tyna1 10.09.06, 18:49 Dwa dni temu skończyłam "30" i jakoś bardziej zaczęła doskwierać mi samotność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulinkaj Re: "30" 10.09.06, 22:31 Ja od podstawówki przyjaźniłam się z pewną dziewczyną. Przyjaźń przetrwała lata liceum (choć chodziłyśmy do różnych). Później zaczęło się dorosłe życie (dla mnie-praca i studia zaoczne), a ona studia dzienne, życie studenckie itd. Ale jakoś zawsze znalazłyśmy czas na pogaduchy przy piwie, kawie, raz u mnie, raz u niej. Ale od jakiegoś czasu coś się zmieniło. Nie wiem właściwie kiedy. Ona była na moim weselu (ba, ja nie wyobrażałam sobie by jej nie było), my zrobiliśmy remont w mieszkaniu i... chyba od tego się zaczęło. Zapraszłam ich (z jej chłopakiem) do domu, a oni ciągle coś wymyslali, że im nie pasuje, że jakieś urodziny kolegi, itd. Mało tego, jak ich zapraszałam, zgadzali się, a jak zbliżał się dzień odwiedzin, nawet nie napisała głupiego sms-a że nie przyjdą. Wymyślali przeróżne wymówki, w końcu stwierdziłam, że mam dosyć, nie będę robiła z siebie idotki. Kiedy jej powiedziałam, że jest mi przykro, że tak ze mną postępuje, powiedziała : "przesadzasz". I postanowiłam "nie przesadzać". Czasami się spotykamy przypadkiem, ale właściwie nie mamy o czym tak naprawdę gadać. Kurczę, jak mi żal tej przyjaźni. Sorry, że się tak rozpisałam, ale właśnie czuję się czasami bardzo samotna... Może jestem zbyt wybredna (bo przecież mam cudownego mężą), ale cholernie brakuje mi babskiej przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
camaris Re: "30" 01.10.06, 00:02 >Bulinkaj rozumiem Cię... tak mi się wydaje. Przeprowadziłam się z rodzinnego miasta. W nowym (Gdańsk) mam tylko kilka znajomych. Z nikim niestety nie łączy mnie bliższa więź. Też wydaje mi się czasem, że jestem zbyt wybredna... dlatego niedawno zaczęłam szukać kogoś bliskiego. Wiem, że to sztuczne - by szukać przez internet. Ale od czegoś trzeba zacząć... Pozdrawiam :-) P.S. Skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: "30" 10.09.06, 23:06 wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen i szczesliwego zakochania usmiechnij sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: "30" 11.09.06, 17:43 Nie słyszałaś...kobiety dopiero po 30-tce wiedzą,że żyją:DD Odpowiedz Link Zgłoś
misia19782 Re: "30" 30.09.06, 22:48 ja tez niedługo skoncze 30!!!i co z tego ze mam prace!!a jestem sama........ Odpowiedz Link Zgłoś