malgosia88 07.07.05, 18:50 mam 17 lat i w tym roku zaszłam w ciąze...na poczatku byłam załamana tym faktem..wiek itp. ale potem...pokochałam to dziecko i przyzwyczaiłam isę do faktu,że zostanę mama...już nawet zaczęłam zastanawiać się jaka ta kruszynka będzie....ale widac nie dane mi bylo zostać młoda mamą bo....poroniłam nie mogę sobie z tym poradzic...rodzicom nie moge powiedzieć a chłopak zostawił mnie jak tylko dowiedział się o dziecku jestem z tym problemem sama...a on mnie przerasta już Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda.fm Re: :(:(tragedia 07.07.05, 21:58 zawsze możesz pisac tutaj. Tu wszystkie wiemy co czujesz. Nie poddawaj się i trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link
avocado29 Re: :(:(tragedia 07.07.05, 23:24 Biedactwo, pamiętaj jesteśmy z Tobą, bardzo Ci współczujemy, że Ciebie równiez to spotkało. Niestety nie damy Ci tutaj złotego środka ale napewno Cię rozumiemy i zawsze możesz tu napisać, albo na priva. Wypłakac i wykrzyczeć!!! Przynajmniej masz dobrego gina? Żeby teraz Cię dobrze poprowadził, dostałas jakieś leki? Miałaś zabieg? Odpowiedz Link
avocado29 Re: :(:(tragedia 07.07.05, 23:26 a i jeszcze jedno, może spróbuj porozmawiac z Mamą, myślę, że Cię nie zabiję, ale spróbuje zrozumiec a może rozumie... Kobiety, a zwłaszcza Mamy, w takich sytuacjach potrafia mile zaskoczyć. Trzymam kciuki Odpowiedz Link
malgosia88 Re: :(:(tragedia 08.07.05, 09:31 jednak boje się że mama nie zrozumie...dlatego wole jej o tym nie mówić Nie miałam robionego zabiegu i pewnie gdyby nie to,że zrobiłam sobie test ciązowy i poszłam jeszcze w tym samym dniu do gina to pewnie nawet bym nie wiedziała,ze jestem w ciazy...no a potem kiedy poroniłam... to wszystko już mnie przerasta....mimo,ze na początku nei chciałam tego dziecka to...potem jednak je pokochałam i cieszylam sie że za 9miesięcy zostanę mamusią małej kruszynki...meczy mnie też to ciągłe udawanie przed rodzina,że wszystko jest ok...ech.... Odpowiedz Link