peter25 01.08.02, 15:32 Partnerka jest w ekstazie, kiedy jestem ustami w jej "myszce". Pragne aby ona tez wziela w usta mojego ponisa ale ona nie chce. Jak to przelamac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssij Re: Milosc francuska 01.08.02, 18:39 Umyj go... moze smierdzi ci z lufy co? Odpowiedz Link Zgłoś
max7760 Re: Milosc francuska 01.08.02, 20:29 Ssij czy Ty nie jestes przypadkiem jakims wcieleniem Tassmana? Pozdr, Max Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Max7760 francuska 02.08.02, 08:06 max7760 Mr.ssij nie jest niestety moim wcieleniem ani uczniem......a szkoda chyba.. tassman:) ps.W wracając do problemu tego postu doradzam hasło "nie łam się, przełam się, podziel się".:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: Milosc francuska 02.08.02, 11:10 max7760 napisał: > Ssij czy Ty nie jestes przypadkiem jakims wcieleniem Tassmana? > > Pozdr, > > Max ###################### macie ludziska jakąś poważną obsesję na punkcie tassmana a co do petera25......musisz się spotkać z olivvką. Ciągnie nawet po analu :-) Błuehehehehehhehe bajerful® Odpowiedz Link Zgłoś
koteczek_m Re: Milosc francuska 02.08.02, 11:14 Peter, to przykre ale masz najwyrazniej do czynienia z jakas egoistka, ktora interesuje tylko wlasne zaspokojenie. Skrajnym rozwiazaniem byłaby twoja odmowa lizania partnerki miedzy udami ("jak ty mi nie to ja tobie tez nie") Ja poleacałbym jednak przeprowadzenie rozmowy majacej na celu wyjasnienie na czym polega problem. Jak to zazwyczaj bywa w takich przypadkach, podales zbyt malo danych, dzieki ktorym mozna by sie bylo zorientowac w kontekscie calej sprawy. Nie wiemy jak dlugo wspolzyjecie, jakie ona ma doswiadczenie a takze, czy jest miedzy wami wiez emocjonalna. Jesli tak, to jestem przekonany ze problem wkrotce zniknie. Wystarczy tylko pokazac jej jaką ci to sprawia przyjemnosc. Aha, jeszcze jednoodnosnie 'pogadanki' : stanowczo odradzam argumentacje w stylu "no wiesz, wszystkie dziewczyny moich znajomych im to robią" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Milosc bolszewicko-francuska 02.08.02, 14:18 koteczek_m napisał: > Peter, to przykre ale masz najwyrazniej do czynienia z jakas egoistka, ktora in > teresuje tylko wlasne > zaspokojenie. Skrajnym rozwiazaniem byłaby twoja odmowa lizania partnerki miedz > y udami ("jak ty mi nie > to ja tobie tez nie") Ja poleacałbym jednak przeprowadzenie rozmowy majacej na > celu wyjasnienie na > czym polega problem. Jak to zazwyczaj bywa w takich przypadkach, podales zbyt m > alo danych, dzieki > ktorym mozna by sie bylo zorientowac w kontekscie calej sprawy. Nie wiemy jak d > lugo wspolzyjecie, jakie > ona ma doswiadczenie a takze, czy jest miedzy wami wiez emocjonalna. Jesli tak, > to jestem przekonany > ze problem wkrotce zniknie. Wystarczy tylko pokazac jej jaką ci to sprawia przy > jemnosc. > > Aha, jeszcze jednoodnosnie 'pogadanki' : stanowczo odradzam argumentacje w styl > u "no wiesz, > wszystkie dziewczyny moich znajomych im to robią" ;-) ******************** Koteczek Czy twoje bolszewickie metody seksualne ("jak ty mi nie, to ja tobie też nie") sprawdzają sie w twoim pożyciu??? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś