pete5 21.01.02, 14:25 No właśnie, czekam na wasze wypowiedzi! Moje doświadczenia są super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciekawyswiata Re: Pozycja 69- co o niej sądzicie? 03.02.02, 21:42 mi tez sie podoba, chociaz czasem trudno sie skupic Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soczekk Re: Pozycja 69- co o niej sądzicie? 03.02.02, 22:09 Sprobujcie na boku. I wygodniej i widac wiecej i dluzej mozna:))) Ale zauwazylem, ze to dobre na chwile, na poczatek. Potem nie pozwala sie skupic, co przeszkadza. Trzeba wiec wybrac tego, ktoremu w danej chwili jest lepiej i na nim sie skupic. Efekty murowane. A potem zmiana i.... szpak dziobal bociana... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawyswiata Re: Pozycja 69- co o niej sądzicie? 03.02.02, 22:16 soczekk napisał(a): >A potem zmiana i.... szpak dziobal > bociana... :-) Przenies sie na forum poezja ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barti1 Re: Pozycja 69- co o niej sądzicie? 04.02.02, 15:35 pete5 napisał(a): > No właśnie, czekam na wasze wypowiedzi! Moje doświadczenia są super! Cześć, przenieś się na EROTYCZNE, mój post, to JAK SIĘ DO TEGO PRZEKONAĆ? Gdybyś mógł mi pomóc, może też byłoby super..pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pete5 Pozycja 69 05.02.02, 11:00 Naprawdę, rozczarowujecie mnie1 Tak malo postów! asze życie seksualne musi byc bardzo nudne! Odpowiedz Link Zgłoś
kia5 Re: Pozycja 69 05.02.02, 11:17 To Twoje zycie seksualne jest starsznie ubogie i nudne, skoro tak ekscytjesz się, zwyczajna przecież pozycja 69, która jest elementarzem Kamasutry. Kia Odpowiedz Link Zgłoś
pete5 Re: Pozycja 69 05.02.02, 11:39 ja się nie ekscytuje-po prostu bardzo ją lubię! czasem z dwiema dziewczynami! Odpowiedz Link Zgłoś
tassman pete fantasta 22.02.02, 08:53 pete5 napisał(a): > ja się nie ekscytuje-po prostu bardzo ją lubię! czasem z dwiema dziewczynami! ****************** Błahahahahahahahahahahahahaha, Dawno mnie tak nie ubawił zaden text jak ten twój powyzej..... Fantazjuj dalej !! To nieszkodliwe :)) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman pete nudziarz 22.02.02, 08:51 pete5 napisał(a): > Naprawdę, rozczarowujecie mnie1 Tak malo postów! asze życie seksualne musi byc > bardzo nudne... ***************** Pete, 69 -temat wyświechtany i stary jak świat. A nudny to jesteś Ty, pytając o tak oczywiste rzeczy..... Miłego ziewania nudziarzu... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
1niunia Re: Pozycja 69- co o niej sądzicie? 05.02.02, 12:46 Mmmmmmmmmm uwielbiam, baaardzo. To stały element gry. Jak można się kochać bez 69, ta pozycja musi zaistnieć w którymś momencie. Jasne, że potrzebe jest odpowiednie miejsce, jakaś płaska i miękka powierzchnia :-)najlepiej. Wolę na boku jest wygodniej i jest więcej możlwiości. Widzę, że problemy z koncentracją ma większość.... no tak trudno dawać i brać jednocześnie. Pozdrawiam niunia Odpowiedz Link Zgłoś
pete5 Re: Niunia 05.02.02, 12:53 Cieszę się że trafiłem na koneserkę tego układu! Rzeczywiście bok jest lepszy! A co do koncentracji to racja, szczególnie gdy czujesz piersi i sutki partnerki na swoim brzuchu! Suuuper! Co TY na to niunia? Odpowiedz Link Zgłoś
lodzia_ nie za bardzo... 25.02.02, 10:26 Wolę w kolejności najpierw on ,później ja lub odwrotnie . Mam rzeczywiście problemy z koncentracją w tej pozycji aczkolwiek kilkukrotnie kochałam się w tej pozycji . Odpowiedz Link Zgłoś