Dodaj do ulubionych

członek - lekko zaokrąglony

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 14:07
mój członek jest lekko zaokrąglony, jest z powodowane ( chyba ) tym, że
mam trochę obcisłe slipy i jak mi "staje" to zaokrągla się...
Jest tak zawsze nawet jak się masturbuje to podczas wzwodu jest zaokraglony...
co mam rbić, czy to jest coś groźnego?
pozdrawiam, koper
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: członek - lekko zaokrąglony IP: 158.66.108.* 10.10.01, 14:27
      To straszne. Żadna kobieta nie będzie cię chciała!
    • Gość: zorro Re: członek - lekko zaokrąglony IP: 213.77.81.* 10.10.01, 15:42
      Rozumiem że nie jest zupełnie prosty tylko posiada niewielkie skrzywienie .Co
      do takiego przypadky gdy skrzywienie jest boczne lub dolne oraz jest nie duże
      nie należy się tym przejmować , gdy jest znaczne powyżej 30 stopni- można się
      poddać niewielkiej korekcji operacyjnej. Gdy skrzywienie jest do góry wówczas
      taki przypadek daje partnerce lepszą stymulację punktu G , a co za tym idzie
      wspaniały orgazm.
      • Gość: Max Re: członek - lekko zaokrąglony IP: 158.66.108.* 10.10.01, 15:50
        Krzywy to zawsze krzywy. Nie ma co robić z biedy cnoty. I tak kobiety krzywych
        nie lubią.
        • Gość: lucki Re: członek - lekko zaokrąglony IP: *.*.*.* 10.10.01, 15:54
          A jeszcze bardziej Maxiu nie lubia głupich i dziecinnych. Daruj sobie proszę,
          te unaocznianie nam jak bardzo określenie "infantylny" pasuje do Twojej
          osobowości. Jeśli chcesz bawić swoim wątpliwej jakości dowcipem, to przejdź
          proszę na forum "rozrywka". Tam będziesz mógł się realizować. -----
          • Gość: orzeszek Re: członek - lekko zaokrąglony IP: 192.168.252.* 10.10.01, 17:07
            To z pewnoscia forum edukacyjne. Mogloby sie nazywac "wszystko na temat
            czlonka". Niedlugo beda trojkatne, kwadratowe-a moze i podwojne. Czego Panom i
            sobie zycze:))))))
            • Gość: barabasz Re: a co by orzeszek robil z podwojnym ??? IP: *.access.de.clara.net 10.10.01, 18:08
    • Gość: DrCzart Re: członek - lekko zaokrąglony IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.10.01, 20:22
      A wolalbys zeby byl KANCIATY, Czy co?
      Na stresy najlepszy "Okocim" Mocny i to niejeden strong!!!
    • andrzej.depko Re: członek - lekko zaokrąglony 10.10.01, 21:58
      Z Twojego lakonicznego opisu wynika,że członek mieści się w granicach normy
      fizjologicznej. Rzeczowej porady może udzielić lekarz urolog po badaniu.
    • Gość: orzeszek Re: członek - lekko zaokrąglony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 22:17
      a moglbys przyslac zdjecie? Jakos nie moge sobie wyobrazic.
      Co by orzeszek z podwojnym robil dowie sie tylko posiadacz takowego:)))))))
    • Gość: stos Pozwól to ocenić profesjonalistce, 100zł i po kompleksach ! IP: *.*.*.* 12.10.01, 15:12
    • Gość: ella Re: członek - lekko zaokrąglony IP: *.c.subnet.rcn.com 23.10.01, 18:49
      Moj kochany tez ma zaokraglony i w niczym to nie przeszkadza kocham tego kutasa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka