Gość: Monika IP: *.id.pl 09.11.01, 16:23 Czy np. ginekolog moze mi powiedziec czy jestem dziewica czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mery Re: Dziewictwo-czy mozna to sprawdzic? IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 16:38 Chyba sama powinnaś to wiedzieć, nie? A z błoną dziewiczą to też jest różnie - nie zawsze kobieta krwawi przy "pierwszym razie"!!! Kiedyś rozmawiałam o tym z koleżankami i okazało sie, że dwie spośrod nas wcale żadnego krwawienia nie miały, a tylko jedna miała! Sposób sprawdzenia dziewictwa "na krew" nie ma sensu! i jeszcze: czytałam gdzieś, że są kliniki, w których "błonę dziewiczą" można sobie zrobić za odpowiednią opłatą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Dziewictwo-czy mozna to sprawdzic? IP: *.focal-chi.corecomm.net 09.11.01, 18:02 Przeciez nie ma pewnosci ze w lozeczku nie siadla na smoczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Re: Dziewictwo-czy mozna to sprawdzic? IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.01, 18:51 Był już na tym forum wątek o błonie dziwiczej. Mówiliśmy także o tym, że jej kształt i rozmiary są różne i bywa tak, że jest ona na tyle znikoma, że przy pierwszym kontakcie seksualnym kobieta może nie odczuwać żadnego bólu a partner oporu. Błona dziwicza wykazuje ewolucyjną tendencję do zaniku, ponieważ od wielu tysięcy lat wśród ludzi o sile - a tym samym atrakcyjności genów - decyduje nie siła fizyczna, ale inne atuty. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Sorry IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.01, 19:46 Pytałas tylko o to, czy ginekolog może stwierdzić, czy jesteś dziewicą. Rozumiem, że niezależnie od kształtu błony dziewiczej. Podobno może, ale ja w to nie wierzę. Mam powody:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: Sorry IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 08:34 Dla mnie "dziewictwo" jest sprawą charakteru a nie ginekologii (zob. mój komentarz do wątku o przeszłości seksualnej". Znam wielodzietne matki, które zapytane o seks odpowiadają "co to to nie, byłam zawsze przyzwoitą kobietą" (!) autentyczne. Tak, że nie wiem kto we współczesnych czasach może wydawać np zaświadczenie o dziewictwie. Bywało (lata 30), że wydawał je ksiądz. Wł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mONIKA Re: Sorry IP: *.id.pl 13.11.01, 10:03 > Pytałas tylko o to, czy ginekolog może stwierdzić, czy jesteś dziewicą. > Rozumiem, że niezależnie od kształtu błony dziewiczej. Podobno może, ale ja w > to nie wierzę. Mam powody:))) nO WLASNIE O TO PYTAŁAM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do Bony IP: 158.66.108.* 13.11.01, 10:57 Halo Bono, "błona dziewicza wykazuje ewolucyjną(?) tendęcję do zaniku" (!?) Tym razem przerosłaś sama siebie. Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: do Bony IP: *.*.*.* 13.11.01, 11:49 Ciebie z pewnoscia przerosla. Pseudointelektualisto. Brak ci partnerow w realu do prowadzenia dyskurs? Musisz robic z siebie idiote na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: do Bony IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 15:12 Gość portalu: Max napisał(a): > Halo Bono, > > "błona dziewicza wykazuje ewolucyjną(?) tendęcję do zaniku" (!?) > > Tym razem przerosłaś sama siebie. > > Halo,Max Max! Masz rację (sztama) błona zanika na zawsze po pierwszym razie. Wydaje mi się, że tak było z BONĄ pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do smyka IP: 158.66.108.* 13.11.01, 16:21 Halo smyku, niezłą "ewolucję" seksualną przeszła Bona? Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: do smyka IP: *.id.pl 14.11.01, 14:22 Max - kretyn po raz drugi.. > Halo smyku, > > niezłą "ewolucję" seksualną przeszła Bona? > > Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: do maksa i smyka IP: *.chello.pl 13.11.01, 19:40 Gość portalu: smyk napisał(a): > > Max! > Masz rację (sztama) błona zanika na zawsze po pierwszym razie. > Wydaje mi się, że tak było z BONĄ > pozdr. I tu Was zaskocze Panowie. Moja blona dziewicza miala taki ksztalt, ze dopiero po miesiacu wspolzycia, kiedy zmienilismy pozycie z klasycznej na inna, w trakcie stosunku poczulam bol i wystapilo niewielkie krwawienie. Pierwsze razy byly zupelnie bezbolesne. Tak wiec przez jakis czas bylam dziewica, wedlug Waszego rozumienia, ale czynnie uprawiajaca sex:-))) Przyklad moj zamieszczam Maksowi i smykowi pod rozwage. Bo albo swoimi podejrzeniami skrzywdzicie w noc poslubna swoja malzonke, albo sami mozecie zostac oszukani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: do fanny IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 09:15 Gość portalu: fanny napisał(a): > Gość portalu: smyk napisał(a): > > > > > > Max! > > Masz rację (sztama) błona zanika na zawsze po pierwszym razie. > > Wydaje mi się, że tak było z BONĄ > > pozdr. > > I tu Was zaskocze Panowie. > Moja blona dziewicza miala taki ksztalt, ze dopiero po miesiacu wspolzycia, kie > dy > zmienilismy pozycie z klasycznej na inna, w trakcie stosunku poczulam bol i > wystapilo niewielkie krwawienie. Pierwsze razy byly zupelnie bezbolesne. Tak wi > ec > przez jakis czas bylam dziewica, wedlug Waszego rozumienia, ale czynnie > uprawiajaca sex:-))) > Przyklad moj zamieszczam Maksowi i smykowi pod rozwage. > Bo albo swoimi podejrzeniami skrzywdzicie w noc poslubna swoja malzonke, albo > sami mozecie zostac oszukani. > Fanny! Jakie Twój facet ma "wymiary". Przypuszczam, że mikroskopijne. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziara Re:Dziewictwo-czy można to sprawdzić? IP: *.chello.pl 14.11.01, 09:24 >Czy np. ginekolog moze mi powiedziec czy jestem dziewica czy nie? Powiedzieć może ,ale nie zawsze będzie miał rację.Mi kilka lat temu(miałam wtedy 17 l}ginekolog powiedział, że nie jestem dziewicą,nie wierzył mi ,że nie współżyłam dotychczas ,podczas gdy on był pierwszym facetem który widzxiał moją cipkę (pomijam dzieciństwo ,gdy przewijał mi ojciec pieluchy). Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: do fanny 14.11.01, 11:32 Smyku! Serdecznie ci radzę, poczytaj trochę literatury fachowej, zanim się zabierzesz do jakiejkolwiek dyskusji na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: do fanny IP: *.id.pl 14.11.01, 14:23 Fanny i max to jacys po papaprancy..:DDD > Gość portalu: fanny napisał(a): > > > Gość portalu: smyk napisał(a): > > > > > > > > > > Max! > > > Masz rację (sztama) błona zanika na zawsze po pierwszym razie. > > > Wydaje mi się, że tak było z BONĄ > > > pozdr. > > > > I tu Was zaskocze Panowie. > > Moja blona dziewicza miala taki ksztalt, ze dopiero po miesiacu wspolzycia > , kie > > dy > > zmienilismy pozycie z klasycznej na inna, w trakcie stosunku poczulam bol > i > > wystapilo niewielkie krwawienie. Pierwsze razy byly zupelnie bezbolesne. T > ak wi > > ec > > przez jakis czas bylam dziewica, wedlug Waszego rozumienia, ale czynnie > > uprawiajaca sex:-))) > > Przyklad moj zamieszczam Maksowi i smykowi pod rozwage. > > Bo albo swoimi podejrzeniami skrzywdzicie w noc poslubna swoja malzonke, a > lbo > > sami mozecie zostac oszukani. > > > > Fanny! Jakie Twój facet ma "wymiary". > Przypuszczam, że mikroskopijne. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do fanny IP: 158.66.108.* 14.11.01, 12:29 Halo fanny, zupełnie nie rozumiesz, o czym piszemy! Co ma obecność, lub nie, błony dziewiczej wspólnego z dziewictwem? Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: do Maksa IP: *.chello.pl 14.11.01, 12:50 Gość portalu: Max napisał(a): > Halo fanny, > > zupełnie nie rozumiesz, o czym piszemy! Co ma obecność, lub nie, błony > dziewiczej wspólnego z dziewictwem? > > Halo,Max Wlasnie to chcialam swoim postem powiedziec, ze jedno(blona dziewicza) NIE zawsze oznacza to drugie(dziewictwo)! I odwrotnie. Ciesze sie, ze tez to tak widzisz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do fanny IP: *.*.*.* 14.11.01, 12:58 Znowu udajesz glupszego niz jestes. Nie zabieraj glosu, jesli o seksie masz mgliste pojecie lub nie masz go wcale. Ponoc jeszcze jestes prawiczkiem? Zgadza sie? Wiec zamknij sie, chyba ze chcesz byc tak jak ksiadz co radzi malzenstwom jak byc szczesliwym, gdy sam o tym nie ma bladego pojecia. Jestes Max jak wrzod na dupie. Mysle, ze nie tylko ja mam ciebie na tym forum dosc. Pseudointelektualista. Odpowiedz Link Zgłoś