papuga_5 04.10.06, 01:59 Mialam juz dwie miesiaczki po zabiegu i teraz sie marwie ze w tym miesiacu nie mam jajeczkowania, zwykle mialam juz sluz plodny i bol brzucha, a tu nic zadnych objawow, co sie dzieje nie mam pojecia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka002 Re: jajeczkowanie 04.10.06, 07:44 wiesz co ja byłam na kontroli po drugiej @ i akurat wypadło na 13 dc... zanim gina zrobiła USG - zapytała o jakieś dolegliwosci.. powiedziałam ze nie ma zadnych ale że chyba nie mam owulki bo choć nigdy nie miałam obfitego i typowego śluzu płodnego to teraz nie mam go wcale jest tylko skompu białawy, no i zrobiła USG a tam pęcherzyk na pęknięciu 23 mm i zapytała czy @ była długa - powiedziałam ze tak i ona powiedziała że pęcherzyk jest na peknieciu wiec raczej owulka bedzie a śluz nie zawsze musi być szczególnie że te @ po zabiegu są inne i mogły troche zakłócić "spokój" w moim organiźmie i dodała "ale widzi Pani bez pęcherzyka nie mozna zajść w ciaze a bez śluzu można" Tak więc nie przejmuj się bo może owulka jest tylko nie obiawia się jak wcześniej. Na wszelki wypadek zrobiłam stopień czystosci czy on nie jest powodem problemów ze śluzem ale nie bo wyszedł II stopień. Tak wiec nie przejmuj się narazie a jak chcesz sie uspokoić to idz na monitoring w przyszłym cyklu. Poza tym wiesz co? Przesuneła mi się owulka, przed ciążą miałam w 12 góra 13 dc a teraz w 13 jeszcze pęcherzyk nie pękł... Życze powodzenia Odpowiedz Link
papuga_5 Re: jajeczkowanie 05.10.06, 02:13 Dziekuje za pocieszenie, to moze mialam owulke tylko bez objawow, a moze sie przesunie na pozniej, zawsze mialam bardzo wczesnie w cyklu. W poprzednia ciaze mysle ze zaszlam w 8 dniu cyklu, przy cyklach 27 dniowych. Tak sie tym zaczelam martwic bo lekarze tutaj mowia ze po drugiej @ mozna juz sie starac o ciaze a tu nie ma owulki. Tutaj gdzie mieszkam wyludzic od lekarza skierowanie na sprawdzenie hormonow czy owulacji graniczy z cudem, no ale ide 23 listopada do gina to sie zapytam. Odpowiedz Link