ditta12 24.04.14, 19:00 The Beatles - Hey Jude [;HQ]; A jakieś potwora się dziwią? Co?Może Premierowi śpiewać nie wolno Bithlesów? Ja lubiła Michel z Kobry kiedyś: Michelle-The Beatles Paranoja na szczurze! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:03 Niech mi Premier na prymier przyniesie jakiegoś dzojta(nie wiem jak się pisze)np.maryche albo Heinekena to mu dam parę książek za to i będziemy finito Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:08 A os Pisu nic nie chcę bo nie wierzę że PIS-DA. Co da jak nic nie ma? Wojnę na krzyże? Już była-różokrzyżowce i kółko różańcowe. Niech przejdą te polskie dziewice....... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:10 Handzia z Konopielki była dziwna bo nie miał pindy a inne miały bo....dawały Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:12 Ale.....Premiery nie przychodzą do Plebsu,bo i po co?Jak tam bida aż piszczy i nie ma....... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:15 Właśnie robię kluski śląskie ino tylko nie mam maszynki do rozdrabniania.....gruli Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:16 Taka kasza z tego wyszła, bo ci z pisu czekają na koniec świata a ci z PO jakoś go budują, jeszcze brakuje tylko czarnego buraka żeby mi tace podetkał i bogiem postraszył. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:19 a ja politykierów mam w D.... jedni i drudzy są nieźli w tym co robią,czyli walą w chuja. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:21 Niestety masz rację Uwuerzu. To for You ta Coma Ode mnie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:23 ditta12 napisała: > Niestety masz rację Uwuerzu. > To for You ta Coma > Ode mnie ale mi ta coma nie jest potrzebna, zwykłe nawalanie bez przesłania, tandeta. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:27 Patrz-Karol Wojtyła na Ciebie patrzy Uwierzu. Chciałam wkleić fotę jak przez lornetkę patrzy ale.......kody........bo własność-niedługo się zesrają od nadmiaru tych dóbr materialnych. Takiemu Kaliszowi niedługo brzucho pęknie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:29 Wojtyła był wybitnym człowiekiem nie ma tu dwóch zdań, chyba rozumiesz Ditto że jestem wysoko Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:29 <zwykłe nawalanie bez przesłania, tandeta.> Wszystko jest tandeta,Twój telefonik,moja myszka co nie działa i ....obesańce zapewniają że ....trza nową kupić we markecie.Wszystko to szajs li tylko Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:30 Obesrańce miało być Internet to wielkie ścierwo Aaaaaaaa......że tak powiem Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:33 ditta12 napisała: > Obesrańce miało być > Internet to wielkie ścierwo > Aaaaaaaa......że tak powiem Ditta ty mnie testujesz mam wrażenie 100% Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:27 piramidę wstawiłem Ditto specjalnie, chciał bym Ci powiedzieć ile wiem i jaką mam świadomość ale po co mają wiedzieć ile rozumię i wiem, ale z pewnością jestem bardzo wysoko Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:31 A ja wyżej bo ja Boginia aż a Ty....tylko Geniusz Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:36 Dam ja Ci piosneczkę ze samego Śląska bo mój dziadek stamtąd pochodziła a potem górniczył we Francji ,jako dzieciak zjeżdżał do kopalni i tam zapoznał Kaznodzieję Van Gogha.Gdzieś w Lille to było czy we Bordoaux o się polubili i mnie nazwali na drugie.....zgadnij jak.Nigdy nie zgadniesz a ja Ci nie powiem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:38 Zapomniałam dać piosneczki jednej........biedulki... Dwa Plus Jeden - Czerwone Słoneczko a na co ja bym Cię miała testować Uwierzu?Bo nie wiem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:44 Mój Dziad był w Ak-Ułan polski,ojciec komunista bo sierota,matka-ze Solidarności a ja schizolka-chad bo.......ech-tyle powiem Tyle we chacie się działo waśni a;e o co to nie mnie w to wnikać. P Rząd czy Nierząd polski?Lak myślisz Uwierzu?Kto ma kredyty spłacać?Chyba Towarzysz Gierek. Pomożecie?Nie!Nie pomożemy! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:49 Mnie już okradł jakiś Czop-rozpłodowiec-samiec beta-a czemu to zrobił to nie wiem. Bo to PISDA a nie chłop i tyle na ostatek. Zadłużył sie we Biku,chytra prostytutka polska-pacholska Hough! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:01 I....jeszcze pewna nastręczona Dominika co lubi ę robotę-dwie flaszko przynosi,krówki kakałowe ze fabryki-wiadomo -św trójca ze grójca-ale liczyć nie umie bo.....zwykły niedouk jak i jej burdel mama. Podałam niżej gdzieś telefon to może swe nóżki przed Tobą rozewrze ochoczo-nakarmi cukierkami kradzionymi z fabryki i.....jeszcze litra postawi i Hotel-bylebyś ją......że tak powiem zapłodnił. Łona chce do mniasta koniecznie i szuka frajera Chcesz?To bierz Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:07 Wyższa Szkoła Kanciarstwa Bankowego= dokur.obej Czujesz klimat rozrodczy na badoo?Uwierzu? -A nie opuścisz mnie He,he z ginekologiem poczęła czy cóś a może......no nie wnikam już,nie moja brocha. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:13 czuł nie czuł, jak jakiś chrząszcz brzmiący w czcinach ja go widziałem to ty pewnie też czujesz blusa teraz? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:13 wydzwaniała ta zapłodniona do mnie co 2 sekundy(chyba automat)jak czop tu siedział na kawie i gadał że mnie kocha a jej prostytutki nie nie nawidzi ale ciekawe że się z bramostójką-prostytutką znów zeszli telefonicznie i chciał koniecznie mi pokazać jak z nią gada ale ja nieciekawa była. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:16 Czuję niesmak Uwierzu ale do śmiedzących qrew i złodziei pacholskich i bramostójków i pielęgniarów ze sobieskiego co w dupę chłopu palec wsadzają Jam kobieta -nie szmata Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:20 kto burakiem się urodził szlachcicem nie zemrze Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:22 a wiesz kto mnie wkurwia? Rosja i Putin, to nie lud tylko bydło z nielicznymi ludźmi. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:22 Ja ni e mam na nikogo HAKA-cokolwiek to znaczy-ja nie wieszam ludzi. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:25 ditta12 napisała: > Ja ni e mam na nikogo HAKA-cokolwiek to znaczy-ja nie wieszam ludzi. ok skoro ty tak to ja Ci powiem że to nie jej wina tylko jego on za dużo jeździł do niej i pił Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:26 teraz rozumiesz? że nie może go wpuszczać do domu bo jak wpuszcza to kanał się robi. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:27 nooo dobrze powiedziane pierduuut! hahaha Odpowiedz Link