Dodaj do ulubionych

Plazma czy LED?

IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.13, 12:51
Mam dylemat czy kupić TV PLAZMA HD REDY 600Hz czy LED FULL HD 100Hz, oba 42" ?? Jakieś za i przeciw??
Obserwuj wątek
    • lanser.tv Re: Plazma czy LED? 24.07.13, 00:26
      na pewno dokonales juz zakupu :)
      dla innych zatem
      plusy plazmy - dobry obraz, czesto nie do osiagniecia przez inne technologie
      minusy plasmy - cena, awaryjnosc, nie rentownosc, duzy pobor pradu, przy awarii koszty podpowiadaja zeby wywalic na smietnik plasme
      inne technologie - plusy i minusy - beda ZA nimi ....
      jezeli mamy mozliwosc zainstalowania projektora - proponjemy biala sciane pomalowana specjalna farba i dobry projektor :)
    • dariosz1 Re: Plazma czy LED? 29.07.13, 14:42
      Nie jestem ekspertem, ale w 99% przypadków jednak plazma - może droższa, ale lepsza i na dłużej
      no i jeszcze kwestia estetyki i tego jak inni zareagują :P
    • Gość: MJ Re: Plazma czy LED? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.13, 11:10
      Jak szukacie dobrego telewizora polecam ten sprzet www.lifestyle.pieniadz.pl/LG,wprowadzi,na,rynek,55calowy,telewizor,OLED,1-15391-1.html
    • belle_rose Re: Plazma czy LED? 30.07.13, 15:26
      Jak ja bym kupował telewizor to zdecydowałbym się na LED, ponieważ jest lepsza jakość oglądania oraz nie ma tego denerwującego efektu, który jest w plazmach. Chodzi mi o ten efekt, gdzie trzeba siedzieć praktycznie na wprost telewizora, bo inaczej widzimy niewyraźny obraz.

--
      meble do sypialni meble-lux
    • agrestjjarr Re: Plazma czy LED? 25.04.14, 11:24
      Teraz to liczy sie tylko 4K Ultra HD sam jestem posiadaczem takiego telewizora kupiłem tu: Telewizory LG 4K UltraHD no i powiem Ci szczerze, że...
      Radość jest niesamowita, Lige mistrzów to tak się ogląda... a za niedługo mistostwa w Brazylii, zapraszam na partyjkę dobrego meczu np. Argentyna- Niemcy albo Brazylia Hiszpania :D
    • Gość: habakuka Re: Plazma czy LED? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 21:02
      Teraz liczą się tylko telewizory Led, podstawowa ich zaleta jest mniejsze zużycie energii.
      Jeżeli mógłbym Ci coś polecić to LG wydało nowa linie telewizorów w technologi
      4K Ultra HD od LG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka