Dodaj do ulubionych

Premier zaśpiewał

• ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:03
      Niech mi Premier na prymier przyniesie jakiegoś dzojta(nie wiem jak się pisze)np.maryche albo Heinekena to mu dam parę książek za to i będziemy finitowink
      • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:05
        Donald Duck (czasopismo).
        Hehbig_grin
        • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:08
          A os Pisu nic nie chcę bo nie wierzę że PIS-DA.
          Co da jak nic nie ma?
          Wojnę na krzyże?
          Już była-różokrzyżowce i kółko różańcowe.
          Niech przejdą te polskie dziewice.......wink
          • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:10
            Handzia z Konopielki była dziwna bo nie miał pindy a inne miały bo....dawałybig_grin
            • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:12
              Ale.....Premiery nie przychodzą do Plebsu,bo i po co?Jak tam bida aż piszczy i nie ma.......sad
              • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:15
                Właśnie robię kluski śląskie ino tylko nie mam maszynki do rozdrabniania.....gruliwink
              • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:16
                Taka kasza z tego wyszła, bo ci z pisu czekają na koniec świata a ci z PO jakoś go budują, jeszcze brakuje tylko czarnego buraka żeby mi tace podetkał i bogiem postraszył.
                • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:19
                  a ja politykierów mam w D.... jedni i drudzy są nieźli w tym co robią,czyli walą w chuja.
                  • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:21
                    Niestety masz rację Uwuerzu.
                    To for You ta Comacrying
                    Ode mniesad
                    • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:23
                      ditta12 napisała:

> Niestety masz rację Uwuerzu.
                      > To for You ta Comacrying
                      > Ode mniesad

ale mi ta coma nie jest potrzebna, zwykłe nawalanie bez przesłania, tandeta.
                  • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:22
                    Ot i cała prawda.......
                    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9pg5wqDJ9QpxJRjcH_sCfp1NzJDWv9CTzCLoXVRlRxpBgvg3a_A
                    • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:27
                      https://www.papiez-polak.ovh.org/images/gallery.jpg

Patrz-Karol Wojtyła na Ciebie patrzy Uwierzu.
                      Chciałam wkleić fotę jak przez lornetkę patrzy ale.......kody........bo własność-niedługo się zesrają od nadmiaru tych dóbr materialnych.
                      Takiemu Kaliszowi niedługo brzucho pękniebig_grin
                      • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:29
                        Wojtyła był wybitnym człowiekiem nie ma tu dwóch zdań, chyba rozumiesz Ditto że jestem wysokowink
                      • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:29
                        <zwykłe nawalanie bez przesłania, tandeta.>

Wszystko jest tandeta,Twój telefonik,moja myszka co nie działa i ....obesańce zapewniają że ....trza nową kupić we markecie.Wszystko to szajs li tylkosad
                        • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:30
                          Obesrańce miało byćwink
                          Internet to wielkie ścierwosad
                          Aaaaaaaa......że tak powiemsad
                          • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:33
                            ditta12 napisała:

> Obesrańce miało byćwink
                            > Internet to wielkie ścierwosad
                            > Aaaaaaaa......że tak powiemsad

Ditta ty mnie testujesz mam wrażenie 100%
                    • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:27
                      piramidę wstawiłem Ditto specjalnie, chciał bym Ci powiedzieć ile wiem i jaką mam świadomość ale po co mają wiedzieć ile rozumię i wiem, ale z pewnością jestem bardzo wysokowink
                      • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:31
                        A ja wyżej bo ja Boginia aż a Ty....tylko Geniusz big_grin
                        • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:36
                          Dam ja Ci piosneczkę ze samego Śląska bo mój dziadek stamtąd pochodziła a potem górniczył we Francji ,jako dzieciak zjeżdżał do kopalni i tam zapoznał Kaznodzieję Van Gogha.Gdzieś w Lille to było czy we Bordoaux o się polubili i mnie nazwali na drugie.....zgadnij jak.Nigdy nie zgadniesz a ja Ci nie powiem.
                          • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:38
                            Zapomniałam dać piosneczki jednej........biedulki...

a na co ja bym Cię miała testować Uwierzu?Bo nie wiem.
                            • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:44
                              Mój Dziad był w Ak-Ułan polski,ojciec komunista bo sierota,matka-ze Solidarności a ja schizolka-chad bo.......ech-tyle powiemsad
                              Tyle we chacie się działo waśni a;e o co to nie mnie w to wnikać.
                              P Rząd czy Nierząd polski?Lak myślisz Uwierzu?Kto ma kredyty spłacać?Chyba Towarzysz Gierek.
                              Pomożecie?Nie!Nie pomożemy!
                              • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:49
                                Mnie już okradł jakiś Czop-rozpłodowiec-samiec beta-a czemu to zrobił to nie wiem.
                                Bo to PISDA a nie chłop i tyle na ostatek.
                                Zadłużył sie we Biku,chytra prostytutka polska-pacholska big_grin
                                Hough!
                                • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 19:53
                                  Tania i ....wania,a fuj.
                                  • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:01
                                    I....jeszcze pewna nastręczona Dominika co lubi ę robotę-dwie flaszko przynosi,krówki kakałowe ze fabryki-wiadomo -św trójca ze grójca-ale liczyć nie umie bo.....zwykły niedouk jak i jej burdel mama.
                                    Podałam niżej gdzieś telefon to może swe nóżki przed Tobą rozewrze ochoczo-nakarmi cukierkami kradzionymi z fabryki i.....jeszcze litra postawi i Hotel-bylebyś ją......że tak powiem zapłodnił.
                                    Łona chce do mniasta koniecznie i szuka frajera big_grin
                                    Chcesz?To bierzbig_grin
                                    • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:07
                                      Wyższa Szkoła Kanciarstwa Bankowego=
                                      dokur.obej

Czujesz klimat rozrodczy na badoo?Uwierzu?
                                      -A nie opuścisz mnie tongue_out
                                      He,he
                                      z ginekologiem poczęła czy cóś a może......no nie wnikam już,nie moja brocha.
                                      • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:13
                                        czuł nie czuł, jak jakiś chrząszcz brzmiący w czcinachbig_grin ja go widziałem to ty pewnie teżbig_grin czujesz blusa teraz?
                                      • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:13
                                        wydzwaniała ta zapłodniona do mnie co 2 sekundy(chyba automat)jak czop tu siedział na kawie i gadał że mnie kocha a jej prostytutki nie nie nawidzi ale ciekawe że się z bramostójką-prostytutką znów zeszli telefonicznie i chciał koniecznie mi pokazać jak z nią gada ale ja nieciekawa była.
                                        • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:16
                                          Czuję niesmak Uwierzu ale do śmiedzących qrew i złodziei pacholskich i bramostójków i pielęgniarów ze sobieskiego co w dupę chłopu palec wsadzająsad

Jam kobieta -nie szmata
                                          • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:20
                                            kto burakiem się urodził szlachcicem nie zemrzewink
                                            • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:22
                                              a wiesz kto mnie wkurwia? Rosja i Putin, to nie lud tylko bydło z nielicznymi ludźmi.
                                          • ditta12 Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:22
                                            Ja ni e mam na nikogo HAKA-cokolwiek to znaczy-ja nie wieszam ludzi.
                                            • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:25
                                              ditta12 napisała:

> Ja ni e mam na nikogo HAKA-cokolwiek to znaczy-ja nie wieszam ludzi.

ok skoro ty tak to ja Ci powiem że to nie jej wina tylko jego on za dużo jeździł do niej i piłbig_grin
                                              • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:26
                                                teraz rozumiesz? że nie może go wpuszczać do domu bo jak wpuszcza to kanał się robi.
                                                • uwierz_w_to Re: Premier zaśpiewał 24.04.14, 20:27
                                                  nooo dobrze powiedziane pierduuut! hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka