Gość: Justa IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 15:03 ...bywam tu od niedawna i chyba trzebaby się przedstawić a więc ja to ja :-) pytam czy można bo raczej stale grono bywalców zauwazyłam, a czasami bym z Wami "poświntuszyła" a więc jak ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motor Re: cześć !! .... mozna ? 26.05.03, 15:30 Ty się nie pytaj i nie bądź przesadnie grzeczna - bo Cię zagryzą!!! Nawalaj gdzie popadnie - jak masz jaja, to przezyjesz i poznasz fajnych ??? Świrów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: cześć !! .... mozna ? IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 15:37 ...świrów powiadasz ?? każdy człowiek cos ze świra ma więc... DAM RADE !! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Do kosciola, a nie ... 26.05.03, 16:54 Gość portalu: Justa napisał(a): > pytam czy można bo raczej stale grono bywalców zauwazyłam, > a czasami bym z Wami "poświntuszyła" Do kosciola a nie tylko ci swintuszenie w glowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Do kosciola, a nie ... 26.05.03, 20:28 Ta, jasne.... Na msze dziewczyna będzie miała czas, jak będzie stara, brzydka i pomarszczona!!!!! A teraz hulaj dusza, piekła nie ma!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 w ustach, swiezej mezatki..................... 26.05.03, 20:36 takie slowa, to ciekawa propozycja:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Kituś, przecież.... 26.05.03, 20:46 .... nie będę odmawiać sobie przyjemności.... życie za krótkie, żeby się ograniczać...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 popieram cie calkowicie.............. 26.05.03, 20:49 precz z malzenska, monotonnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Za wcześnie na małżeńską..... 26.05.03, 20:54 ... monotonię....:)))) Ale i tak, chyba szybko nie nadejdzie, już małżonek się o to stara.....:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Za wcześnie na małżeńską..... 26.05.03, 20:56 jak chlop ma 2 baby to bigamia jak tylko jedna- to mono...tonia :) jeszcze u was nie ma monotonii? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Za wcześnie na małżeńską..... 26.05.03, 21:07 Nie, u nas jest i Mona i Tonia....:)))))) Czyli jak myślisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Za wcześnie na małżeńską..... 26.05.03, 21:08 Mysle ze macie jeszcze kilkanascie tygodni miodowego miesiaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Za wcześnie na małżeńską..... 26.05.03, 21:15 Jeszcze mamy....a już się "dzieci" dorobiliśmy....:))) Dwie dziewczynki o imieniach Whisky and Cola...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Za wcześnie na małżeńską..... 26.05.03, 21:16 jak bedzieci mieli chlopcow Dena i Turata, to sie zamelduj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: oj randia IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 08:42 widzę w Tobie bratnią duszę na Kościół rzeczywiście mam dduuuuuuużo czasu, a narazie trzeba z zycia korzystać :-)) i basta !! Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: oj randia 27.05.03, 08:48 Gość portalu: Justa napisał(a): > widzę w Tobie bratnią duszę > na Kościół rzeczywiście mam dduuuuuuużo czasu, > a narazie trzeba z zycia korzystać :-)) > i basta !! Justa znam dwie osoby z mikołowa piszące na forum.... ....ciekawe czy jesteś którąś z nich, czy też jesteś nowa..... ....a może ich znasz......:P pozdrawiam nową..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a som ta jakes, fajne dziolchy............... 26.05.03, 20:47 na tym rondzie, w mikolowie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a som ta jakes, fajne dziolchy............... 26.05.03, 20:49 Kitus- w Mikolowie nie ma ronda ale za to w katowicach jest Rondo Mikolowskie a przy nim AWF wiec laseczki niezle Przynajmniej tak bylo 20 lat temu Prawdziwe dupencje nie jakies scierki z portu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 aha, to mi tez stanal 20 lat temu................. 26.05.03, 21:00 czas, i mi sie popierniczylo:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: aha, to mi tez stanal 20 lat temu............ 26.05.03, 21:02 nie martw sie Kitku. Czas od czasu do czasu nadrabia to co stracil przed laty o odstaje az na zapas :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: i z byle powodu................. 26.05.03, 21:07 wiec nalezy znalezc chyba ten wlasciwy powod dla mnie stanal - czas a moze nawet cofnal o jakies kilka miesiecy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa moment moment IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 08:39 protestuję dawno Cię tu chyba nie było bo ronda są i to nawet kilka a przy nich /nie ne nich/ ....kręca się laseczki....oj kręcą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: moment moment 27.05.03, 10:42 Wiem ze sa- nawet wiem kto i dlaczego tak dlugo kostke Wam na rynku ukladal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: moment moment IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 14:12 hej mario nie daj się prosić i powiedz skąd tak dobrze zansz moje okolice ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: cześć !! .... mozna ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 06:58 Wszystko można, byle z wolna i ostrożna :) Witaj, nowa na-rybko i pływaj tu sobie razem z nami, niedobitkami ku wspólnej uciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: cześć Maryjo IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 08:46 widze, że luzaki jesteście i tak trzymać !!!! rewela... ps. buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Maryjko maryjkowata:)) 27.05.03, 09:24 masz pozdro od AA !;-))) ona na FT czasu nie ma po zacharowana bidulka na amen:) ale nie przeze mnie rzecz jasna!:) ooo, widzę że coś nowego siem przilazło!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: cześć Maryjko maryjkowata:)) IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 09:29 ....ano przylazło i zamierza zostać ... na chwilę ...tygrysek... to mi się kojarzy chyba ...z..... Kubusiem Puchatkiem ???????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Maryjko maryjkowata:)) 27.05.03, 09:43 z tego wnioskuje że masz jakieś 12 lat:) bedziesz najmłodszą foremką:), łakomym kąskiem dla co po niektórych hehe Odpowiedz Link Zgłoś
motor Tygrys bydlaku !!!!! 27.05.03, 10:20 nie molestuj dziecka! a zresztą chuj - molestuj na max Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tygrys bydlaku !!!!! 27.05.03, 10:27 .....to powinna być pirania, sęp, rekin.....ale nie Tygrys.....:))))))) nie popuszczaj paprochu, nie popuszczaj....;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: o nie !!!!!!! IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 10:51 motor napisał: > gryź po udach i drap plecy!!!! wolę rączki na mych udach, niż zęby i "mizianie" po pleckach .......hihih Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: o nie !!!!!!! 27.05.03, 11:02 Gość portalu: Justa napisał(a): > wolę rączki na mych udach, niż zęby i "mizianie" po pleckach .......hihih po pierwsze! - Tygrys to drapieżnik więc nie ma mowy o pieszczotach! po drugie!! - on nie ma rąk tylko łapy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: o nie !!!!!!! IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 11:24 ...no cóż....myslałam ze taki udomowiony sądząc po tym, że siedzi przy kompie..... jednym słowem niefart...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: o nie !!!!!!! 27.05.03, 11:28 ....to tylko pozory, klawiatura podrapana a po monitorze ślina spływa....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: o nie !!!!!!! IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 11:42 ...chwila, chwila drapieżcy powinni w klatkach siedzieć bo moga komus krzywdę zrobić.... a wtedy kto będzie za to odpowiadał ???????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Puchatek z Tygryskiem IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 10:45 jest miłym wspomnieniem z dzieciństwa.. a ja jestem jus dużą dziewczynką i lubię dużych chłopców :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: cześć !! .... mozna ? 27.05.03, 10:37 Ja jzuzajety jestem, ale poswintuszyc chyba triche moge.... zacznujmy od swojskiego chrum chrum.... Zdrowka i sloneczka w naszym wspanialym towarzystwie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: cześć !! .... mozna ? IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 11:46 dzięki za powitanko grooszek :-) a co do towarzystwa..... cóż rzeczywiście DOBOROWE !! pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ no jestem wreście...:) 27.05.03, 12:14 ..i widze że tu dysputa na mój temat szeroko rozwinieta!!!! Justin nie lękaj sie!! ja za 12 latki sie nie biore!:)) uda Twoje bezpieczne są od moich pazórów!:):PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: no jestem wreście...:) IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 14:08 dysputa rzeczywiście się rozwijała, ale widze, że masz to pod kontrolą... a co do twojej drapieżności, to dobrze ze się odezwałeś bo już myślałam, że faktycznie taki dzikus z Ciebie ... hihi ps. a więc powoli .. trochę Was poznaję Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no jestem wreście...:) 27.05.03, 14:12 jaki dzikus?? przepraszam Panią bardzo!!! ja cyliwizowywany Tygrys jezdem!!!!! troche narwany ale cywilizowywany!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj Justa :)) 27.05.03, 20:18 heh... nie odpoczywam nadal.. więc Cię powitam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: witaj Justa :)) IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 08:16 hejka ulalka :-)) ..... hmm ..bardzo mi się podoba twoje "imię" Tygrysek .... wiem, że jesteś cywilizowany.. no bo w końcu tygrys przy kompie i do tego klika !! ... nic dodać....:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witaj Justa :)) 28.05.03, 08:23 no!! i tak masz trzymac!!:)) cześ pozioma!:))), jak tam włoski?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: witaj Justa :)) IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 08:38 a jak zaczne przeginać ?? to co?? to mnie pożresz swoimi ostrymi kiełkami...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: witaj Justa :)) 28.05.03, 08:42 Gość portalu: Justa napisał(a): > a jak zaczne przeginać ?? > to co?? > to mnie pożresz swoimi ostrymi kiełkami...hihi .....kły to on już dawno ma wybite..... została mu szczenka po babci hehehehhehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witaj Justa :)) 28.05.03, 08:49 no nie wiem co zrobie..:)) ale miłe to z pewnością nie będzie hihi... a przecież wolałabyś tylko to co miłe no nie ? :)) szkodnik... spadówa do żonki!!! hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: tygrys bez zębów..?? IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 09:57 ...trochę niewartościowy ale w sumie przynajmniej nie ma się czego bać .....hihi pazurki sie mu wypiłuje i po kłopocie :D wiesz Tygrys.... jesli chodzi o to miło czy miło fajnie jest jak jest miło.....ale ostra jazda nigdy nie jest zła :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no dziewczyno... 28.05.03, 10:03 ..lubisz ostrą jazdę??:),.. to sie mnie podoba!:)) ..coraz cieawiej jezd:)) tylko że ja sobie pazurów upiławaćnie dam, nie ma mowy !:) najwyżej Cie podrapie deczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Tygrys.......... 28.05.03, 10:14 ...przecież ty i pazury masz ztempione......:)))))) Justa zastanów się, czy warto...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: no dziewczyno... 28.05.03, 10:16 tygrysek_ napisał: > ..lubisz ostrą jazdę??:),.. to sie mnie podoba!:)) > ..coraz cieawiej jezd:)) > tylko że ja sobie pazurów upiławaćnie dam, nie ma mowy !:) > najwyżej Cie podrapie deczko:) .....Justa nic siem nie martw......w ostateczności łapki mu siem połamie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 10:21 kurwa obu połamie ,... ręce i nogi!!!! nie wpierdalać mi siem do rozmowy kulturalnej z Justynką ino sie sobą zająć małżonkowie!! hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 10:24 tygrysek_ napisał: > kurwa obu połamie ,... ręce i nogi!!!! > nie wpierdalać mi siem do rozmowy kulturalnej z Justynką ino sie sobą zająć > małżonkowie!! hehe... .....teeeee, tajgerek a skond ty maluszku tyle wojska weźmiesz......:)))))) ......Justa - umów się z nim, a nie tylko sobie pazurki na klawiaturze tempicie.....:)))))))) hehehehehehhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 10:30 no tobie to sie już chyba kompletnie w główce pojebało stary!!!! first: nie maluszku chudzinko!;) sekend: nie trza mi na was wojska! gołymi łapami was porozpierdalam po ścianach!;))hahaha PS. droga Justyno, nie jestem taki na codzień,.. jestemm miły i łagodny,.. sytuacja mnie teraz zmusiła do tak potwornego zachowania, wstyd mi,..:)))):P Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 10:38 .....potwierdzam Justynko on jest bardzo łagodny...... ....futerko ma mięciutkie, fryzurke na bakier...... a z pazurkami się do ładu dojdzie....:))))))))))) .....no chyba że przekroczy granicę bezpieczeństwa zbliżając się do mojej żonki.........a skutkiem tego będzie mięciutkie futerko na mojej podłodze tuż przy łóżeczku...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 10:43 hahaha,...a kto by niby sie chciał do niej zbliżać??? ja napewno nie!!hehe tymniemniej I Kiss her pretty Fat Ass...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dobra Szkodnik.... 28.05.03, 10:45 koniec tej gadki bo jeszcze Justyś pomysli żem zboczony...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 10:48 .....no to teraz to żeś sobie przejebał....... jak cię qrwa spotkam to ci osobiście łapiątka połamię...... ....a FAT to ci wytatułuję pod ogonkiem i futerko opalę dokoła coby się ładnie prezentowało..... PS ...a jak ci zasadze kopala w dupsztala to siem jeszcze okaże, że tygrysy są szybsze od gepardów........:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 11:00 boje,...buuuuuu,....hehe,.. już mam zacząć uciekać ??:)) PS. Justyś jeszcze raz sorry za me zachowanie, ale sama widzisz co tu Szkodnik wyprawia! szkaluje, prowokuje,.. deprecjonuje? (jak to mawia Mario) , .. ale tak to bywa gdy kto zazdrości kiedy brak mu własnej miłości,.. a me ciało murem podzielone, 10 palców na prawą stronę, drugie dziesięć na lewa stronę... moje ciało murem podzielone..:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 11:03 ho ho ho aleź tu sie towarzyswo zabawia. Witam i o piwo pytam:))) Cze Justa, troche świeżego mięska na ft się przyda hehehehehehehe, bez obrazy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 11:07 haj sweet sister of mercy!!!:)), a że tygryski mięsko uwielbiają to....:) ale Justa już spierniczyła chyba jak nas poczytała,....:));P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: cześć iwa :) IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 12:44 .... miło poznać a co do piwa.... przykula się jakąś beczułkę a co by ni :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 11:04 ....twoje ciało będzie murem podzielone jak twa czaszka zawiśnie na ścianie nad mym kominkiem....:)))))))))) Justyś - nie załamuj rąk......to jest towar pierwsza klasa.....szkodnik ci to mówi, a szkodniki nie kłamią....:PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: ja wam zaraz.... IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 12:41 hej hej !!! tygrysiątko spoko.... Justyś nie spierniczyła ...nie tak szybko tylko troche roboty miała ale mniejsza o to widzę szkodniku, ze reklame robisz tygryskowi duzo Ci płaci za to ?? :-)) musze kiedys sprawdzić czy to futerko rzeczywiście godne jest reklamy:-)) :* Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 12:50 .....no właśnie, dobrze że o tym wspomniałaś...... ....muszę tajgerowi rachunek wystawić..... .....zaraz się przekonamy ile warte jest jego futro....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 12:53 hej hej nie dzielcie skóry na tajgerze hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: ja wam zaraz.... IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 13:00 eee no to widzę, że gratisowo działasz szkodniku a wszyscy mają u Ciebie takie względy ????? ps. reklama dzisiaj droga ja bym jus interes ukręciła ....hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: ja wam zaraz.... 28.05.03, 13:07 widze, ze sie zebrala tutaj cala smietanka zboczkow forumowych, hehehe. z Tajgerem na czele ;))) do spowiedzi synu! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ no to witaj Justyś ! 28.05.03, 13:38 po dłuższej nieobecności!:)) a futro Tygryska drogie jak cholera!!! nie stac Cię!;-)));P PS. jużklekam siostro i winy wyznaje,... zgrzeszyłem,.. miałem nieczyste myśli o Justynie,.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: no to witaj Justyś ! 28.05.03, 13:48 Bracie żadna nowość, ty zawsze masz nieczyste myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: no to witaj Justyś ! 28.05.03, 14:19 to fakt o siostrze zawsze poprawnie myślisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: no to witaj Justyś ! IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 15:00 to jak ? czyste czy nieczyste a może lubiezność to była ?? a może ..... jeszcze co innego.. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: no to witaj Justyś ! 28.05.03, 15:16 ja ci Justa powiem że gdyby nie św. Krzysztof to tajgerowi oczu by nie było widać spod kudłatych myśli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: no to witaj Justyś ! IP: *.chello.pl 28.05.03, 15:47 :)))))))))))))))))))))) buaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no to witaj Justyś ! 29.05.03, 08:09 wiecie co baby!!? ni straszcie biednej Justynki!!! ja żadnych kudłatych myśli nie mam nie miałem i nie będe miał!!!:) a w ogóle to welcome another day in Hell Justyś!!!!hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: no to witaj Justyś ! IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 08:08 :-))))) niesamowicie to ujęłaś iwka czyli niezły numer z tego Tajgera :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: no to witaj Justyś ! 29.05.03, 08:44 hejka all:))) Justa lata doświadczeń, lata doświadczeń hihihihi Bracie nio coś ty, a co miałam napisać że zamiast playboya do poduchy "czytać" to książeczki mszalne studiujesz?! no to dopiero by się kobita zniechęciła;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no to witaj Justyś ! 29.05.03, 08:53 hehe,... w sumie racja,.. może to ją nawet zachęci!:)) a w ogóle to good monink sister:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: no to witaj Justyś ! 29.05.03, 09:08 buziak tajger, co tam wszerokim menelskim świecie słychać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no to witaj Justyś ! 29.05.03, 09:12 zewsząd chlupot wódki i tonkanie kielonków:))) a u ciem swet sister ????:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: no to witaj Justyś ! 29.05.03, 09:33 u mnie susza jak okiem sięgnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no to witaj Justyś ! 29.05.03, 09:40 hehe,.. ale spox siostra! jak zajad zaś do Wawy bedzie mokro!!:)) a coś Justyś siem zaś zapodziała gdzieś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: no to witaj Justyś ! 29.05.03, 09:46 poszła po nożyczki co by cie przyciąc pewnie troche:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Hell powiadacie ?? IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 10:32 jestem jestem "diabły i diablice" a jesli chodzi o trunki.....nie odmawiam, nie odmawiam jakie zapasy trza zrobić ?? :-))))) ps.z ostrych narzędzi tylko męskie lubię .........hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hell powiadacie ?? 29.05.03, 10:47 ano Hell Hell,....:) a co bendzie Justyś jak siem tymi narzędziami pokaleczysz ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Hell powiadacie ?? IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 11:12 skoro tak bardzo chcesz wiedzieć to Ci napiszę po pierwsze! jeśli delikatnie się obchodzisz z ostrymi narzędziami to krzywdy sobie nie zrobisz po drugie! trening czyni mmistrza /nie chwaląc się....hihih/ po trzecie! zdarza się trafić na "nieco" stępione egzemplarze, które absolutnie krzywdy nigdy nie robią .... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hell powiadacie ?? 29.05.03, 12:19 kurde to widze że pomimo 12 latek tyś jużkobieta po przejściach jezd! o w morde jeża,....:) a co do narzędzi to fakt, jak sie ostrożnie obejdziesz to sie nie skaleczysz:) tylko pamiętaj!! byle jakich narzędzi nie pchaj sobie do buzi bo zarazki!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Just Re: Hell powiadacie ?? IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 12:28 moment moment !! na byle jakie wogóle nie zwracam uwagi !! a tego no ....buzia.... lizaczek.. (WHY NOT ??!!) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hell powiadacie ?? 29.05.03, 14:45 ależ Justynko!! ja nie zaprzeczam!:) dobry lizaczek nie jezd zły!:) szczególnie pręgowany!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Hell powiadacie ?? IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 08:03 pręgowany powiadasz..... hmmm..... takiego jeszcze nie zaliczyłam...hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hell powiadacie ?? 30.05.03, 08:10 witejcie kobiecino zacna:)) bo pręgowane lizaki to rzadkość:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj Tiger :)) 28.05.03, 16:37 tygrysek_ napisał: > cześ pozioma!:))), jak tam włoski?? :))) pachnom jak zawsze poziomkowo :))) i to jak!!.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witaj Tiger :)) 29.05.03, 08:55 ech,.. ten Twój wielbiciel to sie ma z nimi dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś