Gość: tycoon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 14:28 czy jeśli mam 14 lat i napletek w stanie wzwodu mi nie schodzi(normalnie mi schodzi gdy nie jestem podniecony),to czy coś jest ze mną nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: mam 14 lat... IP: 10.9.65.* 31.08.01, 11:34 a bywasz nie podniecony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: mam 14 lat... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 11:40 Nic się nie martw, tylko wal ostro i czesto konia.To naprawdę pomaga. Po miesiącu takiego treningu twój kapucyn zabłyśnie jak gwiazda na niebie i będziesz z niego dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: mam 14 lat... 03.09.01, 16:34 Być może wędzidełko napletka jest zbyt krótkie i w stanie wzwodu utrzymuje napletek na żołędzi. Powinieneś skontaktować się z lekarzem urologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonyhawk Re: mam 14 lat... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:13 dziękuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonyhawk Re: mam 14 lat... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 19:43 tAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonyhawk Re: mam 14 lat... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 18:51 nadal mi się chce,ale o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoll Re: mam 14 lat... IP: 10.9.65.* 09.09.01, 14:55 sprawdzam, czy młodzież jest stała w uczuciach. No i jestem ciekaw, jak sobie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Też miałem ten sam problem IP: *.tele2.pl 10.09.01, 23:52 Drogi chłopcze ! Widzę , że udzielono Ci już kilka porad , dopatrując się jakiś anomalii . Tymczasem problem , o którym piszesz , jest niezwykle częsty . Dobrych kilka lat temu ja sam go miałem . Przyznaję , spędzał mi sen z powiek .Nie wiedziałem , czy sprostam wiadomym wyzwaniom . Miałem jednak to szczęście , że mogłem liczyć na fachową poradę . Uspokojono mnie , tłumacząc , że niewielkiego stopnia zwężenie napletka wcale nie jest równoznaczne ze stulejką ( kto widział podręczniki urologii , ten potwierdzi) i poradzono codzienne , jeśli można to tak określić , "ćwiczenia" ( bez brzydkich skojarzeń ) , polegające na delikatnym rozciąganiu napletka , najlepiej w trakcie kąpieli . Pomimo tego , miałem pewne obawy przed rozpoczęciem współżycia . Całkiem niesłusznie . Jak przyszło co do czego ostatnią rzeczą , o jakiej pomyślałem , był mój napletek . Nie było najmniejszego problemu ! Oczywiście każdy przypadek jest inny , więc na pewno porada lekarska jest najrozsądniejszym wyjściem . Mogę Cię jednak pocieszyć , że w najgorszym razie czeka Cię maleńka chirurgiczna korekta , trwająca kilka chwil . Wydaje mi się , że nie będziesz jej potrzebował ( nie piszesz o problemach z oddawaniem moczu , ani o dolegliwościach bólowych ) Pamiętaj , odrobina ćwiczeń i zawsze zdrowego onanizmu (mimo różnych upowszechnianych "umoralniających" bredni) na pewno Ci nie zaszkodzą. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonyhawk Re: Też miałem ten sam problem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 18:53 bardzo dziękuje za porade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycoon Re: mam 14 lat... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:17 dziękuje za odpowiedż,ale mam pytanie jeszcze inne.Jak już pisałem,mam 14 lat.Nie wiem jak za bardzo spotkać się z urologiem dyskretnie.Czy ma ktoś jakiś pomysł.Trudno się z takim czymś zwrócić do rodziców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro Re: mam 14 lat... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 21:25 to sie nazywa stulejka. powinienes zglosic to lekarzowi, chocby pielegniarce w szkole. potem mozesz miec problemy! im wczesniej tym lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś