Dodaj do ulubionych

Polska jest zacofana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 16:47
Chciałbym zalegalizować mój związek z pięknym labradorem Fryderykiem Apoloniuszem czemu ten zacofany klerykofaszystowski kraj mi to uniemożliwia? W wielu krajach jest to możliwe a ci polscy katole faszyści nie chcą bym zawarł związek z tym kim kocham! Wstyd Polsko! Żądam tolerancji!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: .................. Re: Polska jest zacofana IP: *.183.249.159.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.03.13, 16:52
      W wielu krajach jest to możliwe
      a gdzie konkretnie ?

chciałbym wiedzieć, bo wiedza to klucz ... czasem wytrych
      • Gość: bobo Re: Polska jest zacofana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 16:59
        www.google.pl/#hl=pl&sclient=psy-ab&q=wzi%C4%85%C5%82+%C5%9Blub+z+psem&oq=wzi%C4%85%C5%82+%C5%9Blub+z+psem&gs_l=serp.3...5343.5343.0.5547.1.1.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1c.1.5.psy-ab.clK6KyDjM_U&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=b15dc1ca978db664&biw=1366&bih=667
    • Gość: dfasdg Re: Polska jest zacofana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 17:02
      Twój labrador nie chce. Mówi na mieście że jesteś ch...owy i woli suki. Bo w tym właśnie jest ambaras zeby dwoje chciało na raz. Jak zrozumiesz to odpisz. Jak nadal w tak głupi sposób zamierzasz sprzeciwiać się zwiazkom partnerskim to odpuść sobie bo się osmieszasz.
      • Gość: bobo Re: Polska jest zacofana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 17:08
        Jesteś wstrętnym i zacofanym labradorofobem! Fe!
        • Gość: dfasdg Re: Polska jest zacofana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 17:11
          Ależ skąd. Po prostu Twój labrador nie chce. Chodzi po mieście i mówi że ci nie staje.
    • Gość: .................. Re: Polska jest zacofana IP: *.183.249.159.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.03.13, 17:36
      och dziękuję za odpowiedź - nie wiedziałem, że w tym pięknym kraju na antypodach tak można ...

ale napisał dfasdg
      Bo w tym właśnie jest ambaras zeby dwoje chciało na raz
      no właśnie

całkiem poważnie - ślub ze zwierzęciem to faktycznie pojechane, przy czym powyższy cytat jest jak najbardziej na miejscu - łaj ? pies przecież nie wypowie sakramentalnego tak ... chyba, że w Australii mają jakieś inne psy :)

oddalając się od krainy absurdu, zmierzając w kierunku związków między ludźmi ... nikt przecież nikogo do niczego nie zmusza, bo w tym właśnie jest ambaras żeby dwoje chciało na raz
      ludzie w przeciwieństwie do psów mówią ... czasem bez sensu, ale jednak mówią
      mogą zatem wyrazić obopólną wolę życia razem
      a czy to żyje pan z panią, pan z panem, czy pani z panią ... co mnie to
      dla mnie ważne jak ja i z kim żyję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka