Dodaj do ulubionych

jajeczkowanie

04.10.06, 01:59
Mialam juz dwie miesiaczki po zabiegu i teraz sie marwie ze w tym miesiacu nie mam jajeczkowania,
zwykle mialam juz sluz plodny i bol brzucha, a tu nic zadnych objawow, co sie dzieje nie mam pojecia.
Obserwuj wątek
    • aneczka002 Re: jajeczkowanie 04.10.06, 07:44
      wiesz co ja byłam na kontroli po drugiej @ i akurat wypadło na 13 dc... zanim
      gina zrobiła USG - zapytała o jakieś dolegliwosci.. powiedziałam ze nie ma
      zadnych ale że chyba nie mam owulki bo choć nigdy nie miałam obfitego i
      typowego śluzu płodnego to teraz nie mam go wcale jest tylko skompu białawy, no
      i zrobiła USG a tam pęcherzyk na pęknięciusmile 23 mm smile i zapytała czy @ była
      długa - powiedziałam ze tak i ona powiedziała że pęcherzyk jest na peknieciu
      wiec raczej owulka bedzie a śluz nie zawsze musi być szczególnie że te @ po
      zabiegu są inne i mogły troche zakłócić "spokój" w moim organiźmie i
      dodała "ale widzi Pani bez pęcherzyka nie mozna zajść w ciaze a bez śluzu
      możnasmile" Tak więc nie przejmuj się bo może owulka jest tylko nie obiawia się
      jak wcześniej. Na wszelki wypadek zrobiłam stopień czystosci czy on nie jest
      powodem problemów ze śluzem ale nie bo wyszedł II stopień. Tak wiec nie
      przejmuj się narazie a jak chcesz sie uspokoić to idz na monitoring w przyszłym
      cyklu. Poza tym wiesz co? Przesuneła mi się owulka, przed ciążą miałam w 12
      góra 13 dc a teraz w 13 jeszcze pęcherzyk nie pękł... Życze powodzenia
      • papuga_5 Re: jajeczkowanie 05.10.06, 02:13
        Dziekuje za pocieszenie, to moze mialam owulke tylko bez objawow, a moze sie przesunie na pozniej,
        zawsze mialam bardzo wczesnie w cyklu. W poprzednia ciaze mysle ze zaszlam w 8 dniu cyklu, przy
        cyklach 27 dniowych. Tak sie tym zaczelam martwic bo lekarze tutaj mowia ze po drugiej @ mozna juz sie
        starac o ciaze a tu nie ma owulki. Tutaj gdzie mieszkam wyludzic od lekarza skierowanie na sprawdzenie
        hormonow czy owulacji graniczy z cudem, no ale ide 23 listopada do gina to sie zapytam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka