Dodaj do ulubionych

Milosc francuska

01.08.02, 15:32
Partnerka jest w ekstazie, kiedy jestem ustami w jej "myszce".
Pragne aby ona tez wziela w usta mojego ponisa ale ona nie chce.

Jak to przelamac?
Obserwuj wątek
    • ssij Re: Milosc francuska 01.08.02, 18:39
      Umyj go... moze smierdzi ci z lufy co?
      • max7760 Re: Milosc francuska 01.08.02, 20:29
        Ssij czy Ty nie jestes przypadkiem jakims wcieleniem Tassmana?

Pozdr,

Max
        • tassman Max7760 francuska 02.08.02, 08:06
          max7760

Mr.ssij nie jest niestety moim wcieleniem ani uczniem......a szkoda chyba..

tassman:)

ps.W wracając do problemu tego postu doradzam hasło "nie łam się, przełam się,
          podziel się".:))

• bajerful Re: Milosc francuska 02.08.02, 11:10
          max7760 napisał:

> Ssij czy Ty nie jestes przypadkiem jakims wcieleniem Tassmana?
          >
          > Pozdr,
          >
          > Max
          ######################
          macie ludziska jakąś poważną obsesję na punkcie tassmana
          a co do petera25......musisz się spotkać z olivvką. Ciągnie nawet po analu :-)
          Błuehehehehehhehe

bajerful®

• koteczek_m Re: Milosc francuska 02.08.02, 11:14
      Peter, to przykre ale masz najwyrazniej do czynienia z jakas egoistka, ktora interesuje tylko wlasne
      zaspokojenie. Skrajnym rozwiazaniem byłaby twoja odmowa lizania partnerki miedzy udami ("jak ty mi nie
      to ja tobie tez nie") Ja poleacałbym jednak przeprowadzenie rozmowy majacej na celu wyjasnienie na
      czym polega problem. Jak to zazwyczaj bywa w takich przypadkach, podales zbyt malo danych, dzieki
      ktorym mozna by sie bylo zorientowac w kontekscie calej sprawy. Nie wiemy jak dlugo wspolzyjecie, jakie
      ona ma doswiadczenie a takze, czy jest miedzy wami wiez emocjonalna. Jesli tak, to jestem przekonany
      ze problem wkrotce zniknie. Wystarczy tylko pokazac jej jaką ci to sprawia przyjemnosc.

Aha, jeszcze jednoodnosnie 'pogadanki' : stanowczo odradzam argumentacje w stylu "no wiesz,
      wszystkie dziewczyny moich znajomych im to robią" ;-)
      • tassman Milosc bolszewicko-francuska 02.08.02, 14:18
        koteczek_m napisał:

> Peter, to przykre ale masz najwyrazniej do czynienia z jakas egoistka, ktora
        in
        > teresuje tylko wlasne
        > zaspokojenie. Skrajnym rozwiazaniem byłaby twoja odmowa lizania partnerki
        miedz
        > y udami ("jak ty mi nie
        > to ja tobie tez nie") Ja poleacałbym jednak przeprowadzenie rozmowy majacej
        na
        > celu wyjasnienie na
        > czym polega problem. Jak to zazwyczaj bywa w takich przypadkach, podales zbyt
        m
        > alo danych, dzieki
        > ktorym mozna by sie bylo zorientowac w kontekscie calej sprawy. Nie wiemy jak
        d
        > lugo wspolzyjecie, jakie
        > ona ma doswiadczenie a takze, czy jest miedzy wami wiez emocjonalna. Jesli
        tak,
        > to jestem przekonany
        > ze problem wkrotce zniknie. Wystarczy tylko pokazac jej jaką ci to sprawia
        przy
        > jemnosc.
        >
        > Aha, jeszcze jednoodnosnie 'pogadanki' : stanowczo odradzam argumentacje w
        styl
        > u "no wiesz,
        > wszystkie dziewczyny moich znajomych im to robią" ;-)

Koteczek

Czy twoje bolszewickie metody seksualne ("jak ty mi nie, to ja tobie też nie")
        sprawdzają sie w twoim pożyciu???

tassman:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka