pszczolkamaja24 09.09.05, 09:08 mój gin dopiero przyjmuje we środę, a mnie tydzień po zabiegu zaczął brzuch boleć jak na @, czy to normalne, czy jednak powinnam pojść szybciej do innego gina. Dodam że planiemie mam teraz większe niż wczesniej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowali Re: boli mnie brzuch 09.09.05, 09:39 witam Z tego z owiem to może boleć brzuch (taki ból jak przy okresie lub taki ciągnący)bo macica się obkurcza. Mnie też bolał brzuch po zabiegu. Pytałam gina i mówil, że to normalne. Jeśli chodzi o krwawienie to nie wiem jak jest. Ja krwawiłam ok tygodnia. Odpowiedz Link
karina66 Re: boli mnie brzuch 09.09.05, 13:19 Ja krwawiłam ok 3 może 4 dni ale było to raczej plamienie.Brzuch nie bolał mnie wogóle z tym ,że ja poroniłam w 5 tyg.i macica jeszcze się nie powiększyła.Spróbuj lyknąć no-spę.Jeśli to tylko skurcze macicy to przejdzie.Jeśli bedzie boleć nadal to napewno powinnaś iść do lekarza ,który ma usg.Tak czy inaczej przeszłaś zabieg i jeśli się nipokoisz to sprawdź co się dzieję.Lepiej pójść raz za duż niż za mało.Takie samo zdanie mam co do badań i dlatego dziś zrobiłam cały komplet(mimo iż lekarze mówili ,że niektórye robi się dopiero przy poronieniach nawykowych). Karina Odpowiedz Link
elacen Re: boli mnie brzuch 09.09.05, 18:46 Niewiele informacji dostałam od lekarki, która mnie wypisywała po zabiegu, ale na pewno powiedziała, że po kilku dniach może nastąpić silniejsze krwawienie. Tak ze chyba nie masz powodów do niepokoju, aczkolwiek dla własnego spokoju też bym chyba poszła wczesninej do lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link