Dodaj do ulubionych

mam 14 lat...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 14:28
czy jeśli mam 14 lat i napletek w stanie wzwodu mi nie schodzi(normalnie mi
schodzi gdy nie jestem podniecony),to czy coś jest ze mną nie tak?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: mam 14 lat... IP: 10.9.65.* 31.08.01, 11:34
      a bywasz nie podniecony?
    • Gość: antek Re: mam 14 lat... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 11:40
      Nic się nie martw, tylko wal ostro i czesto konia.To naprawdę pomaga.
      Po miesiącu takiego treningu twój kapucyn zabłyśnie jak gwiazda na niebie i
      będziesz z niego dumny.
    • andrzej.depko Re: mam 14 lat... 03.09.01, 16:34
      Być może wędzidełko napletka jest zbyt krótkie i w stanie wzwodu utrzymuje
      napletek na żołędzi. Powinieneś skontaktować się z lekarzem urologiem.

• Gość: tonyhawk Re: mam 14 lat... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:13
        dziękuje za odp.
        • Gość: zoll Re: mam 14 lat... IP: 10.9.65.* 06.09.01, 11:33
          Nadal masz 14 lat?
          • Gość: tonyhawk Re: mam 14 lat... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 19:43
            tAK
            • Gość: zoll Re: mam 14 lat... IP: 10.9.65.* 07.09.01, 09:44
              I nadal ci się chce?
              • Gość: tonyhawk Re: mam 14 lat... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 18:51
                nadal mi się chce,ale o co ci chodzi?
                • Gość: zoll Re: mam 14 lat... IP: 10.9.65.* 09.09.01, 14:55
                  sprawdzam, czy młodzież jest stała w uczuciach. No i jestem ciekaw, jak sobie poradzisz.
                  • Gość: nemo Też miałem ten sam problem IP: *.tele2.pl 10.09.01, 23:52
                    Drogi chłopcze !
                    Widzę , że udzielono Ci już kilka porad , dopatrując się jakiś anomalii .
                    Tymczasem problem , o którym piszesz , jest niezwykle częsty .
                    Dobrych kilka lat temu ja sam go miałem . Przyznaję , spędzał mi sen z
                    powiek .Nie wiedziałem , czy sprostam wiadomym wyzwaniom . Miałem jednak to
                    szczęście , że mogłem liczyć na fachową poradę . Uspokojono mnie , tłumacząc ,
                    że niewielkiego stopnia zwężenie napletka wcale nie jest równoznaczne ze
                    stulejką ( kto widział podręczniki urologii , ten potwierdzi) i poradzono
                    codzienne , jeśli można to tak określić , "ćwiczenia" ( bez brzydkich
                    skojarzeń ) , polegające na delikatnym rozciąganiu napletka , najlepiej w
                    trakcie kąpieli . Pomimo tego , miałem pewne obawy przed rozpoczęciem
                    współżycia . Całkiem niesłusznie . Jak przyszło co do czego ostatnią rzeczą , o
                    jakiej pomyślałem , był mój napletek . Nie było najmniejszego problemu !
                    Oczywiście każdy przypadek jest inny , więc na pewno porada lekarska jest
                    najrozsądniejszym wyjściem . Mogę Cię jednak pocieszyć , że w najgorszym razie
                    czeka Cię maleńka chirurgiczna korekta , trwająca kilka chwil . Wydaje mi się ,
                    że nie będziesz jej potrzebował ( nie piszesz o problemach z oddawaniem
                    moczu , ani o dolegliwościach bólowych ) Pamiętaj , odrobina ćwiczeń i zawsze
                    zdrowego onanizmu (mimo różnych upowszechnianych "umoralniających" bredni) na
                    pewno Ci nie zaszkodzą. Pozdrawiam serdecznie
                    • Gość: tonyhawk Re: Też miałem ten sam problem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 18:53
                      bardzo dziękuje za porade
    • Gość: tycoon Re: mam 14 lat... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:17
      dziękuje za odpowiedż,ale mam pytanie jeszcze inne.Jak już pisałem,mam 14
      lat.Nie wiem jak za bardzo spotkać się z urologiem dyskretnie.Czy ma ktoś jakiś
      pomysł.Trudno się z takim czymś zwrócić do rodziców...
      • Gość: ro Re: mam 14 lat... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 21:25
        to sie nazywa stulejka.
        powinienes zglosic to lekarzowi,
        chocby pielegniarce w szkole.
        potem mozesz miec problemy!
        im wczesniej tym lepiej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka