Gość: at IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 17:18 Podniecają mnie kobiece stopy, wydaje mi się to dziwne i wstydzę się tego. Chciałbym wiedzieć czy wielu mężczyzn podniecają stopy i co myślą o tym kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucki Re: Stopy IP: *.*.*.* 10.09.01, 09:33 Mysle, ze nie jestes odosobniony ze swoim fetyszem. Ja tez bardzo lubie stopy, i uwazam je za najbardziej erotyczna czesc ciala u kobiety (zakladajac oczywiscie, ze sa one zadbane). Nie muszisz sie o nic martwic. Jedni lubia piersi, inni posladki, inni dlonie, a my stopy. Kobiety tez bardzo lubia miec pieszczone stopy, wiec mozemy swoje pragnienia urzeczywistniac bez najmniejszych problemow.---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Stopy IP: *.dabrowa.pl 11.09.01, 01:08 Hehe.. nie martw sie.. Za toba jest rzesza stopiarzy.. A wsrod nich i ja.. Kobiece delikatne stopki z ladnymi paluszkami sa super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Stopy IP: *.punkt.pl 11.09.01, 09:23 co za radosc, ze nie jestem sam... Ja osobiscie uwielbiam kobiece stopy do tego stopnia, ze zwracam uwage na to czy sa zadbane. Jesli zauwaze cos, co "nie pasuje mi"- kobiete stawiam od razu na przegranej pozycji. Takiem moje zachowanie- to chyba jest juz problem. Ale jak tego nie widze w kategoriach problemu, wprost przeciwnie, nadal "kocham sie" w kobiecych stopach, a juz zupelnie szlaeje kiedy moge je popieścić. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: Stopy IP: *.*.*.* 11.09.01, 09:28 Zawsze zastanawialem sie nad soba, czy przypadkiem moj fetysz nie przybral nie naturalne rozmiary. Otoz: jesli dziewczyna byla z urody ladna, ale ma zaniedbane stopy (lub brzydkie z urody) nigdy nie miala u mnie szans, natomiast jesli byla brzydka z urody (no moze nie strasznie brzydka, ale powiedzmy "nieladna"), ale miala sliczne zadbane stopy, miala duzo wieksze szanse od ladnej z brzydkimi stopami. Z czasem to tego lekkiego skrzywienia u siebie przywyklem. I wiecie jaka znalazlem: ladna z ladnymi stopami.----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Stopy IP: *.punkt.pl 11.09.01, 09:34 a ja z kolei pekam z ciekawosci, co tez moze nas jeszcze u kobiet podniecac. No, mnie np. stopy, zdecydowanie najbardziej. Inni moze beda wiekszymi tradycjonalistami i powiedza,ze piersi, czy posladki. Sluchajcie, napiszcie, co Was podnieca u kobiet najbardziej- oczywiscie dotyczy to najbardziej "dziwnych" miejsc. Pekam z ciekawosci! Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ir Sen Re: Stopy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 02:25 Ja tez zawsze zwracam uwage na stopy, bylem kiedys z jedna dziewczyna, ktora byla bardzo seksowna, ale jej stopy......ble! Tzn. byly zadbane ale jakies takie dziwne, jakis taki zabowaty ksztalt! Teraz mam dziewczyne ladna z ladnymi stopkami i uwielbiam lizac jej paluszki i calowac w stopki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Buty IP: 212.244.106.* 12.09.01, 16:42 A popatrcie sobie na "Dewiant z wyboru" . Ten facet to ma dopiero problem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Stopy IP: *.dabrowa.pl 12.09.01, 17:25 Napiszcie jakie uwielbiacie stopy.. Moja stopa marzen ma rozmiar 40/41, ale dosyc szczupla, dlugie drobne paluszki, mocno podbita pieta, ladnie wyprofilowany spod stopy i pazurki nie za krotkie w kolorze wisni.. Wszystko czyste i bez luszczacego sie naskorka... Jesli dziewczyna ma takie stopy i w miare zgrabne nogi, juz za nia szaleje .. Pozdrawiam, Jak znacie strony na ten temat, to podajcie.. Odpowiedz Link Zgłoś