Gość: jas IP: *.physik.uni-ulm.de 04.11.01, 16:44 Jak poprawic smak narzadow plciowych kobiety (dieta, leki etc.) w celu uprawiania seksu oralnego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elf Re: Poprawa smaku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 18:36 moze je jakos przypraw-sola, pieprzem. nie wiem, co lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Poprawa smaku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:35 hehe. albo chili. nie wiem czy mozna. za to podobno sperma bedzie slodsza jak Pan bedzie sie raczyl w duzych ilosciach soczkiem ananasowym. kolejna brednia, czy cos w tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Re: Poprawa smaku IP: *.bbnplanet.com 05.11.01, 14:40 smak spermy można zmienić już po wypiciu 1 litra soku np brzoskwiniowego, +- na 2 godziny przed planowaną "zabawą" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Poprawa smaku 08.11.01, 02:06 Smak narządów płciowych kobiety jest indywidualną cechą fizjologiczną i uzależniony jest od ogólnego stanu zdrowia kobiety, nawyków higienicznych kobiety, aktualnego stopnia czystości pochwy, obecności lub braku nadżerek lub miejscowych infekcji ( rodzaj składu flory bakteryjnej pochwy ) oraz od dnia cyklu miesiączkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
raisa a ja mam pytanie do panow.. 09.11.01, 16:41 czy wy to lubicie robic kobietom?moj chlopak sprawia m ta przjemnosc barzo czesto:))i z duzym, zamilowaniem w oczach,jednak ja sie zastanawiam czy to jest przyjemne..oczywiscie dbam szczergolnie o higiene zawsze etc,ale nie wydaje mi sie by to byl taki wpsanialy smak... ktos nawet kiedys powiedzial,az wstyd powtorzyc,;-))ze to sie kojarzy z ryba... jak to jest..powiem szczerze,ze jak to uslyszalam(chyba kolega mojgo chlopaka ekhm o sowjej dziewcyznie)to od tamtej pory czuje sie mniej pewnei i jestem bardziej zawstydzona.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a ja mam pytanie do panow.. IP: *.ok.ae.wroc.pl 09.11.01, 17:45 uwielbiam... chyba nic innego nie jest tak podniecajace... wole nawet wylizac swojej dziewczynie niz aby ona mi aziela w usta... . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercik Re: a ja mam pytanie do panow.. IP: 192.168.8.* 14.11.01, 14:01 Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam. Moge tak piescic moja Zonke w nieskonczonosc. Wyje ze prawie sasiadow budzi. Nie ukrywam ze sprawia mi to wielka przyjemnosc. (I lizanie i wycia). Szkoda ze Ona jeszcze nie odwazyla sie na "rewanz". Co do smaku - mi on odpowiada. A z Zonki czesto wyplywa az rzeczka... YYYYYmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Re: Poprawa smaku IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.01, 18:28 andrzej.depko napisał(a): > Smak narządów płciowych kobiety jest indywidualną cechą fizjologiczną i > uzależniony jest od ogólnego stanu zdrowia kobiety, nawyków higienicznych > kobiety, aktualnego stopnia czystości pochwy, obecności lub braku nadżerek lub > miejscowych infekcji ( rodzaj składu flory bakteryjnej pochwy ) oraz od dnia > cyklu miesiączkowego. Pan Doktor dał odpowidż wyczerpującą. Ze swojej strony dodam, że stan zdrowia jest decydujący. Stany zapalne pochwy lub dróg moczowych zdecydowanie zmieniają smak i zapach na podobny do zapachu ryby lub cebuli ( u mężczyzn podobnie ). Natomiast niewłaściwa higiena to nie to samo, co brak higieny - może być tak, że zbyt dokładne mycie połączone ze stosowaniem środków odkażających (np. zbyt wysoko stężony roztwór kwasu bornego stosowany w irygacji - niezależnie od tego, z jakiego powodu), może spowodować nadmierne wyjałowienie środowiska pochwy - także z flory baktryjnej niezbędnej do jej prawidłowego funkcjonowania , czyli pozbawić naturalnej biologicznej osłony. Podobnie dzieje się w wypadku kuracji antybiotykowej bez wsparcia tej naturalnej osłony przez preparaty typu nystatyna, a także wspierające: mikroelementy i witaminy(w razie konieczności syntetyczne) i podobne. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś