Dodaj do ulubionych

:(:(tragedia

07.07.05, 18:50
mam 17 lat i w tym roku zaszłam w ciąze...na poczatku byłam załamana tym faktem..wiek itp. ale potem...pokochałam to dziecko i przyzwyczaiłam isę do faktu,że zostanę mama...już nawet zaczęłam zastanawiać się jaka ta kruszynka będzie....ale widac nie dane mi bylo zostać młoda mamą bo....poroniłamsadsadsad nie mogę sobie z tym poradzic...rodzicom nie moge powiedzieć a chłopak zostawił mnie jak tylko dowiedział się o dziecku sadsadsad jestem z tym problemem sama...a on mnie przerasta jużsad
Obserwuj wątek
    • matylda.fm Re: :(:(tragedia 07.07.05, 21:58
      zawsze możesz pisac tutaj. Tu wszystkie wiemy co czujesz.
      Nie poddawaj się i trzymaj się ciepło.
    • avocado29 Re: :(:(tragedia 07.07.05, 23:24
      Biedactwo, pamiętaj jesteśmy z Tobą, bardzo Ci współczujemy, że Ciebie równiez
      to spotkało. Niestety nie damy Ci tutaj złotego środka ale napewno Cię
      rozumiemy i zawsze możesz tu napisać, albo na priva. Wypłakac i wykrzyczeć!!!
      Przynajmniej masz dobrego gina? Żeby teraz Cię dobrze poprowadził, dostałas
      jakieś leki? Miałaś zabieg?
      • avocado29 Re: :(:(tragedia 07.07.05, 23:26
        a i jeszcze jedno, może spróbuj porozmawiac z Mamą, myślę, że Cię nie zabiję,
        ale spróbuje zrozumiec a może rozumie... Kobiety, a zwłaszcza Mamy, w takich
        sytuacjach potrafia mile zaskoczyć. Trzymam kciuki
        • malgosia88 Re: :(:(tragedia 08.07.05, 09:31
          jednak boje się że mama nie zrozumie...dlatego wole jej o tym nie mówićsadsadsad Nie miałam robionego zabiegu i pewnie gdyby nie to,że zrobiłam sobie test ciązowy i poszłam jeszcze w tym samym dniu do gina to pewnie nawet bym nie wiedziała,ze jestem w ciazy...no a potem kiedy poroniłam...sadsadsadsad to wszystko już mnie przerasta....mimo,ze na początku nei chciałam tego dziecka to...potem jednak je pokochałam i cieszylam sie że za 9miesięcy zostanę mamusią małej kruszynki...meczy mnie też to ciągłe udawanie przed rodzina,że wszystko jest ok...ech....sadsadsad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka