 rozumiem, ze jestes facetem, ktoremu strasznie zalezy na tym, by jego dziewczyna miala wiekszy biust??? Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: Cycuszki i antykoncepcja 25.10.04, 16:02 Tak , jestem facetem i oboje z żoną chcielibyśmy aby MIAŁA BIUST , bo po ciąży zniknął na amen Odpowiedz Link Zgłoś