Dodaj do ulubionych

pieszczoty oralne dla pań

IP: *.chello.pl 17.11.01, 11:52
Ponieważ ciągle jestem pod wrażeniem opisu p.Depko jak pieścić męskiego
członka ,proszę o równie szczegółową deskrypcję mówiącą jak najlepiej
pieścić kobietę w intymnym miejscu .
Prosze nie wprowadzać mnie w konfuzję jak w innych wątkach ,ale poważnie
potraktować ten wątek

Lodziara
Obserwuj wątek
    • Gość: Praktyk Zamiast dra D. IP: 213.25.197.* 18.11.01, 03:40
      Czynności stricte seksualne najlepiej poprzedzić pewnym zabiegiem, który
      spowoduje podniesienie wrażliwości pochwy i zwiększy intensywność doznań. W tym
      celu należy wyparzyć ją gorącą wodą. Nie należy tego robić u kobiet, które
      rzadko wspóżyją - bo one mają wystarczjąco wrażliwe receptory. Natomiast u tzw.
      "starych dziewiątek", które miały dużo partnetrów, zabieg jest bardzo wskazany.
      Skórka na wargach sromowych będzie różowa, a łechtaczka nabrzmiała. W
      przeciwieństwie do męskiej żołędzi, która jest bardzo wrażliwa, i której nie
      należy w związku z tym dotykać zębami, łechtaczka to fałd skóry praktycznie
      pozbawiony zakończeń nerwowych. Jest ona pokryta grubą skórą (trochę jak u
      nosorożca, albo skóra na odciskch), a zetem można ją spokojnie gryźć. Ruchy
      posuwiste języka należy rozpoczynać od góry sromu i kontybuować w strone
      odbytu. Nigdy odwrotnie, gdyż wtedy można zakazić pochwę bakteriami fekalnymi.
      Datego najwygodniejsza jest tu pozycja 6/9. Łechtaczka jest na ogół kwaśna,
      więc warto posypać srom krystalicznym cukrem, który zanim się rozpouści, będzie
      przyjemnie szorstki. Kobiety bardzo lubią mężczyzn z dwudniowym zarostem.
      Wówczas po rozchyleniu warg sromowych można pieścić partnerkę podbródkiem
      bardzo głęboko. Przygryzanie warg sromowych powoduje ich lepsze ukrwienie i
      również wzmaga doznania - podobnie jak sparzenie wrzątkiem. Jest też mało znana
      technika nikotynowa. Mężczyzna powinien zaciągnąć się papierosem (albo skrętem
      z marihuany) i w puścić dym do uprzednio wypieszczonej pochwy. Kobieta prawie
      natycmiast osiągnie orgazm, wywołany połaczeniem ciepłego dymu i zawartych w
      nim związków orhanicznych oraz siarki.
      Smacznego!

Pozdrawia Was stary Pr(y)ak(tyk)
    • Gość: lodziara wątek anulowany przez autorkę IP: *.chello.pl 19.11.01, 01:18

• Gość: Maur Re: wątek anulowany przez autorkę IP: *.chello.pl 19.11.01, 01:50
        Sczerze mowiac, akurat odpowiedz na ten watek, to ja bym chetnie przeczytal.
        Nie, ze bym mial w tym jakis osobisty interes... ;))
        • Gość: lodzia Re: wątek anulowany przez autorkę IP: *.chello.pl 19.11.01, 02:01
          Zobaczymy może doktorek się wypowie:)
        • Gość: lodzia Re: wątek anulowany przez autorkę IP: *.chello.pl 19.11.01, 02:04
          Maur teraz mogę być posądzona o rozdwojenie jażni .Mamy taki sam adres IP a
          jest już póxna pora ,forum wyludnione...Pewnie ktoś się pokusi o komentarz:)))
          • Gość: Maur Re: wątek anulowany przez autorkę IP: *.chello.pl 19.11.01, 02:21
            Gość portalu: lodzia napisał(a):

> Maur teraz mogę być posądzona o rozdwojenie jażni .Mamy taki sam adres IP a
            > jest już póxna pora ,forum wyludnione...Pewnie ktoś się pokusi o komentarz:)))

Lol, wiec to ty jestem moja zla siostra-blizniaczka?(vide filmy SF klasy D ;)
            • Gość: fanny Re: wątek anulowany przez autorkę IP: *.chello.pl 19.11.01, 11:44
              Gość portalu: Maur napisał(a):

> Gość portalu: lodzia napisał(a):
              >
              > > Maur teraz mogę być posądzona o rozdwojenie jażni .Mamy taki sam adres IP
              > a
              > > jest już póxna pora ,forum wyludnione...Pewnie ktoś się pokusi o komentar
              > z:)))
              >
              > Lol, wiec to ty jestem moja zla siostra-blizniaczka?(vide filmy SF klasy D ;)

Czesc chellowcy! Tez zastanawialam sie czy lodzia na etapie buntu nie byla moim
              skrywanym alter ego ;-)))
              Pzdr!
        • problem Re: wątek anulowany przez autorkę 19.11.01, 20:24
          ja też chciałbym takiego opisu, w końcu "człowiek uczy się przez całe życie" ;-)
    • Gość: Lidka Re: pieszczoty oralne dla pań IP: 212.160.135.* 20.11.01, 00:48
      Gość portalu: lodziara napisał(a):

> Ponieważ ciągle jestem pod wrażeniem opisu p.Depko jak pieścić męskiego
      > członka
      Też bardzo chciałabym przeczytać ten opis (można się nauczyć bardzo wiele dla
      obopólnej przyjemności) - ale nie wiem gdzie go szukać. Podpowiedzcie proszę
      który to numer wątku, bardzo mi zależy. Dziękuję. Lidka
      • Gość: lodzia Re: pieszczoty oralne dla pań IP: *.chello.pl 20.11.01, 06:56
        Gość portalu: Lidka napisał(a):

> Gość portalu: lodziara napisał(a):
        >
        > > Ponieważ ciągle jestem pod wrażeniem opisu p.Depko jak pieścić męskiego
        > > członka
        > Też bardzo chciałabym przeczytać ten opis (można się nauczyć bardzo wiele dla
        > obopólnej przyjemności) - ale nie wiem gdzie go szukać. Podpowiedzcie proszę
        > który to numer wątku, bardzo mi zależy. Dziękuję. Lidka

"problem z oral" nr 57.
        Jest na tej stronie wyciągniety:)
        miłej lektury
        lodzia

• Gość: Lidka Re: pieszczoty oralne dla pań IP: 212.160.135.* 20.11.01, 18:11
          Dziękuję, przeczytałam i też jestem pod silnym wrażeniem. Straszna szkoda, Ze
          w "zdrowiu kobiet" nie ma lekarza, który tak by się przykładał, przejmował i
          tak chciał pomóc. Pani doktor Monika do pięt mu nie dorasta - traktuje nas
          troszkę jak natrętne muchy i na ogół lakonicznie odpowiada na mniej więcej
          jedną trzecią listu. Mam wrażenie, że ich nawet dokładnie nie czyta. Jeśli nie
          ma czasu lub ochoty, to po cholerę się podejmowała? Pan Doktor Andrzej jest
          natomiast rewelacyjny: wiedza plus FANTAZJA to piękne i pożyteczne połączenie.
          Lidka
          • Gość: muzaaa Re: pieszczoty oralne dla pań IP: *.dialin.buffalo.edu 21.11.01, 01:04
            Za kazdym razem kiedy otwieram strone ze zdjeciem Pana Doktora, nie moge oprzec
            sie wrazeniu, jak bardzo podobny jest do jednego mezczyzny ktorego spotkalam w
            swoim zyciu. Ten o ktorym mysle byl szpakowaty, ale chyba w podobnym wieku.
            Spotykalam go codziennie kupujac gazete. Pracowal w kiosku i zawsze byl dla
            mnie tak bardzo mily i uprzejmy. Przestalam do niego przychodzic kiedy to
            dotknal mojej dloni wydajac reszte. Trzymal mnie przez chwile patrzac w oczy, a
            ja niegrzeczna oddalam mu rownie gorace spojrzenie. Lepiej bylo mi wiecej go
            nie spotykac.
            Nie wiem dlaczego to pisze:), ale wyjatkowo zalezy mi zeby Pan Doktor
            odpowiedzial na temat zawarty w tym watku. Jezeli zrobil to opisujac jak
            piescic mezczyzne, bede niepocieszona jezeli nie opowie jak to robic z kobieta.
            Bardzo dziekuje i pozdrawiam.

muzaaa
            • Gość: marta do muzaaa IP: *.pl 21.11.01, 14:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka