marekatlanta71 04.02.04, 03:36 Bo u nas nadal zatrudniaja... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena73 Re: I jak tam Bozeny poszukiwania pracy 04.02.04, 03:44 A moglbys sie z ta firma przeniesc do NY? :-))) Bo tutaj pustki ze szok...jak narazie, mam nadzieje ze to sie zmieni.. Odpowiedz Link
syfilis Atlanta - no way. 04.02.04, 03:47 Niestety, malo ludzi chce mieszkac w Atlancie. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Atlanta - no way. 04.02.04, 22:42 Jakies 4.5. miliona w samej Atlancie + cholera wie ile w okolichach Odpowiedz Link
szwecja_zmienila Re: Atlanta - no way. 04.02.04, 23:27 tam nie ma okolic... sama Atlanta to Negertown a mieszka sie na zewnatrz I285 a zaraz troche dalej to jestes juz... in the middle of Georgia czyli w polach kukurydzianych i to powinienes wiedziec! Odpowiedz Link
leosi Public relation 05.02.04, 00:35 Bozenko - czy chcesz pracowac ? Wyslij resume . Skoro Aniutek otworzyla biznes - to mysle ze i tobie sie uda. Odpowiedz Link
syfilis Re: Atlanta - no way. 05.02.04, 02:14 Teoretycznie masz racje. Ale praktycznie oni mieszkaja tam niechetnie. No, moze z wyjatkiem Ciebie :))). Odpowiedz Link
chris2004 Re: I jak tam Bozeny poszukiwania pracy 05.02.04, 01:37 Hello marekatlanta !!piszesz ze w twojej firmie przyjmuja do pracy,a ja szukam pracy podobnie jak Bozena. Bardzo chce wyjechac do cieplejszego klimatu,mam dosc zimy w stanie NY. Jestem business admistrator z 10 letnim stazem pracy . A moze cos mi zaproponujesz.Podaj jakies namiary na zatrudnienie w Twojej firmie.Co to za firma,i jakie maja wakaty?? Moze ja skorzystalbym?? Pozdrawiam serdecznie.Chris Odpowiedz Link
cmok_wawelski Re: I jak tam Bozeny poszukiwania pracy 09.02.04, 18:50 Trudno o wszystko obwiniać bęcwała Busza, jadącego sobie swoim pickupem z silnikiem V12 na "tanią" iracką benzynkę, pogwizdując wesolutko po światowych wybojach prosto w mocno śmierdzące bagno, ale niestety "the first rule of leadership is: EVERYTHING IS YOUR FAULT!"... www.ustreas.gov/organization/bios/snow-e.html przewidział na grudzień 2003: 200 tys. nowych miejsc pracy. W styczniowym przemówieniu "do Narodu" (czyli "o Bagdadzie") potwierdził że tak jak przewidywali jest "job growth". Nie wspomniał tylko że było tych nowych miejsc pracy... 1000. Ciekawe kiedy najbardziej dynamiczne społeczeństwo świata obudzi się z letargu umysłowego i kopnie w d... swojego mianowanego przez sąd pożal-się- Boże "przywódcę" do którego kampanii wyborczej największym dawcą był... Enron. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: I jak tam Bozeny poszukiwania pracy 10.02.04, 02:45 Sorry ze sie nie odzywalem ale po pierwsze moja firma uznala ze zagladanie na forum gazety w czasie pracy nie przystoi i zablokowala mi je a po drugie mialem nawal pracy. Zajrzyj na equifax.iamhr.com/home.asp - to nie jest wszystko, ale przynajmniej bedziesz mial rozeznanie. Odpowiedz Link