anyaw73 29.09.05, 04:46 Marxx, Evek..... probowalam zamiesci obiecane zdjecia z homeland i nie tylko.............i nie wiem jak i gdzie sie to robi czy ktos mi moze podac instrukcje obslugi???????? Anya, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evek Re: Pomocy z Blogiem 29.09.05, 23:07 wiesz co, a mozesz je przeslac mi na maila? chyba ze znasz sie na "fotoszopie" i sobie "obrobisz"?! ;O) tak pytam, bo nie chce mi sie tlumaczyc co i jak ;O) leniwa jestem! pozdroofka! Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Pomocy z Blogiem 03.10.05, 15:28 evek to po to aby umiescic zdjecia na blogu trzeba to w fotoszopie robic? a inne softwery???? Odpowiedz Link
evek Re: Pomocy z Blogiem 03.10.05, 16:04 najlepszy jest fotoszop, bo trzeba po prostu rozmiar tych zdjec zmniejszyc. na bloga mozna wrzucic tylko pliki z rozszerzeniem ".gif" i to w dodatku wielkosci do 100KB. w fotosz. najlatwiej sie to robi ;O) Odpowiedz Link
marxx Re: Pomocy z Blogiem 03.10.05, 16:40 blog przyjmuje do wielkosci 100kb...ale ja prosze aby zmniejszac do wielkosci ok 70 kb Odpowiedz Link
evek Re: Pomocy z Blogiem 03.10.05, 19:28 takie malutkie :O( no ja tam swoje moge, ale kurde inne zdjecia sa takie fajniste, ze najlepiej to bym je w 300 puszczala! na biblorda od razu! ;O) ale WIEM KTO TU RZADZI! ;O) choc ciezko bedzie... ;O) Odpowiedz Link